selam gençler bende hattrick çiyim 1 senedir falan... bu sene 4. ligdeyiz inşallah beklerim:-) takımımın ismi theforza isteyenle hazırlık maçına hazırım grşrzzzz
o nasıl bir takımdır yaa o takımla hazırlık maçı yapmak bir şereftir benim için haftaya oynayalım ya
Bende oynamaya başladım ama pek sevmedim çünkü maçları alamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: orbjk
Bende oynamaya başladım ama pek sevmedim çünkü maçları alamıyorum
takımının ismi ne ? bi bakaym hele durumuna
Bende 1seneye yakındır hattrıck oynuyorum ama nerden baksan 2-3 takımım gıttı. Akıllandım ama bundan sonra adam gıbı oyunumu oynıyıcam. Ac gozluluk yapmıyacagım. Allah nasıb ederse lıgı 1. bıtırıyor ve 6.lıge yukselıyorum. Sımdıden herkese basarılar.
Takimim 3korner1penalti , bu hafta kazanirsam matematiksel olarak V. lige yukseliyorum. Kararsizim, kadro V. lig icin yeterli degil gibime geliyor yazi tura aticam sanirim karar vermek icin :)
Dostum insanlari umitlendirme "10/1/2005 Kulüp yönetimine theforza getirildi ve kulüp ismi theforza şeklinde değiştirildi." 2. senenmis
quote:
Orjinalden alıntı: theforza
selam gençler bende hattrick çiyim 1 senedir falan... bu sene 4. ligdeyiz inşallah beklerim:-) takımımın ismi theforza isteyenle hazırlık maçına hazırım grşrzzzz
quote:
Orjinalden alıntı: brules
Takimim 3korner1penalti , bu hafta kazanirsam matematiksel olarak V. lige yukseliyorum. Kararsizim, kadro V. lig icin yeterli degil gibime geliyor yazi tura aticam sanirim karar vermek icin :)
tesadüf 80 bin bayılmışım :) senden aldığmda kaliteliydi şimdük üstün olma yolunda
Bu arada -400 bin deki arkadaş bir şekilde geliştiridği oyuncuları satması gerek. Ben 7. lig deyken aynı senin durumundaydım. lig i 2. likle bitirdim + bir çok iyi oyunkurucluk sattım sıcak para geldi faziler azaldı kupa maçları evdeki maçlar derken toprlandım . ama kaleci antrenörlerini bile kovmak zorunda kalmıştım. Eğer buraya Ekonomisini yapıştırsa bir bakarız.
arkadaşlar freekick.org bin çeker hattricke tabi bu benim düşüncem buyrun szide gelin
ya benim takım yavaş yavaş iyiye gidiyor ama ekonomi çok kötü Nakit para: -424 833 TL (-426 753) TL düzeltmek için ne yapabilirim
kaçıncı ligdesin? eğer VIII.ligdeysen hiç kasma bence yeni takım al.bu borçtan kurtulmak için takımın yarısını satmak gerek.tahminen her hafta 20000'e yakın faiz ödüyorsundur şimdiboşver bence yeni takım al.bu borcu düzeltmen çok zor.normalde bu borcu azaltırsın ama düzlüğe çıkman birkaç sezon ister bu zaman içerisinde de başarı gelmez zaten
VII. ligdeyim, neyse o zaman takımı kendi haline bırakıim zaten -500.000 olunca iflas ediyorum heralde o zaman yeni bi takım alırım. chiller eğer varsa bi hilesi söylede yapalım
tamam haftaya oynarız ozaman takımın ismi ne senin?
quote:
Orjinalden alıntı: theforza
tamam haftaya oynarız ozaman takımın ismi ne senin?
drowning pool benim takımın ismi
teklif ettim hocam
taraftar sayım 500ü geçti toplamda 505 oldu.lig bitimine kadar 600'e tamamlarsak ligden çıktığımda %10 kadar daha gelecek toplamda 660 gibi bir rakama ulaşacağımondan sonrada herhalde stadı büyütürüm.
Bekleme listesi
Başvurunuz başvuru sırasında göre - e-posta onaylama tarihinize göre - değerlendirilmeye alınacaktır. E-posta adresinizi şu tarihte onayladınız: 2007-02-22 17:29:00.
Normal şartlarda bir hafta içinde takımınızı almanız beklenir. Eğer liginizde takım almayı bekleyen sayısı çoksa birkaç gün daha uzun sürebilir. Lütfen GM'lere bu konu hakkında mesaj atmayın, çünkü onların bu işlemi hızlandırma veya size kesin bir tarih sunma gibi bir imkana sahip değiller.
Takım alma sırası size geldiğinde, gereken bilgilerle birlikte bir e-posta alacaksınız.
Arkadaşlar Türkiyedeki bekleme listesinde 0 kişi var e o zaman bu ne
Oyun güzel 1 Hafta sonra açılacak...
eveeet altyapıdan gelen oyuncuları görelim bu hafta çıkan
bunu da satarsam altyapıdan bu sezonluk gelirim 1 milyon TL olur
quote:
Orjinalden alıntı: eros
eveeet altyapıdan gelen oyuncuları görelim bu hafta çıkan
bunu da satarsam altyapıdan bu sezonluk gelirim 1 milyon TL olur
ne şanslısın yav
bende "yeterli" altyapıyla bu oyuncuyu çektim.geçenlerde de 18 yaşında yeterli kaleci çekmiştim şimdi kaliteli oldu
altyapıya her hafta 20000 yatırıyorum.bu hafta yeterli altyapımın 5.haftası olması gerek haftaya kaliteli olacak
quote:
Orjinalden alıntı: kingin
Bekleme listesi
Başvurunuz başvuru sırasında göre - e-posta onaylama tarihinize göre - değerlendirilmeye alınacaktır. E-posta adresinizi şu tarihte onayladınız: 2007-02-22 17:29:00.
Normal şartlarda bir hafta içinde takımınızı almanız beklenir. Eğer liginizde takım almayı bekleyen sayısı çoksa birkaç gün daha uzun sürebilir. Lütfen GM'lere bu konu hakkında mesaj atmayın, çünkü onların bu işlemi hızlandırma veya size kesin bir tarih sunma gibi bir imkana sahip değiller.
Takım alma sırası size geldiğinde, gereken bilgilerle birlikte bir e-posta alacaksınız.
İşte KAnıtım!Cevap verin lütfen
quote:
quote:
Bekleme listesi
İşte KAnıtım!Cevap verin lütfen
sana daha takım verilmemiş ki! sen takımını alacaksın ve lisans'ı almak için sana verilen görevleri yapacaksın.bu görevlerden 15.sine geldiğinde GM'ler(oyun yöneticileri) tarafından takımın onaylanacak 3-4 gün içerisinde.herhangi bir yamuk var mı yok mu diye
şimdi benim naapmam gerekio
Hattrick ten mail bekle. Mail geldiğinde lisans almak için görevleri yapıp, tam bi menejer olduktan sonra oyuna başlayabilirsin.