Şimdi Ara

Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
7
Favori
14.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@b0Ni

@-erna-

hocalarım gözünüz aydın lian li kasaları gelmiş.

lancool 2 mesh white rgb: https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-ii-mesh-rgb-white-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48656//

lancool 2 mesh black rgb: https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-ii-mesh-rgb-black-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48655//

lancool 215 rgb: https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-215-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48657//

Fiyatlar nasıl alınır mıHer Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar 

EDIT:

• lancool 2 mesh white rgb Fiyatı: 144,00 USD
    • KDV Dahil Fiyatı169,92 USD

adamlar direk dolar kurunu 7.94tl olarak almış, 169.92*7.94.

dünkü dolar kuru ile (7.32) 1243 tl ye geliyordu

Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar ben almaktan vazgeçtim, direk fiyatı dolara endexlemişler şimdi 8tl oldu fiyat 1357 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nknowntossing07 -- 22 Mart 2021; 10:43:12 >

• nknowntossing07 N kullanıcısına yanıt
    Örnek vermek gerekirse; Lian Li Lancool 2 Mesh'in fiyatı 110$ oldu.

www.newegg.com
    LIAN LI LANCOOL II MESH RGB BLACK Tempered Glass ATX Case - Black Color - LANCOOL II MESH RGB-X - Newegg.com
    https://www.newegg.com/black-lian-li-lancool-atx-mid-tower/p/2AM-000Z-00061

Yukarıda paylaştığım bilgi de olduğu gibi; linkini verdiğim kasa modelinin, 2020 yazında piyasaya ilk sunumunda 'önerilen perakende satış fiyatı' 89 dolardı.

Küresel salgın sebebiyle OEM parçalarda yaşanan fiyat artışlarının kasalara yansıması olarak kabul edebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben gece inventus'dan 1030tlye td500 white modelini aldım, bugün kargolanacakmış. fiyat değiştiği için iptal etseler biraz bekler bunu alırdım da 300 tl fark vermem şu an

• Siyah lancool 2 mesh aldim gelir insallah bu hafta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lenneth- -- 22 Mart 2021; 22:13:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lian Li fiyatları için özelden mesaj atabilirsiniz.

• Fiyatlar fena gözükmüyor. Ben olsam lancool II mesh alırım. En güzel ve özel yanı tan kapakta mesh hava alacak alan olması.

Gpu'nun altına 2 tane fan koyduğunuzda yan kapaktaki mesh ten serin havayı alıp sıcaklıkların düşmesinde çok etkili rol oynayacaktır.

Ama lancool II mesh in bir sorunu var o da ön kapakta altta açıklık mevcut. Bu da sıcaklık testlerinde daha iyi değerler almasında etkin rol oynuyor.

lancool II mesh in yanında fiyat farkı benim için önemli değil ben filtre vs isterim diyorsanız o zaman fractal meshify 2 ya da phanteks p600s alınabilir.

lancool II mesh in biraz daha büyük versiyonu ise phanteks p500a. Noctua gibi büyük kule tipi soğutuculara daha uygun olabilir.

• hocam 1060 tl'ye dfs bilgisayar'da lancoll 2 mesh satılıyor, çok uygun buldum fiyatını fakat hangi renk alınır kararsız kaldım Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar 

peki lancool 215 nasıldır fiyatı 850tl önünde dev gibi fanı var 200mm iki tane ama birazcık küçük :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nknowntossing07 -- 24 Mart 2021; 14:59:49 >

aradaki farka yukarıda söylediğim sebeplerden dolayı lancool II mesh almak çok daha mantıklı olur bence.

• Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar
    Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar

peki hangi renk alınır sizce Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar 

Zevkine kalmış bir şey. Ben olsam siyah alırdım.

