Havale ile internetten ürün satın almak istiyordum. Havale kısmını IBAN girdim gerçekleştirdim; fakat aldığım site e mailinizdeki dekontu buraya gönderebilirsiniz dedi fakat emaile dekont göndermedim. Sonuçta sipariş şu an ödeme bekliyor durumda ve ücret hesaptan kesildi. Dekontu nasıl elde edebilirim
internet bankacılığındanmı gönderdiniz?
Siteye mail at, durumu anlat. En geç 2 günde bir hesapları kontrol ediyorlar. Orada zaten görülür senin gönderdiğin fazla para, işleme girer siparişin.
Tek zararı, hemen göndermemeleri olur. Onun dışında bi sıkıntı yaşamazsın
havale ise alıcının hesabına dakikalar içinde ödemeniz geçer. eft ise bankalar arası işlem oldugundan kısa süreli (max yarım saate kadar) gecikmeler yaşanabilir.
bunun dışında internet bankacılıgında işlemin dekontunu alabilirsiniz.o an alamamak sorun değildir.bankanın menusunu incelerseniz dekont kısmını gorursunuz yada hesap hareketlerinde havalenin yanında küçük bir kutucuk olur ona tıklayınca dekont goruntulenir.dekonta ulastıgınızda mail ile gonder kısmı olur illa.olmazsa da kopyala-yapıstırla yollarsınız.aslında dekont istemeleri abes cunku sistemlerinin onları uyarması gerekir zaten:D siz urun aldıgınızda onların sistemi otomatik olarak mail atmalı size ve size gelen maili onlar gormeli sistemden.hangi siteymiş o merak ettim dogrusu:)