Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
294.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün kazanırsam 3. olacağım hady bismillahhh....

beyler topic buraya taşındığına göre bundan soora msjlarımıza dikkat edelim... gereksiz mesajlardan kaçınalım ki direk geri dönmeyelim
  • Gerçek zamanlı olması bu oyunun sizi sıkmıyormu yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: BauglirXul

Gerçek zamanlı olması bu oyunun sizi sıkmıyormu yav

tam tersi daha zevkli ve daha heyecanlı oluyor
  • gerçek zamanlı olması müthiş keyif katıyor oyuna.
    alp bulamadı başlığı galiba takımı berabere
    bu hafta küme sonuncusuna yeniliyorum ve küme çıkamıyorumm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

gerçek zamanlı olması müthiş keyif katıyor oyuna.

bence VI.lige çık.bakarsın güçsüz bir lig gelir ama yinede sen bilirsin
  • sahaya 10 kişi ve yedeklerle çıktım..2-0 da yeniliyorum
    seneye daha çok taraftarla çıkmak daha iyi gibi geliyor bana...
    her hafta 16 taraftar geliyor...7.lig kapasitesini doldurur hem seneye..
  • vahşiler(sk) - ggss (30 dakika oynandı) 1 - 1
    29 dakika: Bu dakikalarda misafir takım öne geçmek için ardıardına güzel fırsatlar yakaladı, bilhassa Yunus Yeler defansın arasından sıyrılıp Veli Azmi ile karşı karşıya kaldığında tehlike çok büyüktü - ancak ev sahibi takımın kalecisi inanılmaz bir refleksle tehlikeyi önledi.

seninkiler zorluyor ama rakibinde çok güçlenmiş galiba...
    alp 1-3 olmuş yaw
  • quote:

vahşiler(sk) - ggss (30 dakika oynandı) 1 - 1
    29 dakika: Bu dakikalarda misafir takım öne geçmek için ardıardına güzel fırsatlar yakaladı, bilhassa Yunus Yeler defansın arasından sıyrılıp Veli Azmi ile karşı karşıya kaldığında tehlike çok büyüktü - ancak ev sahibi takımın kalecisi inanılmaz bir refleksle tehlikeyi önledi.

seninkiler zorluyor ama rakibinde çok güçlenmiş galiba...
    alp 1-3 olmuş yaw

benim orta sahanın kondisyonu çok iyi. 2.yarı alırım maçı(inşallah)
  • inşallah alırsın.
    trabzonsporda 2-0 dan 2-2 ye getirdi yaw
  • quote:

gerçek zamanlı olması müthiş keyif katıyor oyuna.

alp hocada takılmıyor bikaç zmndır, :(
    gelse de tecrübelerinden yararlansak :)

Drowning Pool - bibola (45 dakika oynandı) 2 - 0
    45 dakika: Bu devre, topa yüzde 76 oranında sahip olan DP egemenliğiyle sona erdi.
  • Bende lig in sonuncusu sahipsiz bir takım karşısına sakin çıktım. 7-0 aldım maçı. SOnraki maç karşısında takım ruhuna ihtiyaç var :) antrenör ü değiştirdim kaliteli aldım. e tabi borç a girdik. Bu hafta oynuyacağım takım kanattan atak yapıyor. ve sanırsam kanat antrenmanı veriyor. Çünkü kanatta oynattığı oyuncuların TSI leri ilk aldığına göre bi kaç kat artmış. ama diğer oyuncularda öyle değil ve hep kanattan atak veriyor. Sizce nasıl çıkmalıyım karşısına. Bu arada 2 as oyuncum 1 hafta sakatlandı 4 tane doktor aldım yeter mi ? haftaya kadar iyileşirler mi ?
  • takım adı ne bir bakayım.sana eşsiz taktiklerimden bir buket sunayım
    bu arada bende kanatçıyım.
  • Benim takımda, 4-0 kazanmış vallah çokiyi olmuş ama hala 3. yüm... 6 lige çıkmam için Diğer 2 takımın takılması şart ama adamlarda süper yaw hiç puan kaybetmiyorlar.... kafayı yicem yaw...
  • Yaw benim ''Takım Ruhu'' bir türlü yükselmiyor, sürekli ''RAHATSIZ'' ve takımı aldığımdan beri böyle,
    daha aşağı düşüyor ama hiçbir zaman RAHATSIZ ı geçemedim... ve Takımın oldukçada iyi durumda
    takımı aldığımdan beri '' 6 galibiyet, 2 malubiyet, 1 beraberlik '' almama rağmen durum böyle, sebebi ne olabilir..
    Bu arada bu hafta Bir PALYANÇO oyuncu aldım.... Antrenör ise KALİTELİ, KÖTÜ lider...
  • takım ruhu kaynaşığa gitme eğilimindedir her zaman.antrenörünün kötü liderlikte olması takım ruhu kaynaşıktan düşükse kaynaşığa çıkmasını yavaşlatır.kaynaşıktan yüksekse kaynaşığa düşmesini hızlandırır...
    bunun yanında kesin yeneceğin ya da yenileceğin maçlara sakin oyna ile çıkarsan takım ruhun%33 artar...