• td500'ü bugün kurabildim, fan sesi yok ama cızırtı gibi garip bir ses geliyor fanlardan. incelemelerde görmemiştim bu durumu sessiz ortamda baya rahatsız edici

• b0Ni kullanıcısına yanıt

bir review'de gördüğümü hatırlıyorum stock fanların sesli çalışmasıyla ilgili

• Corsair 5000D airflow Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar 

• Cooler master Haf X kullanıyorum senelerdir, sıvı soğutmaya sıcak bakmayanlardanım. Kasada ön, yan, arka, üst fanlar olmasına rağmen ekran kartı 80 dereceye vuruyor yükte aldığım ekran kartlarının arka bracketleri renk değiştiriyor bir süre sonra sıcaklık yüzünden resmen bu nedenle kasa değiştirmeyi düşünmeye başladım. Öndeki tek fan yetersiz kalıyor gibi, yandaki koca fan ekran kartını nasıl serin tutmuyor anlamış değilim.

Cooler master TD500 beğendim ancak fanları oldukça sesli çalışıyormuş, direkt eledim. Sessizlik önemli.

Lian Li Lancool II Mesh ve Corsair 5000D airflow arasında kararsız kaldım. Bana kalsa Asus GT301 alıp geçecektim ancak hiç bir yerde sıcaklık testi yok, hava soğutması açısından bilgisi olan var mı?

Pc başında kasayı görmüyorum zaten kasanın tipi, aydınlatması pek önemli değil yeni kasaya vereceğim parayı mevcut kasaya fan olarak mı harcasam yoksa Lancool II ve Corsair 5000D arasında hangisi tercih edilir?

Bu arada konuda be quiet! Pure Base 500DX de göremedim tercih edilmeme sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 22 Nisan 2021; 7:2:45 >

• Lian li lancool 2 mesh ile phanteks p500a arasında airflow açısından fark pek yok gibi duruyor ama malzeme kalitesi dayanıklılık ve kullanışlılık açısından hangisini tercih edersiniz?
    Kule tipi sogutucu ve asus tuf rtx 3070 ile kullanıcam.

Lian lide ekran karti altinda fanlar var ama phantekste daha buyukfan ve ileride daha büyuk radyator kullanma imkani var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lancool 2 mesh in kule tipi soğutucu desteği daha kısa. Ama alta fan koyma olayı çok iyi. Lian li hiç kullanmadım ama phanteks in malzeme kalitesi güzeldir.

Ne çok ince ne çok kalın bir yapıya sahip ki çok kalın olursa bu sefer kasa çok ağırlaşıyor.

Dikey montaj ve cpu yu aio ile kullanırsan p500a her türlü daha mantıklı olur. Diğer seçeneklerde lancool 2 mesh az önde olarak başa başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Nisan 2021; 11:52:34 >
  • bu modellere alternatif olarak gelecek bir kaç ay içinde ülkemize gelecek olan bildiğiniz modeller var mı?

• Lian li lancool 2 mesh aldim, kasanin onden alttan yandan heryerden cok iyi hava akimi var gibi duruyor

mevcut kasam corsair icue 220t , ondeki fanlar direk ekran kartina üfluyor, oyunlarda max 66 dereceyi goruyorum.

bakalim bu nasil olacak. İncelemelerde ekran karti alti takilabilen fanlarin sogutmaya guzel katkisi oldugu yaziyor.

phanteks p500a alacaktim da o kadar buyuk kasalık bir sistemim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Güzel tercih. Ne lancool 2 mesh ne de p500a alanı üzmez bence.

Dediğim gibi alta fan almayı unutma o kasanın en önemli yanı yan kapağında mesh olması.

Onu kullanmazsan bu konudaki diğer kasalardan farkı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 29 Nisan 2021; 13:18:2 >
  • Corsair 5000D siyah ve lancool 2 mesh rgb siyah, TD500 beyaz bu gece incehesapta indirime giriyor ihtiyacı olan takip edebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLgan -- 30 Nisan 2021; 20:32:46 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.