Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.406
Cevap
205
Favori
643.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 1...60...118119120121
Sayfaya Git
Git
Giriş

merhaba : memnun musunuz Shark tan?

Merhaba, aslında aldıktan sonra inceleme yazacaktım ama üşenmiştim.

Alırken beklenti yüksek olduğundan dolayı herhalde hayal kırıklığı oldu ürün. Bizim millet abartmayı çok seviyor. Yok dağ esintisi, yok nefes aldığımı hissetim falan.

Alerjim var normalde hiçbir etkisi olmadı hapşırmaya aynen devam. İçindeki hava kirliliği sensörünün doğru çalıştığına pek inanmıyorum. Geçenlerde tavanın sapı yandı bütün eve yayıldı koku. Mutfağa aldık 1-2 saat çalıştı değişen birşey yok. Zaten almadan birkaç ürün incelemesini izlemiştim bilinen markaların, dibinde sigara içiyorlar cihazlar ayrı telden çalıyor.

Shark ın iyi bir marka olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen diğer markalarda bu ayarda çalışıyordur. Genel olarak söylüyorum Bence "fos" bir cihaz. Son dönemlerin popüler beyaz yaka silkeleme apartı. Biz silkelendik siz silkelenmeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix_88 -- 25 Mart 2026; 17:23:11 >

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Şuan almak isteseniz hangi cihazı alırdınız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok ihtimal vermiyorum ama Shark iyi değildir belki ama bu şartlarda hiçbir hava temizleme cihazı almam. Kullananların da çok abarttığını düşünüyorum.

Hocam ben phılıps 2220 modelini aldım takribi 3 gündür kullanıyorum açıkçası yemek ve sigara kokusunu turbo modda 45 dk gibi süre de yok ediyor, sigara dumanını ise havada tutmuyor direk çekiyor. Ben auto+ modda kullanıyorum ortama göre çekim gücünü azaltıp çoğaltıyor. Gece yatarken nemlendirici ile destekliyorum ve eşimle birlikte Apple watchtan yaptığım takibe göre uyku esnasında solunumum geçen hafta göre daha düzenli, uyku da ram kısmına daha çabuk geçiyoruz. Benim şuanlık inceleme ve tecrübelerim bu şekilde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Valla hocam ben katılmıyorum bu söylediklerinize. Philips kullanıyorum ben memnunum ancak şu söylediklerinizde haklısınız. Bu cihazlar gözle görülür muhteşem efektler yapmıyor zaten. Yok işte aldım evim cennetten bir bahçeye döndü, yok nefes alışım değişti öyle bir şey yok. Zaten onu da vaat etmiyor bunlar. Gözle göremediğimiz bizim hissedemediğimiz etkileri kesinlikle var ama. Mesela eşim mutfakta yumurta kırsa cihaz kokuyu algılıyo ve hızlı çalışmaya başlıyor. Yada yeni yıkanan çamaşırları katlarken cihaz artık ne algılıyorsa kirlilik çok artıyor hızlanıyor. Oğlum rahatsız diye nebulazatörle hava verdik mesela, 5-10 arası olan değer çılgınlar gibi 120 lere çıktı mesela ilacı hemen algıladı.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.