Şimdi Ara

Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
7
Favori
14.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun. Ben 2 tane commander pro kullandım 2 sinde de icue yazılımından dolayı olma ihtimali yüksek ürünün uygulamada sanki girişler tam takılmamış gibi bir görünüp bir kaybolma sorunları yaşadım. Aynısı h115i platinum da bir de commander pro daki fanlarda da vardı. O sebeple iade edeceğim bakalım. Bir daha icue düzelene kadar corsair in ne fan kontrolcüsünü alırım ne fanını ne de aio sunu. Koskoca corsaire böyle bir app yakışmamış. Aynı sorunları yaşayanlar yabancı forumlarda var. Bana özgü değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Şubat 2021; 10:2:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnorieL kullanıcısına yanıt

commander pro ve fanlarla kasa resmen bedavaya geliyor. commander pro koymalarına çok şaşırdım fakat corsair'in kendi sitesi dahil hiçbir yerde kaynak yok bununla ilgili.

edit : reddit'te yorumlar mevcut, herkes şaşırmış , kasımdan bu zamana kadar olan kasalarda mevcut, her bölgede var sanırım stok yenilendikçe geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 18 Şubat 2021; 10:27:21 >
  • losthell kullanıcısına yanıt

Bende çok şaşırdım. Youtube ve diğer inceleme sitelerinden baktım hiç birinde yoktu kutuyu açıp görünce sevindim açıkçası :)

• Şuana kadar bir sorunla karşılaşmadım inşallah başıma gelmez. TD500'den sonra 4000x'den şuan için memnunum.

şimdi qp ile görüştüm canlı destekten, commander pro bulunmadığını söyledi.

bence haberleri yok, kapalı kutu olduğu içinde açıp bakamıyorlar.

en iyisi amazondan söylemek ve yoksa sorunsuz iade etmek, qp , itopya gibi yerlerden alıp açarsak elimizde patlar cihaz.

şunu da sorayım, kasanın üzerinde commander pro dahil edilmiştir diye bir etiket ya da yazı mevcut mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 18 Şubat 2021; 11:11:22 >
  • losthell kullanıcısına yanıt

Kutunun üzerine hiç dikkat etmedim. Şuan işteyim istersen akşama kutuya bakabilirim.

• Bu arada enthoo pro 2 isteyen varsa altta baya uygun fiyata düşmüş. Bir de puan hediyeli. Kasa full tower ve fansız. Sıvı soğutma ve aio odaklı bir kasa.

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/phtanktes-enthoo-pro-2-temperli-cam-argb-full-tower-bilgisayar-kasasi_pdp_652183598?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=491058167736&utm_term=114829244823&ga_prodid=652183598&ga_merchantid=128752156&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQiAvbiBBhD-ARIsAGM48byKX4QKv2IkoQm5Js6RNkFM5wjxnEvQuUlXfOwFhzHILoSSvYNx1aUaAlOsEALw_wcB

@Arisaka

Kasa almadıysan yukarıda fansız da olsa fiyatı baya iyi bir kasa var. Aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Şubat 2021; 12:41:33 >

• Bu arada forumda dikey montaj için yaptığım modifiye hariç 0 ından farkı olmayan p500a drgb kasasını satıyorum arkadaşlar. İlgilenen varsa diye buraya yazmak istedim.

Neden satıyorsun diye soracak olursanız 2 aio lu sistemde intake fanlar yeterli gelmedi. O sebeple çok fan ve 480mm e kadar aio desteği olan enthoo pro 2 ye geçmek istedim.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-phanteks-p500a-drgb-indirim-satildi--147927239

• Bu arada f/p kasalarda performansta en tepede olan 2 model incehesapta listelenmiş. Şimdi farkettim.

Bunlar diğer kasalardan hava soğutma olarak daha iyidir aklınızda bulunsun. f/p ürün istiyorsanız bunları incehesap a sorup ona göre almakta yarar var bence.

https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-215-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48657//

https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-ii-mesh-rgb-black-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48655//

• quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

Bu arada enthoo pro 2 isteyen varsa altta baya uygun fiyata düşmüş. Bir de puan hediyeli. Kasa full tower ve fansız. Sıvı soğutma ve aio odaklı bir kasa.

https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/phtanktes-enthoo-pro-2-temperli-cam-argb-full-tower-bilgisayar-kasasi_pdp_652183598?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=491058167736&utm_term=114829244823&ga_prodid=652183598&ga_merchantid=128752156&sc_gcsp=gg&gclid=Cj0KCQiAvbiBBhD-ARIsAGM48byKX4QKv2IkoQm5Js6RNkFM5wjxnEvQuUlXfOwFhzHILoSSvYNx1aUaAlOsEALw_wcB

@Arisaka

Kasa almadıysan yukarıda fansız da olsa fiyatı baya iyi bir kasa var. Aklında bulunsun.

