Şimdi Ara

Havalı Tüfek Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda hobi amaçlı havalı tüfek almak istiyorum, biraz piyasa araştırması yaptım bir kaç markanın modelleri gözüme çarptı fakat almadan önce forumda da bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara bir danışmak istedim. Bütçe max 500 tl ama derseniz "Ona 500 vericeğine bak şunu al 550-600tl" o zaman belki bir bütçede esneme olabilir. Tabi çokta esnememek lazım buna 600 verceğine buna 700 vereceğine diye diye 1000 küsürlere çıkmasın öneriler. Tahribat gücü çok yüksek bir tüfek aramıyorum sonuçta hedeflerim cansız olucak ama 100 metrede bir hedef içinde hedefin 1 metre üstüne nişan almak zorunda kalmayacağım güçte bir alet olsa fena olmaz. Biraz Gamo Stroeger, Hatsan, Crosman markalarına baktım, özellikle Gamo ilk tercihim olabilir siz ne dersiniz, önerileriniz bekliyorum...

• Kesinlikle Hatsan Alfamax-As.Eğer ağaç kundak sevmiyorsan Alfamax-Ps.Aynı şekilde Hatsan Airmax serisi,namlu ucunda 1/2 unf giriş var moderatör ya da air stripper takabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    intel core2duo e6420 2.13 cpu - asus p5b deluxe anakart - 1gb ddr2 800mhz kingston ram - 320 gb seagate 16mb cache sata2 hdd - ati x1950pro 256 mb 256 bit ekran kartı - asus vento a9 kasa - lg dual layer dvd rw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCP Havalı Tüfek Tavsiyesi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.