Şimdi Ara

HAVAŞ'A BİNME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
14.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben adana istanbul bileti aldım pegasustan 30 Aralık için fakat alırken havaştan ulaşım istiyorum gibi bir yer görmedim o yüzden öyle bir seçenek te seçmedim şimdi havaşın web sitesinde baktım 12 TL imiş. Fakat para dışında oraya giderken önceden havaş içinde bilet almam felan gerekiyor mu? Yoksa sadece pegasus biletimle gitsem yeter mi? Ama bileti alırken dediğim gibi havaş hizmetleri hakkında bir bilgi görmedim. Ben mersin de oturduğum için adanaya gitmek için 12 TL uygun yoksa gidip minibüse bineceğim o 20 TL felan :)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_000

    Arkadaşlar merhaba ben adana istanbul bileti aldım pegasustan 30 Aralık için fakat alırken havaştan ulaşım istiyorum gibi bir yer görmedim o yüzden öyle bir seçenek te seçmedim şimdi havaşın web sitesinde baktım 12 TL imiş. Fakat para dışında oraya giderken önceden havaş içinde bilet almam felan gerekiyor mu? Yoksa sadece pegasus biletimle gitsem yeter mi? Ama bileti alırken dediğim gibi havaş hizmetleri hakkında bir bilgi görmedim. Ben mersin de oturduğum için adanaya gitmek için 12 TL uygun yoksa gidip minibüse bineceğim o 20 TL felan :)

    havaşla nereye gitmek istiyosun yani adanadanmı yoksa istanbuldanmı havaşa biniceksin (valla adanada varmı onuda bilmiyorum)
  • Mersinde havaslar forumun ordan kalkiyor diye biliyorum gonul kahvesinin yaninda thy falan var oraya bi sor istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilete gerek yok.. bin git..
  • Ya baktım mersinden adanaya varmış şimdi ama sadece biletimi yanımda götürmem yeterlimi havaşa binmem için genelde arabayla giderdim ilk kez kullanacağım havaşı yalnız dediğim gibi 12 tl verip birde biletle oluyormu yoksa havaş için özel biletmi almak lazım.
  • Onur teşekkür ederim öyleyse sorun yok :) Hayır merak ettiğim hadi yer olmadı ne olacak :) Diye düşündüm ama demekki gerek olmuyor. Evet forumun oradan kalkıyormuş artık tam yerini gittim mi bulurum :)
  • Hocam bin havasa git ben normal otobus gibi kullandigim oldu havasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.