bu işin kitabını yazacan y281nbl
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Yaw benim ''Takım Ruhu'' bir türlü yükselmiyor, sürekli ''RAHATSIZ'' ve takımı aldığımdan beri böyle,
    daha aşağı düşüyor ama hiçbir zaman RAHATSIZ ı geçemedim... ve Takımın oldukçada iyi durumda
    takımı aldığımdan beri '' 6 galibiyet, 2 malubiyet, 1 beraberlik '' almama rağmen durum böyle, sebebi ne olabilir..
    Bu arada bu hafta Bir PALYANÇO oyuncu aldım.... Antrenör ise KALİTELİ, KÖTÜ lider...

takım ruhun ;
    farklı bir mağlubiyet alırsan,sürekli uzman sayısıyla oynarsan(söylenti),geçinilebirlik seviyesi kötü olan oyuncu transfer edersen(kavgacı bir oyuncu,pislik bir oyuncu) düşer.ama zaten takım ruhu kaynaşık seviyesinde kalma eğilimindedir.ama sakin oyna ile çıkarsan maça takım ruhun artar.sonrasında ise kaynaşığa tekrar iner.ayrıca verdiğin istatistikler hiçde iyi değil.bu sonuçlardanda düşmüş olabilir.

bu arada antrenöründe takım ruhunda büyük bir önemi vardır.liderliği kötü olan bir antrenör ile liderliği vasat olan bir antrenör arasında büyük bir fark vardır.zaten buda fiyatlara yansıyor

• quote:

takım ruhu kaynaşığa gitme eğilimindedir her zaman.antrenörünün kötü liderlikte olması takım ruhu kaynaşıktan düşükse kaynaşığa çıkmasını yavaşlatır.kaynaşıktan yüksekse kaynaşığa düşmesini hızlandırır...
    bunun yanında kesin yeneceğin ya da yenileceğin maçlara sakin oyna ile çıkarsan takım ruhun%33 artar...

biz bu hızla GM oluruz aha bak buraya yazıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

takım ruhu kaynaşığa gitme eğilimindedir her zaman.antrenörünün kötü liderlikte olması takım ruhu kaynaşıktan düşükse kaynaşığa çıkmasını yavaşlatır.kaynaşıktan yüksekse kaynaşığa düşmesini hızlandırır...

biz bu hızla GM oluruz aha bak buraya yazıyorum

Wallah he sen GM olsana, HATTRİCK te okudum GM alınacak felan yazıyodu...

bu arada dediğin gibi uzman sayısıyla ile bi ara çok oynadım.....

• GM lik için senin nick uygun değil
  • quote:

takım adı ne bir bakayım.sana eşsiz taktiklerimden bir buket sunayım
    bu arada bende kanatçıyım.

Hayal SK (1082770)

bu arada takımımın son deönemdeki performansı ile ligin başındaki performansı arasında çok fark var. Lig in birincisine en yakın maç kaybeden takım sadece benim. mengen maçında takım ruhum iyi olucak. Sakatları düzelttik mi 2-1 ya alırım yada farklı şekilde yenilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiN® -- 18 Şubat 2007; 20:20:57 >

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.