Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.997
Cevap
146
Favori
568.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerikan mutfaklı ev için philips ac33 düşünüyoruz kullanan var mı
  • Cengiz bey merhabalar ben dün UFO O2 Beyaz Hava Temizleme Cihazı aldım ama sizin yorumlarınızı gördükten sonra iade ettim direkt, mantıklı geldi dedikleriniz iyonizer özelliğini ve uv lambasını kullanmadıktan sonra bir anlamı olmadığını anladım gerçi sadece toz tutma özelliğini de kullanabilirdim hepa filtresi vardı ama o kadar paraya yazık olduğunu düşündüm hepa filtereli bir alet ve cihaz önerir misiniz daha doğrusu toz tutması iyi olan bir cihaz olur benim aşırı derece toz polen küf çok az da derecesi düşük olarak hamam böceğine alerjim var gerçi o evde yok görmüyorum ama toz tutmak için bir cihaz önerirseniz sevinirim 3-4 günde bir hap içmek zorunda kalıyorum burnum tıkanıyor nefes alamıyorum burnumdan, hapşırık oluyor sürekli gözlerden yaş geniz de akıntı oluyor biraz da olsa etki etse cihaz yeter yani bunun için de aşı olmayı düşünüyorum gerçi ama şuan randevular kapalı yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.





  • Herkese merhaba,

    Hava temizleme cihazlari oda nemini dusuruyor mu acaba?
    Hem nemlendiren hem hava temizleyen cihaz olarak sadece dysoni gorebildim ve fiyati 10000tl :)

    Ayri 2 cihaz kullanmak mantikli sanirim.
    Xiaomi 3h ve leitz trusens z2000 arasinda kaldim. Bu konuda tavsiyesi olan var mi acaba?

    Tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thinkvision -- 17 Şubat 2022; 21:22:12 >
  • mutu07 M kullanıcısına yanıt

    Çok yerinde öneriler...kurutma makinesi,robot süpürge ve hava temizleyici ile alerji sorunu çözüldü..elektrolux püre a9 1 yılda filtre değişimi yaptım cihaz 7/24 çalışıyor.. alerji sorunu varsa çözüm!


     Hava temizleme cihazları
     Hava temizleme cihazları




  • Arkadaşlar bu philips filtre ömrüne 3 yıl diyor doğruluk payı var mıdır bu değerin biraz abartı geliyor bana.

  • salih38yildirim S kullanıcısına yanıt

    lydstro r1+ kurutucu+hava temizleme(kendim yapmıştım işe yarıyor ama çok çalıştırmıyoruz)ek olarak mite temizleme cihazları var ,ben hoover marka olanını aldım tüm yatak , yorgan,koltuklar ve halıları temizledim.ev içi toz oranını baya baya düşürdüm tavsiye ederim.

  • Arkadaslar xioami Air prifier Pro cihazim var . Filtre omru 0 gosteriyor surekli hata veriyor. Bunu sifirlamak mumkun degil sanirim . Orjinal olmiyan filtre alinca kabul ediyor mu ?
  • death44 kullanıcısına yanıt
    Filtre değiştirme kapağının üstünde yuvarlak bir tuş olması gerekiyor (benim 2h cihazımda orada) ona 6 saniye basılı tutarsanız günü sıfırlamış olursunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anıl72

    lydstro r1+ kurutucu+hava temizleme(kendim yapmıştım işe yarıyor ama çok çalıştırmıyoruz)ek olarak mite temizleme cihazları var ,ben hoover marka olanını aldım tüm yatak , yorgan,koltuklar ve halıları temizledim.ev içi toz oranını baya baya düşürdüm tavsiye ederim.

    hover in mite temizleyici cihazını inceledim gayet başarılı görünüyor tavsiye için teşekkürler.

  • istanbul kadıköyde oturuyorum. Dört bir yanımızdaki inşaatların ince tozundan rahatsız oluyorum. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir cihaz var mı yoksa genel olarak bütün hava temizleyiciler bu konuda işe yarar mı? Xiaomi Air Purifier almayı düşündüm ama kimisi hiçbir işe yaramıyor demiş. Sahtesi mi var bunun nasıl oluyor anlamadım.





  • Xiaomi Yeni Modeller çıkarmış Smart hava temizleyici 4 ve pro diye iyon özelliği de var 12 saat de flitre ömrüne 1 yıl demişler kullanan tecrübe eden var mı?

  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

    Kullanan da pek yok, zaten an itibariyle yedek filtresi de yok sanırım. Hep 2 ve 3 serisinin filtreleri var.

  • Dreamcream kullanıcısına yanıt
    Valla ben dayanamadım aldım çok merak ediyordum. Bugün akşam geldi kurdum cihazı. Ama ev tertemiz çıktı çok şaşırdım. 2, 5 arası değişiyor kirlilik. Evde bir orman havası da hissetmedim açıkçası. Bir iki gün daha deneyimleneceğim. Bende alerjik rinit ve astim var ne bileyim iyi gelir dedim ama makineye göre ev tertemiz zaten :) çalışıyor mu diye parfüm sıktım yanında çalışıyorda.
  • Kronik alerjik rinit için çözüme ulaşan komboya ihtiyacım var arkadaşlar.


