Bildirim
Havuzda Çok Üşüyorum (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
agabey sen leon musun o nası gözlük
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
1.82 Boyum
90 kilom var..
bende üşüyorum lan
_____________________________ Compaq Armada 1530 // Intel Pentium 1 133 Mhz MMX // 2x8 Mb Ram Kingston // Compaq 1530 Motherboard // Kingston 1.2 Gb HDD // PCMCIA Modem Card // DSTN colour LCD display // Removable Floppy Drive // Speaker // CD-Rom Drive 8x // İnfrared // Windows NT 4.0 EN // Office 97 //
Ne Mutlu Türküm Diyene! -
pet şişenin içine sıcak su doldur. denize girince sarıl iyice. en az yarım saat sıcak sıcak yüzersin:) _____________________________ -
timsah gibi güneşlen 
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
hocam aksesuarlarda mithat kara gibi masallah
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şubat ayında bile denizde üşümedim ilginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kadin olsan isitirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende zayıfım ama üşümem deniz ve havuzda nadiren denizde üşürüm su sıcaklığı 20 derece olunca ozaman bile 10-30dk seri yüzüp çıkarım.
Kanlı vahşetli et yemeyi ve 1 kadeh şarap içmeyi öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 22 Temmuz 2019; 12:59:24 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı