Şimdi Ara

Hava harp okulu okumaya DEGER MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadiclarim siralamam bekledigimden dusuk gelirse doye mulakatlarina gitmeyi dusunuyorum sizce deger mi cevremdeki herkes degmez cok disiplinli , universitede okumak varoen harp okulunda asker hayati yasayip stres altinda mi olucaksin diyolar sizce ne yapmaliyim siz olsaniz ne yapardiniz ayriyeten siralamama yazik olur mu sizce bide kız mızda yok orda saplarla hayat gecer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUHSUZturk -- 21 Haziran 2018; 19:49:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dunyada 1 tane vardır. Ama eski havasi yok. Icine full gereksiz elemanlari doldurmuslar. Biz okurken dünyanın merkezi orasiydi. Oyle bi okuldur. Her yerinde şehitlerin ayak izi vardir. Her merdiveninde her spor aletinde sehitlerin teri vardir. Egitim alaninin her karis toprağında şehitlerle birlikte oldugunu hissedersin. Bittiginde yoruldugunda onlar gelir aklina. Bittigin yerde bi okadar daha gücü hissedersin. Ayip etmemek icin kalkarsin sürünürken. Ayip etmemek icin o son sinavi da cekersin. Saygisizlik olmasin diye pes etmezsin. Çünkü şehitler pes etmedi. Ucaklarinda yetim hakkı var diye cogu ucaklari kurtarmaya calisirken sehit oldu. Orasi üniversite degil kardeşim. Orasi HARP OKULU ydu. Ama artik üniversite.. dinamit koydular geleceğimize.. bunlari düşünerek seç.
  • Bu bir istek meselesi dostum geçen yıl ilk 1k da ve 5k da arkadaslarım suan orda okuyor ayrıca TR şartlarında harp okulundan daha prestijli bir meslek yok prestiji var sana kalmıs
  • Asker olunmaz, asker dogulur. İcinde yoksa, aklindan bile gecirme. Askerlik secim degil zorunluluktur kimisi icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 21 Haziran 2018; 19:51:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değer tabi kardeşim.
  • değer değmez diye düşünülmez zaten çok çok az kişi alıyorlar. mülakatlarda 10 kişiden 9 u eleniyor ayrıca hho ya yerleşince pilot olman garanti değil çok azı pilot oluyor.
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Benimkide zorunluluktan hocam ya siralamam bekledigimden dusuk gelirse garanti meslek diye hava harp okulu dusunuyorum bir yandanda millete 8 ay askerlik iskence gibi geliyor ben 4 sene boyunca harp okulunda 4 sene asker hayati yasicam diye dusunuyorum cok kararsizim aslinda durumum iyi olsa hic boyle seylere kafa yormam giderim uniye ortamlara akarim ama sonucta gercek hayat farkli gelecek onemli

• quote:

Orijinalden alıntı: RUHSUZturk

Benimkide zorunluluktan hocam ya siralamam bekledigimden dusuk gelirse garanti meslek diye hava harp okulu dusunuyorum bir yandanda millete 8 ay askerlik iskence gibi geliyor ben 4 sene boyunca harp okulunda 4 sene asker hayati yasicam diye dusunuyorum cok kararsizim aslinda durumum iyi olsa hic boyle seylere kafa yormam giderim uniye ortamlara akarim ama sonucta gercek hayat farkli gelecek onemli
    Ne 4 senesi kardeş hayat boyu askerisin :d

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Havayi 3 puanla kacirdim ama kho geldi banada . Bende seninle ayni fikirdeyim siralamam dusuk gelirse garanti meslek ayagindayiz. Ama sende eglencesine duskun biriysen universitede ortamdı kızıydı falan varsa aklinda benim gibi askeri disiplindir falan filan cekilecek isler degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzaltun -- 21 Haziran 2018; 21:21:23 >
  • hzaltun H kullanıcısına yanıt
    Aklimi okumussun be ozellikle o harp okulundaki 4 sene nasil gecicek bilmiyorum meslegi elimize aliktan sonra 25 yasinda felan oluyoruz onsaatten sora eglencenin onemi yok zaten asker oluruz nolucak

• Aga siz 2000liler çok şanssızsınız başka da bir şey demiyorum . Şu anda askeriyenin de garantisi yok malesef . Seçimde kimin kazanacağına bağlı . Msü de kapanabilir .

• bnm kardeşim dho da korkarak gitti ama alışıyorsun elinde sonunda ilk baş alın beni burdan triplerine giriyorlar sonra düzeliyor alışıyorsun yaptıkları çok ekstra da bir zorluk değil mesela yüzme dersleri fln zor oluyormuş öyle dedi ama şuan iyi durumda
  • Joe Blake J kullanıcısına yanıt
    Ne 2000 lisi la mezunum

• quote:

Ne 2000 lisi la mezunum
    Çok fark etti
  • Dunyada 1 tane vardır. Ama eski havasi yok. Icine full gereksiz elemanlari doldurmuslar. Biz okurken dünyanın merkezi orasiydi. Oyle bi okuldur. Her yerinde şehitlerin ayak izi vardir. Her merdiveninde her spor aletinde sehitlerin teri vardir. Egitim alaninin her karis toprağında şehitlerle birlikte oldugunu hissedersin. Bittiginde yoruldugunda onlar gelir aklina. Bittigin yerde bi okadar daha gücü hissedersin. Ayip etmemek icin kalkarsin sürünürken. Ayip etmemek icin o son sinavi da cekersin. Saygisizlik olmasin diye pes etmezsin. Çünkü şehitler pes etmedi. Ucaklarinda yetim hakkı var diye cogu ucaklari kurtarmaya calisirken sehit oldu. Orasi üniversite degil kardeşim. Orasi HARP OKULU ydu. Ama artik üniversite.. dinamit koydular geleceğimize.. bunlari düşünerek seç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben siteye giremiyorum tc kod girdim ustte bi metin çıkıyor kodlardan oluşan . farkli tc deneyim dedim altta hata versi niye girmiyo

• Ben öğrenemedim siz öğrendinizmi?

• 12345* 1 kullanıcısına yanıt
    Hava harp okulu taban puanı 346

• cagrildim hocam sağolun

• cagrildim hocam sağolun

• Hocam harp okulunu bitirdikten sonra ucus okuluna gidiyorsun, ikisi de ayrı. Ucus okuluna girmeden once güvenlik sorusturması ve son sınıfta sağlık testi var. Güvenlik sorusturması '100' üzerinden değerlendirilir ve tam puan alman gerekir, tek puan dahi kırılırsa ucus okuluna alinmazsın. Alınmadığını düsünürsek eğer mühendis veya asker oluyorsun. HHO için 18 yil fiili calisma mecburiyetu vardi en son, diğerleri icin 15 sene diye biliyorum.

Hava Harp Okulu'ndan sonra subay olarak mı baslıyoruz yoksa muhendis olarak savunma sanayiine girecegimizi biz mi seciyoruz? Ayrıca hava subayı radar dısında ne gibi görevler yapar? Aydınlatırsanız sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.