Şimdi Ara

havalimanlarındaki freeshop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu atatürk havalimanı ve sabiha gökçen havalimanındaki freeshoplarda elektronik aletler satılıyormu.ben bir psp almak istiyorum.acaba fiyata vercek olan varmı?veya ucuza garantisiz sıfıra bulabilirmiyim.cvplarınız bekliyorum.şimdiden tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 9 Eylül 2008; 14:43:46 >

• up
  • Varsa bende bir iPhone alayım.
  • Yok öyle birşey..Sadece içki, sigara, çikolata ve bilimum kozmetik ürünleri bulabilirsiniz. Elektronik eşya yok arkadaşlar..
  • arkadaşlar ozman son umudum kaldı.almanyda bu psp ne kadar.bi akrabamız gelcek acaba ona söylesem getirebilrimi.yani gümrükte felan vergi vermek zorundamı
  • akraban getirirse olabilir.ama kargoya koyup yollarsa %100 gümrüğe takılır.buradakinden pahalıya gelir

quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

arkadaşlar ozman son umudum kaldı.almanyda bu psp ne kadar.bi akrabamız gelcek acaba ona söylesem getirebilrimi.yani gümrükte felan vergi vermek zorundamı
  • fiyatı ne kadar bu aletin eğer aynı paraysa burdan spot alayım bu kadar uğraşmayayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuya 310 kişi bakmış bi kişi yazmamış.bu alet peki doğubankta veya çevresindeki dükkanlarda ne kadara bulabilirim.bilgisi olan varmı bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 11 Eylül 2008; 17:45:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

arkadaşlar ben bu atatürk havalimanı ve sabiha gökçen havalimanındaki freeshoplarda elektronik aletler satılıyormu.

hacı bu nasıl bir cümledir yaa
  • Ataturk havalimaninda Ps3 oyunlari satiliyor, Almanya Frankfurtta da gormustum ama orada elktronik varmiydi hatirlamiyorum. Elektroniklerin olabilecegini sanmiyorum
  • 280 ytl pspvadisi.com da güvenilir daha ucuza da zor bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.