Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.252
Cevap
166
Favori
613.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam dün bakmıştım, sanırım ben kurutma cihazı ile karıştırmışım. Gerçekten 9000 tl ye satılıyor. Şaşırdım doğrusu. Çok ilginç nası bu kadar fark olabiliyor hayret.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wyclldnr W kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam ne aldınız sonra ben de deprem bölgesindeyim cihaz bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lydstonun fiyatı daha da düşmüş

https://www.a101.com.tr/elektronik/lydsto-a1-hava-temizleyici/

• Selamlar,

Cihaz arayışndayım fakat bu cihazlar işimizi görürmü emin olamadım, bizim isteme sebebimiz sabahları kalktığımızda burun çok kurumuş ve oda havasız oluyor kedi ve köpeğimiz var fakat onlar yatak odasına pek girmezler. Tavisyeniz olur mu?

• LaNcEt kullanıcısına yanıt

Bence siz hava temizleyici değil, hava nemlendirici alın.

• Doğru dediniz önce onu bir deneyelim.

Goldmaster hava nemlendiricileri tavsiye ederim.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt

Hocam bildiğiniz otomatik hava nemlendirici var mı? Nem oranı düşünce otomatik çalışıp stop olacak.

Nem ölçerlerde hiç denk gelmedim otomatik çalışanına ama bu aletler için hiç gerek yok. Siz zaten evin havasının değiştiğini farkedip kendinize göre aç kapasını yapacaksınız bir zaman sonra. İsterseniz ayrı olarak da nem ölçer alıp evin odalarında nem durumunu takip edebilirsiniz. Birde nem cihazlarına bazen aktardan alınan esanslar damlatılıp ev içinde güzel koku vermesini de sağlayabilirsiniz.

herhangi bir mekanik zamanlayıcılı veya akıllı priz alarak, belli saatler çalışmasını sağlayabilirsiniz. birkaç denemeden sonra yeterli saat dilimini bulabilirsiniz. bu denemeleri yaparken de bir nem ölçer koyabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @AKINLASINN eyv hocam cihaz gelsin o koku işinede bakacam

@souns eyv hocam cihazları aldım lydtso nun hem nemlendirici hem hava temizleyicisini aldım nemlendirici cihazında sabit nem tuşu sanırım istediğim özellik, ek olarak xiaominin mijia termometresini aldım, bu 3 lü kombineyle sanırım istediğim değerleri yakayabileceğim :)

Lydstonun hava temizleme cihazı nem ve sıcaklık ölçüyor kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 13 Ekim 2023; 12:17:37 >
  • herkese selamlar, Lydsto'nun filtreli mi filtreli ile aynı gibi gözüküyor ama nette filtre ölçülerini bulamadım. Daha sonra filtre tedarik sorunu yaşamamak adına , filtreleri ve uygun modeller hakkında bilgisi olan varsa, yardımını rica ederim.

şimdiden çok teşekkürler,

• Lydsto aldık bakalım a101’den hayırlısı. Fazla yorum da yok gibi. Axess ile 2900 tlye geldi ocak ve şubat ayında 2 taksit olacak şekilde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • linkin_park20 kullanıcısına yanıt

selamlar, A101 ürünü kargoladı ve elinize ulaştı mı? Ürün orijinalliği, kutunun daha önce açılıp açılmadığı, kondisyonu gibi konularda bilgi verebilir misiniz? Daha önce a101'den elektronik alışverişi yapan arkadaşım biraz mağdur olmuştu. Bu sebeple çekiniyorum açıkcası a101'den alışveriş yapmaya. Cevabınız için şimdiden teşekkürler

Bir de filtre temini konusunda çekincelerim var. Filtre ölçğlerini paylaşabilir misiniz? Ya da diğer markalarla uyumu konusunda bilginiz var mı?

• merhablar 50 m2 bir ofisim var ısınmak için soba yakıyoruz ve genellikle odun kullanıyoruz

çok nadir kömür oluyor aşırı soğuklarda

yılın 6 ayında havalar sguuyunca fazlaca kalıyoruz soba da is kokusu oluyor

camları da açıyoruz ya taraf yeşil ağaçlı bahçe

ama kış aylarında cam açma az olduğundan 2 de çocuk var sık sık geliyorlar

uzunca vakit geçiriyoruz burada

çok sessiz ses konusunda hassasım biraz :) ve işini iyi yapan bir cihaz lazım

filtreleri bulunabilen filtre masrafı cok cok olmayan bir model arıyorum bütçe sınırı yok

verdiğiniz modellerden 2. el bulursam daha uyguna gelecektır sıfır almak önemli değil

• Valla benimkinin filtresi 1000 liraymış, aleti ucuza aldık ama yazıcı kartuşu gibi cep yakacak bu iş.

Bu arada cihaz sessiz, sadece balkonda sigara içip içeri girdiğimde birkaç saniye turbo modunda çalışıyor onda da vantilatör ne kadar ses çıkarırsa o kadar işte.

• barsoy kullanıcısına yanıt

xiaomi almaya niyetlendim PRO 4 MODELİNİ ama cok fazla model var

Hava temizleme cihazları
     Hava temizleme cihazlarıakakce.com
    Hava Temizleyici, Hava Temizleme Cihazı Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/hava-temizleme-cihazi,1,1.html

en fazla compact modelını satılyo ve alanlarda memnun

oda da soba yanıyor ve sessiz cihaz lazım neye göre karar vermeliyim

daikin de filtre masrafı yokmus ama mantıklı degıl bence filtresiz bu iş

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

Compact küçük alanlar için, sizin ofis 50m² bu 27m²ye kadar etkili.

Pro çok pahalı. O paraya nemlendirme özellliği de olan daikin alırdım. Ömür boyu filtre mantıklı aslında: dyson'un elektrik süpürgesi var bizde 15yıldır hepa filtreyi değiştirmedim ömürlük onun filtresi de.

• barsoy kullanıcısına yanıt

hocma bildiğim kadasrıyla omurluk hepa fıltre olmuyor zamanla doluyor değiştirlmesi gerekşir yoksa vasfı azalıyor

compack modelı dusunmuyorum xiaomi 4 yada 4 pro dusunuyorum 2. el temız az kullanılmıs cıhazlar var 5 6000 tl lere

fakat xiaomi claısıeken ıyor ozellıgını aktıf edıyormus ve toz zerreceıkleırnı bu sayede yakalıyormus hatta geneli yapıyormus bu ısı

bır sıtede okudum

bu da ciddi sağlığa zararlı uzun vadeli

ayrıca nemlemndirme cihazı hıc dusunmuyorum doktorlarda onermıyotrlar

insan vucuduna cok mudahale dogru değil bence

ofısımın oldugu yuerde agaclar var temız hava gelıyor fakat odada zevk amaclı soba yakıyopruz ıstesek dogaz gaza cevırıız ama soba bir kültür ve zevk alıyoruz ye ıc adamm gibi ısınn

bazen tutuyor yada kısın havaalr cok sogyukken pek cam acmıyoruz ya amac odadakı havayı temızlemek acıkcası

buna hıtap eden cihaz lazım

xiaomi de hepa fittre var ama kalıteıs bellı degıl farklı bır gelıstırılmıs bır hepa kullandıgını ıddıa edıyor bence yalan

birde true hepa filtre okuyorum bu işin aslı nedir

cok marka ve model var 45 50 m2 olan modeller ısımı gorecek acıkcası ama almsıken guncel iş gören bir cihaz alıp bir daha pişam olmayayım diyorum

ayrıca tek cam a agaclara bakan pencereye polen toz fıltresi takabilir miyim önlem amaclı onu arastıracagım

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.