10-11 Ocak’ta alacağın 29 Ocak – 30 Haziran 2024 uçuş tarihli yurt dışı biletleri Pegasus BolBollulara 11€+vergilerden başlayan fiyatlarla satışta! Hadi hemen flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulamasına gel, biletlerini al, sadece 120.000 koltukla geçerli bu fırsatı kaçırma! https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/yurt-disina-11-euro-vergiler-ile-baslayan-fiyatlarla-seyahat-et?v=234m < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetborhan -- 10 Ocak 2024; 14:25:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pegasus Yurt dışına 11€+ Vergilerle Başlayan Fiyatlarla Seyahat
-
-
hiçbir lokasyon kalmadı sabah 900 saatlerce almaya çalıştık onları da satmadı sistem hatası dedi hiçbirşey anlaşılmadı kampanyadan
-
Olmayan kampanyadır. Başlar başlamaz onlarca lokasyon onlarca farklı tarihten baktım normal fiyatlar vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben İstanbul-Budapeşte gidiş, Nürnberg-İstanbul dönüş 2 yetişkin 2 çocuk 9.000'e aldım. Belki uygun yer bulanlar olur diye konu açtım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah güzel satış yapıldı. Ben iki kişi git gel brüksel 3500 e aldım. Kişi başı 1750 gibi. Fena değil şu ortamda sanki.
-
Bildirimleri açın mobil uygulamadan dün bildirim yaptılar.Sabah 08.00 de kampanyayı başlattılar çoğu bilet satıldı zaten.Diger saatler yoğunluktan işlem yapılamadı
Dün bildirim yaptılar uygulamadan sabahta 08:00’de satışı başlattılar özellikle Avrupa biletlerinin birçoğu daha başlamadan tükenmişti
Ocak 2022 İstanbul Kiev 2.200tl kampanyalı git gel bilet vardı, THY.
Bence şu fiyat çok iyi. Tek sorun vize tabi vizesi olmayanlara :)
-
Kiev vize mi istiyor. Savaş yok mu orda
Her zaman bildirim gelirdi. Bu kez bildirim falan gelmedi. Tesadüf maillerin içinde görünce az önce girdim uygulamaya ama sürekli hata veriyor. Kalmamıştır bize bilet milet
-
Sharm için 1800de düşük bilet yakalayan var mı?
-
Bende vize sıkıntısı yok da hanım çocuk peşine takılınca otel falan ona göre ayarlanıyor ucuz uçak bileti kovalayayım derken 20-30000'lik oluyorum. Kendim gitsem hostelde kalır çeşme suyu içer tabanvay ile sabahtan akşama gezerim. Çocuk falan bebek arabası hatun olunca masraflar katlanıyor
-
Bildirim açıktı bu nedenle 8.30 da baktım kampanya yoktu mobil uygulamada henüz. Sonra 10 da baktım kampanyayı gördüm o arada olan olmuş gibi görünüyor
Bana bildirim daha az önce akşam vakitlerinde geldi. Ama kampanyayı bildiğimden sabah alarm kurup denedim 9 gibi aldım biletleri. Bu sefer bildirimi beceremediler galiba.
-
Site işlevsiz, alt yapı yetersiz. Ne zaman bakmaya çalışsam bilet sorgulaması başarısız. Nereden tutsam elimde kalan sitenin yapmış olduğu 11 euroluk kampanya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isat -- 10 Ocak 2024; 18:22:5 > -
Bilet kalmamış sanırım şöyle bi baktım gidiş geliş ortalama 3-4 bin
Doğum günü indirimiyle +%20
İzmir - moskova 4300
İzmir-Podgorica (Karadağ yeni hat) 1630
İzmir - üsküp 2000 tl
İzmir üsküp de doğum günü indirimi 2. bilete çıkmaz diye işlemedim, ama geçerli oluyormuş kullansam 1630 olcaktı
3 bilet Podgorica ya tekrar doğum günü indirimini kullandım, doğum günü indirimi sınırsız yada hata var sitede
Nürnberg gidiş dönüş 5200 e flexi dahil 2 kişi aldım kart kampanyaları ile 4800 e mâl oldu gayet uygun bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bende vize sıkıntısı yok da hanım çocuk peşine takılınca otel falan ona göre ayarlanıyor ucuz uçak bileti kovalayayım derken 20-30000'lik oluyorum. Kendim gitsem hostelde kalır çeşme suyu içer tabanvay ile sabahtan akşama gezerim. Çocuk falan bebek arabası hatun olunca masraflar katlanıyor |
Benzer içerikler
- bedava spotify premium
- ceat lastik yorumları
- storytel kampanya
- gnc migros yemek kodu
- doğum gününde hediye veren markalar
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X