Şimdi Ara

Hatun bulamama sorunu hk. +Kisisel bilgilerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bastan belirteyim mobildeyim yazim hatalari icin ozur dilerim.

Simdii gelelim asil mevzuya. Arkadaslar yasim 17 kusur , boyum 1.85 kilo 90 civari. Fakat tipim pek iyi degil . Ama hani vasat ta degil iyi de degil oyle dusunun. Genelde uyumluyumdur , muhabbet olduktan sonra her turlu herkesle konusurum. Cekingen biri de degilim. Gerci 2 yil once falan oyleydide neyse. İste dedigim gibi genelde cevreyle iletisimim iydir. Kizlarla iliskim oldugu zaman ise genelde baglanirim ve tum ilgimi alakami ona veririm. Surekli yanimda oldugumu hissetmesi icin falan iste. Onun haricinde yani cahil birisi de degilim gundemi takip ederim teknik konularda vs. bilgim de var. e sadece yabanci muzik + tum cesitlerini dinliyorum. Ozellikle lana benim icin vazgecilmezdir.

Bilmiyorum aklima bisey gelirse veya sormak istediginiz bisey olursa sorun.

Benim tek sorum var o da baslikta yaziyor zaten.

Edit trollemezseniz sevinicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 7 Şubat 2015; 2:14:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Cok sey bildigini dusunuyorsan cahilsin demektir. Ama konuyla ne alaka bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI MAG X570 Tomahawk Wi-Fi | Ryzen 7 5700X3D | 2x16GB Corsair Vengeance LPX 3600CL16 | XFX RX 6800 XT Speedster Swft 319 | 2TB Corsair MP510 | 6x Arctic P12 PWM PST | Reeven Hans | Phanteks P400A | be quiet! Pure Power 11 BN297 500W | AOC 24G2U | HyperX Alloy Origins Core Red | Logitech G305
  • oğlum bu neyav herkes 1,85 1,80. bende 17 yaşındayım 1,65 boyum war . şükredin halinize.
    WhatsApp İsim Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.