< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

3 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Yanlış linke bakmışım, < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 3 Ocak 2026; 10:9:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çocuk odasına koymuştum gece öksürmeleri kesildi, sabahları hırçın kalkıyordu şu an nazar değmesin gayet neşeli uyanıyor. Bir arkadaşıma aldırmıştım 1+1 de yaşıyor oda akşam iş dönüşü eve girince sigara kokusu olurdu 3 gün içinde kalmadı dedi, cihazlar hep açık otomatik modda çalışıyor ve açıkçası filtre ömrü falan çok umurumda değil yeter ki bu şekilde devam etsin. Bu arada etrafımda alacak olan var ama sanırım stok yok piyasada yakında gelir her halde. |
|
AMD Ryzen 7 9800X3D / MSI MAG B850M Mortar WiFi / Asus ROG RYUO III 240 ARGB 240 mm / PNY GeForce RTX 5080 OC / PNY CS3030 500GB (Sistem) + WD Blue SN5000 2TB NVMe (Depolama) / Kingston Beast Expo Black 32 GB (2X16) 6000 MHz CL30 / ASUS Prime AP201 mATX / ENERMAX Revolution D.F. X 1200W / 4K UHD 65inç TLC 65C755 144Hz Monitör
Steam/Origin/Live/PSN : hhcig |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer_06 -- 24 Aralık 2025; 12:22:50 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Bulunduğu ortamda havayı temizlediğini iddia ederek yüzde 100'de kalıyor. Hatta 5 dakika yüzde 100'de kalınca eco moda geçiyor. Ve genellikle de gün boyu bu şekilde çalışmaya devam ediyor. Kış mevsimindeyiz, dışarda kirli hava olduğunu düşünüyorsanız cihazın bulunduğu ortamda cam/kapı açıp bir deneyin bakalım değişecek mi ? Veya mutfakta hafif de olsa dumanlı birşeyler yaparsanız orada da deneyin, bu durumlarda bende 100'den düşüyor çünkü, bunun dışında hep 100 nerdeyse. |
|
|
Cuma günü philips 2220 modelini aldım. 1 aydır araştırma yapıyordum. Yabancı forumları okudum. Burdaki üstadlara sordum ve her gün baka baka artık bunaldım en son karar verip bu modeli aldım. Şu an da memnunum. 3320 den farkı filtre ömrü 3 yıl ve 2 db daha sessiz CADR değerleri arasın da öyle ahım şahım farklar yok. Şu ana kadar araştırıp baktıklarım, levoit 600s, 400s pro, vital 200s, winix zero pro, philips 3320, shark neverchange 5 max, xiaomi smart air prufier elite, dyson b04, ve kararı philipsden yara kıldım. Mediamark da cihazın fiyatı şu an 15799. Kısa bir süre kampanya da. Cihazı auto mod da kullanıyorum ve müthiş sessiz pişirdiğimiz mısırı 5 dakika olmadan kokusunu çekti. Uygulama üzerinden ışıklarını kapatıp cihazın her ayarını yapabiliyorsunuz. |
|
Hayırlısı olsun hocam. Benim bu fiyat aralığın da arada kaldığım tek cihaz philipsin 3320 ile 2220'si idi. 3320 kullanan ingiliz bir vatandaşın yazdığı yorum da 3320 yi 2 defa satın aldığı ve bu model de bir süre sonra siniek vızıltısıı gibi bir ses geldiğinden bahsetmesiydi. Şu an 2220 modelini kullandığı ve memnun olduğunu hatta 2.sini almayı planladığını yazmıştı. Orda dedim bu cihaz daha mantıklı hem filtre açısından hem de desibel ve enerji açısından şu ana kadar memnunum. Hayırlı olsun size de güle güle kullanın. |
|