Kasa aşırı iyi hocam full tower olması ömürlük olduğu anlamına geliyor ama 1300 TL buna ver + 5 adet 14cm fan alsan etti sana 1800-1900 TL. Bütçemi fersah fersah aşıyor Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar 

Edit: linkini attığınız GG satıcısı QP bilişim fakat kendi sitelerinde 1600 TL ye sattıkları kasayı üstüne komisyon verip GG a 1300 e koymaları pek normal gelmedi. Dikkat edin alacaksanız eğer teşhir ürünü gönderebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 18 Şubat 2021; 13:21:59 >

• Bir kere alıp ömürlük kullanmaklık kasa aslında. Tek eksisi var o da öndeki fanların kapak tarafına yani kasa içinden kasa dışına alınamaması. Böyle olunca push-pull yapıldığında içeride yer sorunu olabiliyor.

Qp de 1600 küsür bir de taksitte vade farkı var. Burada peşin fiyatına taksitli bir de gene satıcı qp. Bir hata mı yapmışlar anlamadım.

O zaman üstte paylaştığım lianli kasaları incehesapta listelenmiş almadan önce bir sorun isterseniz yakın zamanda getireceklerse onlar daha iyi alternatifler bence.

Özellikle gpu altına 2 tane fan takılabilmesi bu kasaların gpu sıcaklıklarına çok etki etmesine sebep oluyor.

lancool 2 mesh de hatta yan kapakta alt kısımda mesh kısım var. Ondan dolayı bu 2 fan bu kasada daha efektif çalışır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Şubat 2021; 13:26:51 >
  • quote:

Bu arada f/p kasalarda performansta en tepede olan 2 model incehesapta listelenmiş. Şimdi farkettim.

Bunlar diğer kasalardan hava soğutma olarak daha iyidir aklınızda bulunsun. f/p ürün istiyorsanız bunları incehesap a sorup ona göre almakta yarar var bence.

https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-215-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48657//

https://www.incehesap.com/lian-li-lancool-ii-mesh-rgb-black-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-48655//

Lian Li kasaları Türkiye'ye getiren yok, getiren olsa da kıymete biniyor sanki dünyanın en iyi kasaları gibi bir ton para istiyorlar.

TD500 mesh, P400A RGB, 4000D air flow gibi kasalar Türkiye'de bolca bulunuyor. Hem lancool 215 den hem de lancool mesh den bir tık daha iyi soğutmaya sahipler üstelik çok daha ucuzlar.

Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar

• Default kasa testleri böyledir doğru. Ama siz alta ekstradan o 2 fanı koyarsanız özellikle hava soğutmalı gpularda çok farkedecektir. Özellikle lancool 2 mesh de.

Edit: Ama genel olarak düşünüldüğünde en iyi seçenek gene phanteks, cm, corsair tabii. Neden diyecek olursanız bu kasaların aksesuarlarına da tr'de kolayca ulaşılabiliyor. Lian li ye ulaşılamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Şubat 2021; 13:47:46 >
  • quote:

Default kasa testleri böyledir doğru. Ama siz alta ekstradan o 2 fanı koyarsanız özellikle hava soğutmalı gpularda çok farkedecektir. Özellikle lancool 2 mesh de.

Edit: Ama genel olarak düşünüldüğünde en iyi seçenek gene phanteks, cm, corsair tabii. Neden diyecek olursanız bu kasaların aksesuarlarına da tr'de kolayca ulaşılabiliyor. Lian li ye ulaşılamazsınız.

Son 1 haftadır yerli yabancı neredeyse tüm incelemeleri yaladım yuttum ve çıkardığım sonuç Türkiye'de satılan mid tower orta-üst seviye kasalar arasında alınabilecek 2 model var.

4000D airflow ve TD500 mesh (buraya P400A RGB de eklenebilir fakat bu iki kasaya göre iç hacmi fazla dar ve bu iki kasanın sunduğu rahatlığı sunamıyor)

Bu iki kasa arasından da TD500 mesh i eliyorum çünkü yerli ve yabancı kaynaklardan gördüğüm kadarıyla fanları bir süre sonra ses yapıyormuş o yüzden 2 fanla dahi gelse şuan Türkiye'de bu seviye alınabilecek en iyi kasa 4000D airflow. Zaten dikey GPU desteklediği için diğer kasalardan 1,5-2cm daha geniş bir kasa olması da çok büyük avantaj.

• bugun corsair 4000d airflow aldim. bana biraz küçük geldi normal mi bu boyutlar?
    Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar

yandaki kasa rampage hero

• Her Bütçeye Uygun Yüksek Hava Soğutmalı Kasalar

üstteki asus tuf gt 501. ic hacmi bunun 2 kati yahu. sevmedim bunu iade verip td500 alicam sanırım.

• forumda birisi 5000 d airflow satıyordu, phanteks enthoo pro 2 aldıktan sonra gördüm bende onun ilanını, fiyatı da uygundu, bir sorun isterseniz satılmadıysa onu bir deneyin.

• O zaman ya 5000d alacaksınız ya da p500a. Bu ikisi bir tık daha büyüktür. Konudaki diğer kasalar da 4000d boyutlarında olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Şubat 2021; 19:10:9 >

Hocam bakabildiniz mi?

• Hocam cihazı ne zaman ve nereden aldınız?

Sizin cihaz commander pro mu yoksa node pro ile mi geldi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.