Şimdi Ara

-Havadan Yoğun Uçan Ve Görünen Gaz-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarım havadan yoğun uçan,görünen bütün bir gaz türü olduğunu söyledi.Videosuda varmış.o gaz türünde uçma ve kohezyon özelliği bulunması garip geldi size soruyorum böyle bir video izleyen var mı yada bu nedir biliyor musunuz?

• manyetik dalgalanmaları söylemiş olabilir mi acaba
  • Videonun linkinı paylaşırmisin görelim
  • havadan yoğun birşey uçamaz, ancak çok yakınsa yoğunluğu rüzgarın etkisiyle uçuşur.
  • Havadan yoğun bir gazın uçması mümkün değil ancak havadan çok daha yoğun bir gaz olan sülfür hexaflorid ile ilgili şu video ilgini çekebilir:

http://www.youtube.com/watch?v=1PJTq2xQiQ0

• Bende izlemiştim buna benzer bir tane Discoveri de. Görünmez su diyorlardı. Gaz aynı gaz sanırım.
  • Buluuuuut! ,Yukarıdaki tanıma uyuyor,su buharının havada bir araya toplanması sonucu uçan ve görünen bütün bir gaz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigertiger -- 14 Ağustos 2010; 16:02:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bu tanıma kesinlikle uyuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Tigertiger

Buluuuuut! ,Yukarıdaki tanıma uyuyor,su buharının havada bir araya toplanması sonucu uçan ve görünen bütün bir gaz değil mi ?

• bide böyle bi şey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofo

Videonun linkinı paylaşırmisin görelim

ben de görmedim işte ondan soruyorum böyle birşey olabilir mi diye.konuyla ilgilenenlere teşekkürler
  • Evet arkadaşlar ben burkyyy35 arkadaşımızın dediği görünmez suyun videosunu izleyip arkadaşlarıma burada su yazıyor siz hava dediniz dedim yanlış söylemişiz dediler.peki ama görünmez suyun dalgası nedir nasıl oluyorda o folyodan kayık akvaryumun üstünde duruyor? ve nasıl boşaltır gibi olunca batıyor? videoyu izlediğim yerde helyum diyenler olmuş fakat bence olamaz. oradaki birisi de

" o gaza helyum diyen arkadaşlar okuyun.. bana açıklar mısınız uçan balonların içine helyum gazı koyduklarında nasıl uçtuğunu o balonların? neden? havadan daha hafif değil mi? o zaman neymiş, havadan daha hafif bir gaz yukarı doğru uçuyormuş. bu akvaryumun içinde ki gaz ise havadan daha ağır bir gaz olmalı değil mi? hayır mı? o zaman bir kaç kere daha izle videoyu. bir de buna siz mantık diyorsunuz işte. mantıksızlar. " demiş peki ama bu nedir anlayamadım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.