Bende aynı durumdayım. Hayatımda hiç bir alış verişimde bu kadar arada kalmamıştım. Yorumlar düşünceler paylaşımlar o kadar zıt ki. Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim. Yorumlarda aldıktan sonra çocuğunun alerjik belirtilerinin azaldığını söyleyen kişi yorumda güncelleme yapmış 2 ay sonra cihazı açtıklarında filtrenin poşetini çıkarmayı atlamış olduklarını farkettiklerini yazmış. Yani tamamen plasebo mu işe yarar mı yaramaz mı çok garip bir durum. Xiaomi mi store da cihazların hiç birinde hepa filtre yazmıyor. Levoit davalık olmuş hepa ibaresini kaldırmış. Shark çok şikayet var. Dyson çok pahalı. Sanırım bende philips e yöneleceğim. Sizin model belirlemedeki kriteriniz ne oldu acaba? ben 20 m2 gibi bir odaya koyacağım. Oda hem küçük hemde konumlandıracak çok yer de yok. Philipsin AC0951/13 PureProtect Mini 900 modeli hakkında pek olumsuz yorum da bulamadım. 65m2 ye kadar etkiliymiş. Yani bu cihaz yerine 2220 modelini almanızı sağlayan şey neydi acaba? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 5 Ocak 2026; 12:35:32 > |
|
Şöyle söyliyim normal de alacağım cihaz en iyisi olan ya smartair air blast mini,veya levoit everest olacaktı. Bu iki cihazı gözüm kapalı alabilirdim.ama maalesef ülkemiz de yok. Geçmiş konu da bahsettiğim tüm cihazların gerek kullanıcı yorumlarını okudum, gerek yabancı youtuber videolarını izledim ve tüm cihazları karşılaştırdım. 3 tane sağlam hava temizleme cihazlarını karşılaştıran yabancı siteler var ordan inciğine cinciğine kadar baktım. philipsden önce aklım levoit 600s idi fakat bu cihazın gürültü seviyesi çoğu kişi tarafından cihazı kullanılmayacak seviyeye getirdiğinden bahsetmişti fiyatlar biliyorsunuz ki neredeyse 5-6 bin tl fark var. Dedim ki levoit e bu kadar çıkıyorsam bu cihazla eş değer bir cihaz bulmam gerekiyor. Tüm markaların en iyi modellerini kıyasladığım da. Shark da arıza sorunlarını gördüm, levoit de hem gerçek hepa filtre problemi hem de gürültü problemi bunu da elememi sağladı. Xiaomi zaten hepa filtre kullanmıyor ve uvc ve iyona sahip ki burda hangi cihaz olursa olsun bu iki özellik olan cihazı almam ki avrupadaki tüm yorumları okudum ve insanlar bu tarz cihazlardan uzak kalıyorlar. Dyson desek fiyat performans namına çok çok hayal kırıklığı ki bahsettiğim üstteki iki cihazdan daha pahalı ve 30 40 dakika daha geç temizliyor ve kullanıcılar filtrenin zamanla koku yaymasından şikayetçi, daikin e baktım teknik servis rezalet. Winix de bazı kullanıcılar hepa filtrenin 1 yılı doldurmadan 6. Ayda değiştirilmesi gerektiğinden bahsetmiş winx de fiyat performans olarak parasını bence haketmiyor diğer aynı fiyattaki cihazlarla kıyaslarsak daha geç temizliyor. Benim mantığım şu evim 85 metre kare ve 80 metre kare evi temizleyen bir cihaza 12 bin lira vereceğime üstüne 5 -6 bin daha bırakır daha iyisini alırım ve düşük modda çalıştırırım fiyatlar birbirine çok yakın. Philips de negatif bir durum gözlemlemedim bu yüzden yönüm tamamen bundaydı. Ve bu cihazı aldım. Son olarak philips ingiltere de en iyi hava temizleyici seçildi. 3320 idi alacağım cihaz fakat 2220 yi gördüğüm de en son bu iki cihazı kıyasladım ve kıyasladım. 3320 de bir kullanıcı iki defa aynı cihazı aldığını ve sinek vızıltısı gibi bir sesten dolayı iade ettiiğini yazmıştı şu an kullandığı cihaz 2220 olduğunu ve memnun olduğunu yazmıştı. Ben de bu cihazı indirim de gördüğüm için hiç düşünmeden aldım şu ana kadar şükür memnunum. İkisi arasın da çok ahım şahım farklar yok ondan düşünmeden aldım. 2220 artısı 2-3 desibel kadar daha sessiz ve enerji verimi daha iyi, Filtre olarak da 3 yıllık filtre ömrü var bakalım kullandıkça göreceğim. Aradaki fiyat farkına değmeyeceği için bu cihazı aldım ve şükür memnunum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloveangel -- 5 Ocak 2026; 16:3:6 > |
|
Uzun ve detaylı anlatımınız için teşekkür ederim hocam. Sağolun varolun. Benim de gönlüm philips den yana. Hem orjinal filtre bulunabilirliği hem marka güvenilirliği açısından. Bir alıp deneyelim bakalım. |
|