Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.252
Cevap
166
Favori
613.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiklerim metreküp başına düşen değerler, dolayısıyla odanın büyüklüğüne göre değişmeyecektir.
    Ozon emisyonu zararlı kabul edilen sınır değerin altında olduğundan risk grubunda diyemeyiz fakat sonuçta ozon üretimi var.
    Karar burada size kalıyor. Örneğin bence odaya girilmeden bir süre çalıştırılıp sonrasında kapatılabilir.
    Bir yerde de cihazın ozon üreten kısmının çıkarılabileceğini, yalnızca filtrelerle kullanılabildiğini okumuştum fakat teyit edemem.
  • Selamlar
    Denedim , ön kapağı kaldırdıktan sonra sağ üstte küçük çekmece benzeri, asılınca tamamen çıkan, Unite2 denilen(streamer discharge unit-akıntı ünitesi) var. Bunu çıkarınca ozon kokusunu kesiyor.
    Belki fitrasyona negatif etkisi oluyordur.Fakat koku kesildi.Bunu çıkarmanın cihaza olumsuz yönü varmı onu da bilemedim.
  • Ofisin içerisinde ben yokken sigara içilebiliyor bende bir cihaz alayım istiyorum lakin hiç bilgim yok.

Bu konuda yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
  • bossy B kullanıcısına yanıt
    Bence iyi yapmışsınız, ozon az salınıyor diye belge gösteriyor birçok hava temizleme cihazı ama o cihazı odada sürekli çalıştırdığınızı düşünürseniz ozonu gayet güzel soluyorsunuz.
    Ozonu AZ olan değil, hiç olmayan cihaz kullanmak gerekir.
  • spacewolf kullanıcısına yanıt
    Kapalı mekandaki sigara dumanını/kokusunu yok edecek en garanti yöntem mekanik havalandırma sistemleridir.
    Hava temizleme cihazlarından sigara dumanını azaltabilen var, fakat yok etmek teknik olarak mümkün değil.
    Bir de havaya farklı gazlar salarak sigara kokusunu bastıranlar var, onlardan tamamen uzak durmak gerekir.
  • GermGuardian AC4825, 3-in-1 Air Cleaning System with True HEPA, UV-C and Odor Reduction, 22-Inch
    www.amazon.com
    Amazon.com: Germ Guardian True HEPA Filter Air Purifier for Home, Office, Bedrooms, Filters Allergies, Pollen, Smoke, Dust, Pet Dander, UV-C Sanitizer Eliminates Germs, Mold, Odors, Quiet 22 inch 3-in-1 AC4825: Health & Personal Care
    https://www.amazon.com/dp/B004VGIGVY/ref=cm_sw_r_cp_api_dFWuxb6KWANSY

Bu ürün nasıldır acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyonizersiz klima aldım :

B1ZMI12100

aynı özelikde ama çok daha az güç tüketen iyonizerlisi 30 lira daha ucuz

B1ZMI12403

iyi mi ettim kötü mü ettim kararsız kaldım şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 23 Haziran 2016; 17:19:02 >
  • Toza alerjim var cok pahali olmayan hepa filtreli bi urun ariyorum varmi onerisi olan?

• Vimeo
    ENviromade FotoKatalitik Oksidasyon Sistemi
    https://vimeo.com/8534929
    Hava temizleme cihazı olarak FotoKatalitik Oksidasyon Sistemini duyan yahut fikri olan var mı?

• cengizumur C kullanıcısına yanıt
    Bana özelden hangi cihazı kullandıgınızı yazabilir miiniz ya da önerinizi.. Tecrübenizden faydalanmak isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanım Haber Admin

Vimeo
    ENviromade FotoKatalitik Oksidasyon Sistemi
    https://vimeo.com/8534929
    Hava temizleme cihazı olarak FotoKatalitik Oksidasyon Sistemini duyan yahut fikri olan var mı?

Ev ve iş yeri için kaliteli hava temizleme çihazı isteyenler FILTER QUENN DEFENDER AMERİKAN FDA ONAYLI ÇİHAZI İNCELEMESİNİ TAVSİYE EDERİM

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

1 - Gece uyurken ağzım çok aşırı kuruyor. Evimiz kaloriferli ve çok sıcak oluyor. Yatak odasına soğuk buhar ufleyen hava nemlendirici cihaz alsam çözüm olabilir mi?

2 - Çalışan aile olduğumuzdan ev temizliğine gereken ozeni gosteremediğimiz için evimiz biraz fazlaca toz oluyor. Bu tozlanma sıkıntısından Daikin MC70L Hava Temizleme Cihazıyla kurtulabilirmiyiz?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Selam gece rahat uyumak istiyorsan oda sicaklıgı 22 dereceden fazla olmamalı onuda radyatöre takacagın termostatik vana ile ayarlayabilirsin.
  • taneresin T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Sorun zaten ozon üretici cihazların satışına dair bir denetim mekanizmasının ülkemizde olmaması.
    Amerika ve Kanada neden bunu kontrol altına alıyor?
    Bizim ülkemizde alınmadığı için bizler bireysel olarak araştırıp doğru olan ürünü bulmak zorunda kalıyoruz.
  • Daikin MC70L cihazının filitreleri çok mu pahalı?

Philips hava temizleme cihazı nasıl?

Oreck nasıl?

Kronik öksürmeye başlayan çocuğumuz için acil olarak aramaktayım.

• Oreck aldım

• Kaça aldın ve yorumlarinizi beklerim
    İyi ki philips almadin çünkü filtresi çabuk doluyor ve pahalı iki yıl önce filitresine 170 tl verdim 6 ayda pislendi bozulucada daha almadim

• quote:

Orijinalden alıntı: ikizbabasi

Sorun zaten ozon üretici cihazların satışına dair bir denetim mekanizmasının ülkemizde olmaması.
    Amerika ve Kanada neden bunu kontrol altına alıyor?
    Bizim ülkemizde alınmadığı için bizler bireysel olarak araştırıp doğru olan ürünü bulmak zorunda kalıyoruz.

Hocam nem alma cihazı aldım ev çok nemli durumda sağlığa bir zararı var mı bu makinalarin bir yorum bir fikir alalim

• quote:

Orijinalden alıntı: sabanoz

Kaça aldın ve yorumlarinizi beklerim
    İyi ki philips almadin çünkü filtresi çabuk doluyor ve pahalı iki yıl önce filitresine 170 tl verdim 6 ayda pislendi bozulucada daha almadim

firmasına telefon ettim, nakit 1500 tl'ye elden getirdiler, test edip gösterdiler, uzun süre geçmesi ya da bakım zamanının gelmesi lazım ki işe yarıyor mu yaramıyor mu yazabileyim:) bizim çocuk fazlasıyla alerjik, bir umut diye aldık bakalım ...
  • Merhaba,
    40 kişilik bir odada yatıyorumve sabah kalkınca malum odadaki hava çok kötü oluyor. kışın camları açamıyoruz makineler fanlar da hep ses yapıyor uyutmuyor. daha önce böyle bir şey için çözüm üreten var mı yada tavsiyelerinize açığız arkadaşlar kurtarın bizii
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.