Şimdi Ara

HAVALAR ÇOK SICAK İLK DEFA XBOX IM DONDU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasım 2005 üretimli Xbox ım ilk defa dün UEFA ŞL oynarken dondu.

2006 şubatta filan almıştım.

Sizce ben de 3 kırmızı görebilir miyim?

Sanırım yaz diye ki 30 derece gördük dün bu olay oldu.

Sonra camı açtım bi daha donmadı.

İlla altındaki lehimler eriyecek diye bir kaide var mı?

Her makinanın kaderi mi bu yoksa arada sırada donmalar olur mu normal mi?

Bu arada ben XBOX ın altındaki termal macunu söktüm kendi elimdeki dandik sıvı macunu sürdüm ses çıkarıyordu çok ses kesildi.

Bu arada az önce okudum birisi termal bantlardan söz etmiş, benim işlemcinin altında filan termal bant yok. Termal macun vardı. Belki de sorun buradan kaynaklanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 12 Mayıs 2007; 14:02:41 >

• Yazın klimasız ortamda Xbox360 oynamak çok riskli bence. Hele İzmirdeyseniz. 3 kırmızı ışık habercisi olabilir.
  • Kesinkez 3 kırmızı habercisi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Yazın klimasız ortamda Xbox360 oynamak çok riskli bence. Hele İzmirdeyseniz. 3 kırmızı ışık habercisi olabilir.

oo tugy izmir in neresindesin?

dün 33 dereceydi izmir,xbox360 için bir soğutucu iyi gider yazın
  • Kesin 3 kirmizi diye birsey yok , benim ilk aldigim gunde donma oldu, arasira hala olmakta, 14 aydir sorunsuz kullaniyorum
  • Donduğu zaman üst üste 2-3 kere aç kapa bakalım ne oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Donduğu zaman üst üste 2-3 kere aç kapa bakalım ne oluyor..

2-3 kere acip kapamama ne gerek var? dondugu zaman kapatip aciyorum oynamaya devam, herhangi bir sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla İzmir gibi bi yerde klimasiz bir ortamda oynamayin sahsi kanatim.Yazin o nemde cami acsan daha fena yani.Bu arada notebook tablet sogutucusu dusunuyorum makinenin altina ama bi yorum goremedim incelemekteyim.Yaza kadar bu isi cozecegiz.Arkadasim donma olabilir makinayi ac kapa yaparak resetleme yapmis oluyorsun iste.Bu tum ps urunlerinde var zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

Yazın klimasız ortamda Xbox360 oynamak çok riskli bence. Hele İzmirdeyseniz. 3 kırmızı ışık habercisi olabilir.

oo tugy izmir in neresindesin?

dün 33 dereceydi izmir,xbox360 için bir soğutucu iyi gider yazın

Karşıyaka tarafı Çiğli Evka 5

Evet pencereyi açınca daha bile kötü oluyor öyle boğuk bir nem olamaz ya. Ben bile 3 kırmızı ışık vereceğim neredeyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Mayıs 2007; 16:36:26 >

• Ömrümde ilk defa mevsim seçen konsol görüyorum, hay allahım ya
  • 3 Kırmızı görmeden önce Endem'den ek soğutma yaptır. Yada XCM fan seti getirt. Müthiş işe yarayacak emin ol.

Yaz sıcakları geliyor yakında PS3'ümden dumanlar çıktı diyenler de dolaşacak burda biraz sabredin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 12 Mayıs 2007; 17:11:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

3 Kırmızı görmeden önce Endem'den ek soğutma yaptır. Yada XCM fan seti getirt. Müthiş işe yarayacak emin ol.

Yaz sıcakları geliyor yakında PS3'ümden dumanlar çıktı diyenler de dolaşacak burda biraz sabredin

emin ol öyle bişey asla olmayacak, bike ps3 konsolunun markası SONY (anlayan anlamıştır)
  • MK'yı bi göz gezdirdiysen ordaki bir arkadaşın PS3'ü odanın ortasında cam sehpada olmasına rağmen 15dk'da elektrik sobası haline geliyormuş dediğine göre. PAL PS3.
  • quote:

MK'yı bi göz gezdirdiysen ordaki bir arkadaşın PS3'ü odanın ortasında cam sehpada olmasına rağmen 15dk'da elektrik sobası haline geliyormuş dediğine göre. PAL PS3.

xbox360 da saç kurutma makinesi haline geliyor be hocam. soğutma sistemi iyi olduktan sonra istediği kadar ısınsın. sorun çıkmaz.

yada lehimleri sağlam olduktan sonra yada gpu sunun üzerinde dvd-rom ve gefroce 5200 soğutucusu olmadıktan sonra.
    ısınmasının bir sorunu olmaz.

• quote:

MK'yı bi göz gezdirdiysen ordaki bir arkadaşın PS3'ü odanın ortasında cam sehpada olmasına rağmen 15dk'da elektrik sobası haline geliyormuş dediğine göre. PAL PS3.

yani bunumu örnek gösteriyosun şimdi, ben sana bozulan x360 larla ilgili topicleri toplayıp buraya koymaya çalışsam ömrüm yetmez (ki o makina bozulmamış bile sadece ısınıyormuş) dünyadaki hemen hemen bütün elektronik aletler ısınır, (düşünün cep telefonları bile çok işlem yaptırınca bariz şekilde ısınıyo) ama kaç ürün ısındığı için bozulur, işte kilit nokta tam orası

• merak etme bu donmalar normaldir. dediğin gibi ısınma kaynaklı olabileceği gibi, firmware kaynaklı donmalar da yaşanabiliyor. ben de zaman zaman yaşıyorum bu sorunu ama üzerinde fazla takılmana gerek yok. istersen benim gibi ilkel bir soğutma sistemi geliştir; bir mermer parçasının üzerine koyarak oyna. ben öyle yapıyorum. daha bir sorunla karşılaşmadım. makinem de gayet serin kalıyor.
  • Amerika' da meteoroloji haberlerinde zaten belirtiliyor ;

quote:

28° C' den dah ayüksek sıcaklıklarda Xbox 360 Oyun konsolunuzu açmayın.

Şaka bir yana, (bunu cidden söylüyorum) Vantilatör' ünüz varsa Xbox 360' ınızın üzerine tutmayı deneyebilirsiniz.
  • sene 2007 aylardan ağustos oda sıcaklığı 33 ile 34 derece arası çatı arasında tozlanmaya yüz tutmuş emektar fantilatörüm imdada yetişiyor

3 kırmızı ile emektar fantilatörüm arasında çetin mücadele ve galip çatı arasında tozlanmaya yüz tutmuş vantilatörüm geliyor

kahramanım benim canım vantilatörüm
  • Bir fan almak lazım XBOX 360 için sıcak havalarda kullanmak amacıyla...
  • bu nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power512 -- 12 Mayıs 2007; 20:13:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.