Şimdi Ara

Haxball ve Makro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sanıyorum bilmeyen yoktur aranızda haxball'ı,daha doğrusu çoğunuz biliyordur.Uzun zamandır oynamıyordum bugün bir göz atıyım dedim hala temiz oynayan insanlar var ama oyunda makro kullanan çok kişi var özellikle klavyesinde makro özelliği olan kişilere dikkat edin.zxczxc vs yazmalarına aldanmayın.EĞER RAKİP ÖZELLİKLE TOPA VURDUKTAN SONRA YANİYORSA BİLİNKİ MAKRO VAR.Zatan oyunu azıcık takip ediyorsanız anlarsınız x harfine o kadar seri basılıyorki hani insan'ın yapması imkansız.Şuan güncel olarak oynayan varmı bilmiyorum aranızda ben 2011 de başladım bu oyuna geçen seneye kadar devam ettim.Program kullananlar vardı ama klavyeye makro atayanlarıda görmüş olduk Türk milleti olarak güzel bir oyunun daha içine ettik.İyi akşamlar.

• Beni makro yazıp banlıyorlar bazen??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri x basarsın anlarım hocam,ama topa vurduktan sonra bile rakip 2 kere daha yanı sönerse o işte bit yeniği ararım.Zaten daha açmam bu oyunu Knight gibi bununda içine ettik.Şöyle Türklerin az olduğu bir oyun varmı,bir ara Combat Arms vardı orayıda işgal etmiş bizimkiler.Hile hurda hep bizim millette ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 21 Ağustos 2015; 19:05:36 >
  • Katılıyorum.Ben bir insan da makro gördüğüm de hiç ses çıkarmadan oynamaya devam ederim.Çünkü karşımda ki güçlüdür.Ben onla mücadele ederken kendimi geliştiriyorum, bir de bu yönden bakın.Zaten hepimiz oyuna başlarken acemiydik ve güçlüler le oynayarak geliştik.O yüzden makro olan varsa fırsat yaratın ve onu yenmeye çalışın, güçlenirsiniz.
    4 yıldır hayatım da hiç makro kullanmadım.Ancak bazen çok iyi oynuyorken makro kullandığımı sananlar odadan attılar. Bağımlısı olduğum oyunun içine ettiler, bi yerde de alavere dalavereniz olmasın yahu!!
  • Aynen kardeşim benimde mesela çok iyi oynadığım yada çok kötü oynadığım zamanlar oldu ama 2011 deki oyuna bakıyorum birde şimdiki oyuna içler acısı.Bende de hata var ben oynadığım dönem de gece girerdim oyuna üniversite de okuyan arkadaşlar vs iyi gidiyor du.Hile hurda kullanan yoktu.Gece girerim bakarım yine oda oda haxball'ın gecesi hala eskisi gibiyse bir nebze oynanır.
  • 1 ay once odalari patlatiyorlardi birde oyleleri var. Ya bu oyun knight vs gibi item yapip gelistigin bir oyun degil ki hile yapasin. Kendi eglencen icin oynarsin. Kotu oynuyorsan acemi odasina gir yine zevk alirsin. Ama yapiyorlar iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Serbest kamera ile oynamak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.