Şimdi Ara

hava astsubay elemeleri cok onemliii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler hava astsubay okulunu kazandim elemeler cagirdilar. fakat tarihi biz belirliyoz. 10 gun arasindan hangi gunu seceyim. ilk gun cok elerler mi? son gun az mi adam secerler? ortalarda gitmek nasil olur? lutfen bu konuda bilgili olan tecrubeli olanlarin yardimlarini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burack90 -- 16 Temmuz 2009; 11:59:55 >

• son günlerde git eleye eleye adam bırakmaz sonra seni seçerler
  • quote:

Orjinalden alıntı: SomeFuN

son günlerde git eleye eleye adam bırakmaz sonra seni seçerler

bende oyle dusundum ama bide sey var. ya butun adamlari alip sona adam birakmazlarsa diye.
  • Eleye eleye gidip adam bırakmamak veya en baştan alıp sonrakilere kontenjan kalmaması gibi bir durum yok.
    Puanlama yapılacak sana o 10 günün sonunda en yüksek puandan başlayarak kontenjan kadar öğrenci alacaklar.
    Ayrıca görüşmesi, sağlık kontrolü, fiziki yeterlilik testi ve yazılı sınavı var diye biliyorum. Hepsinin sonunda topladığın puan üzerinden değerlendirilmen gerek.
    Ne en başta ol, ne en sonda. 3.gün git
  • 7.gün git
  • 2. gun veya son gun gitmeyi dusunuyorum
  • 5. gün git Ortası güzeldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gel hacı gaziemire gel
    ilk veya son gün gelme. ortalarda uygundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: burack90

beyler hava astsubay okulunu kazandim elemeler cagirdilar. fakat tarihi biz belirliyoz. 10 gun arasindan hangi gunu seceyim. ilk gun cok elerler mi? son gun az mi adam secerler? ortalarda gitmek nasil olur? lutfen bu konuda bilgili olan tecrubeli olanlarin yardimlarini bekliyorum

Bu astsubaylık sınavlarının kazanılıp kazanılmadığına nereden bakılıyor?
  • ben bu seçmelere katılmış biri olarak şunu söyleyebilirim kesinlikle en erken ne zaman gidebiliyosan o zaman git sonlara doğru gidersen geçince rapor almak için kısa bir süre kalıyor raporda problem çıkınca itiraz etme süresi kalmaz erken git
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Banada bir kağıt falan göndermediler amahttps://ikdm.tekok.edu.tr/WebMYO2009/MulakatCagri2009.aspx

bu siteden tc kimlik yazıp girdim. Mulakat çağrı adresi çıktı benide çağırıyorlar sanırsam 6 ağustosda. Sende bak .
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglarus

quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

Banada bir kağıt falan göndermediler amahttps://ikdm.tekok.edu.tr/WebMYO2009/MulakatCagri2009.aspx

bu siteden tc kimlik yazıp girdim. Mulakat çağrı adresi çıktı benide çağırıyorlar sanırsam 6 ağustosda. Sende bak .

Ben değil de yiğenim girdi, kendiside şu anda internete bağlanamıyor, yerine ben bakıyorum. hava çıkmamış. Kara ve deniz de açıklandı mı? Yoksa sadece hava mı açıklandı?

• ortalarda git
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.