    Arkadaşımın hastalığının durumunu yaz kış farketmeden sanki gripmiş gibi sürekli burun temizleme ihtiyacı olarak düşünün. Beyaz akıntı değil bildiğin kıvamlı.


    İlaç tedavisi ve ameliyat çözmedi durumu.


    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

  • Bu cihazlarda evin içinde uçuşan tozlarda ne kadar azalma oluyor? Mesela şu an bilgisayar vb. cihazları bir süre temizlemezsem üzeri toz olmaya başlıyor. Bu tip şeylerde fark edilir bir etki yapıyor mu?

  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

    hocam 2 haftalık kullanım sonucu astım hastası polen toz allerjisi olan birisi olarak değerlendirmenizi merak ediyorum, astım hastası birisi olarak cihazın farkı hissediliyormu? uyuma kalitenizde iyileşme varmı horluyorsanız bunda azalma oldumu?

  • Komşudan sinen sigara kokusu için çözüm olabilir mi bu aletler?

  • Çok araştırdım ben de bir çoğunuz gibi.

    Evimde kedi yok ancak salonda kapı kapalı olarak nargile içiyorum ve evde camı açtığımızda metro inşaatı sebebiyle çok fazla toz oluyor. Benim bu ürünü araştırma sebeplerimin başı bu ikisi.


    Normal şartlarda ilk baktığım ve kesin kararlı olduğum marka dyson markasıydı. ilk konuştuğum arkadaş sorularımı yanıtlayamasa da, sonraki aradığım temsilci güzelce yanıtladı.


    İstediğim ürünler stokta yok, ne zaman geleceği konusunda bilgi yoktu. Nemlendiricili versiyonunu almak istedim ama araştırdığımda (özellikle rededit) çok fazla şikayet olduğu, bu şikayetlerin bir çoğu da nemlendirici pompa arızası ile ilgili olduğunu farkedip vazgeçtim. Ayrıca koku temizleme konusunda da çok başarılı olmadıklarını bir kaç deneyimleyen kişiden öğrendim.


    Evet Tıbbi açıdan dyson filtresi çok başarılı olsa da ev için winix filtre özellikleri yeterli geldi.


    nemlendiricisi yok, winix nemlendirici aldım. Ayrıca sudaki mikropları yok etme özelliği - sıcak soğuk ayarı da var. Bu iki ürünü de paket olarak aldım.


    Bir de hava ölçüm cihazı araştırdım. Yine winix^de var ama pahalıydı. Sistem üzerinden alımlarda indirim oluşmuyordu.

    Müşteri ilişkileri ile görüştüm ve bana paket olarak aldığınız için extra indirimden faydalanamıyorsunuz dedi. (normalde zero pro alana, ölçüm cihazı %30 indirimli)


    aradan 2-3 saat geçti, müşteri ilişkileri beni aradı ve talebimi yerine getirdiklerini, paket alırsam da, extra ölçüm cihazı aldığımda %30 indirimin sağlanacağını söyledi. Bu 3 ürünü de aldım. Ölçüm cihazı, çok kapsamlı ve telefon üzerinden de görüntülenebilmektedir. Ürüne pil takım farklı bir odanın havasını da ölçümleyebiliyorsunuz ya da gittiğiniz spor salonunun. Belirli bir kalitenin altına düştüğünde alarm koyabiliyorsunuz ki bu da güzel durum. Havadaki gaz, salınım ve toz oranlarını ölçümlüyor.


    Dyson nemlendiricili - hava temizleyicili - digital ekranlı ürün 10.000 civarı iken, 8.400 tl'ye tümüne sahip oldum diyebilirim.


    Nemlendirici, özellikle istanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız yazın işinize yaramayacaktır. Ancak kışın kaloriferli odada hayat kurtaracaktır. Bu detayı atlamamak lazım.


    Ürünü almamdaki en büyük etmen de, yakın bir arkadaşımın evinde görmüş olmam. Kendisi elektronik sigara kullanıyor oturma odasında ve cihazı kokuyu çok hızlı bir şekilde temizliyor. Farklı odalar arasında geçiş yaptığınızda cihazın aktif olarak çalıştığı oda çok daha havadar, bunu hissetmemeniz imkansız diyebilirim.


    Bugün kargom geldi, eve geçip açmak için sabırsızlanıyorum.


    Talep olursa kullanım sonrası yine editlerim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavy86 -- 12 Mayıs 2022; 17:51:12 >




  • heavy86 H kullanıcısına yanıt

    Ürünü denediniz mi? Yorumlarınızı merak ettim açıkçası. Koku ve toz-tüy alma konusunda nasıl Zero Pro?

  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.