Şimdi Ara

Hayal Cafe AMA PARASI GERÇEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesap ödemeye geldiginde şu hareketi yap :http://www.n olur.com/nah.jpg

Böyle bişey varmı gerçekten ben inanamadım.Şimdi adama bi kola diyoruz adam bize boş bardak getiriyor sonra biz adama 5ytl para ödüyoruz öylemi ? Bide buraya gidenler oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 16 Temmuz 2008; 22:58:41 >
  • diosun sonrada yarın arkadaşlar götürcek diosun ilginc
    quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

3 GÜN önce bizim buralarda bir yerlerde hayal cafe diye bir yer acıldı.
    Böyle hayali hersey mesela bana cay diyorsun bos bardak geliyor iciyormus gibi yapıyorlar.Pasta fln da öyle bakıyorum bayağıda dolu özenti apaçiler bile gleip orda para harcıyorlar yahu millet ne kdr salak wallaha hap yap para kap.
    birde Kola=5 ytl
    nescafe=3.5 ytl
    çay=2 ytl vs kazık fiyatlar war hele pasta olayına girmeyeyim manitanla gitsin 300 kisilijk düğün pastası parası ödersin.
    yarın 9-10 kisi edicez su yere para ödemeden cıkcıaz para fln tapel edip olayı büyültmeye calısırlarsa nerde yediğimiz sey fln diyicez dahada büyütürlerse dalıcaz dayak yersek en kötü bulasık yıkarıs dicem ama ordaki tabaklar fln kirlenmioki :D :D.Baya is yapıyor 6-7 tane eleman calısıyor.Milelti amma gülüyom ulan adamın aclıktan ağzı kokuyo nerdeyse gelmis orda karı kız tavlamak icin para harcıyo haydi harcarsında en ucuz olan seyden alırsın 10 saat işciomus gibi tyaparısn nede olsa bos ama 200 ytl hesap ödeyen adam gördüm oha dedim.

• nerde resimler
    bekliyoruz
    abi sosyetik mekanda öyle birşey olsa hadi diyeceğim ama gemlikte sanmıyorum
  • Merak ettim bunlar vergi falan veriyor mu acaba?
  • sende içtin dimi?
  • bulaşıkları yıkamaya kaldı heralde onları arıyo şimdi varmı die
  • quote:

Orjinalden alıntı: neyazabilirimki

edwird'le bir akrabalık varmı..

evet meşhur dedesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Sen de parayı "ödüyormuş gibi" yap

• Bu insanlara marul diye ot ver yerler valla... yeterki ota direk benzemesin
  • Daha yeni okudum da harbiden bi ss olsa iyi giderdi ya.
  • konu hayal açan hayal resimde de hayal oldu resim çekecek makinede hayal
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

gemlik/bursa yarın ss cekerim ben size milelt bos bardakları fln icerken mrk etmeyin yarını bekley.n

dostum bende gemlikte oturuyorum nereyi diyosun sen, hayal cafe dediğin yer, birey dersanesinin karşısına açıldı biyer orayımı diyosun dışardada oturma yerleri fln var

arkadaşlar yerini öğreneyim gidip fiyatları öğrencem resimde çekerim

arkadaşa yalan sölüyosun diyenler fln olmuş konuyu açan yerini tarif etsin ben ilk iş gitçem oraya aydınlatçam sizi beni allah gönderdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 17 Temmuz 2008; 1:33:12 >

• Bu arkadaş ne içtiyse bende ondan istiyorum. Kafamın güzel olmasını istiyorum. Hayal kafeye mi gitsem acaba.
  • ss ler nerde
  • bence adamlar bunu hayali olarak öptüler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ertungaa

bence adamlar bunu hayali olarak öptüler

gemlikte yeni açılan bi yer biliyorum hayal cafe dediği yer orası olabilir orda teyzem tost yemiş 2 ytl vermiş , arkadaş kola 5 ytl fln diyor sırf meraktan bulcam orayı bakçam fiyatlara bulamassamda demekki kendi uydurmuş cafe yi zaten küçük yer gemlik varsa öyle yer mutlaka bulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 17 Temmuz 2008; 1:48:24 >
  • NORMAL YAZ GELDİ FORUM BU ARALAR BÖYLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulspruta

Ss çekmiş gibi yapmış arkadaş

işte buna gülünür
  • bir zihni fikri parlak la karşı karşıyayız adama helal olsun sırf takılcak yer olsun die masrafsız cafe açmış..böle değiişik şeler yabancılarda daha çok örn: ben bi tane tuvalet restaurant görmüştüm klozete oturuosun lavaboda yemek yiyosun iğrenç yaw o yemekleri yerken bi de evde yediğin naneler gelir aklına...
  • HAYAL PARASI geçiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.