Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
294.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emhotep

geldim y281nbl..:)sadece HT ye.ya birde travian başlığı var burada onada bakmak lazım..

yeni arkadaşlar var galibabiz eskidik y281nbl

antrenman konusunda her hafta ayrı antrenman vermeyin arkadaşlar.
    defans ve orta saha antrenmanı farklı özellikler istediğinden yeni başlayan arkadaşlar şimdilik hiç buılaşmasın...
    kalecilik ve kanat bana göre yeni başlayanlar için çok ideal..
    antrenman vereceğiz oyuncular en fazla 18 yaşında olsun(3 hafta sonra lig bitiyor yaşlar 1 yaş büyüyor)
    kalecilik için en az yeterli kaleci alın..
    ben kanat veriyorum.4 tane 17 yaşında ya da 18 yaşında..kanat özellikleri vasat(en az)oyunkuruculukları vasat(en az ) kanat özellikleri yeterli ya da kaliteli oyuncu alın...
    ben kanatı yeterli,pas ı yeterli o kuruculuğu vasat ya da yeterli alıyorum...
    yeterli kanat alırken maaşının 720tl yakın olmasına dikkat edin(pskotsi kullanmıyorsanız)skill atlamaya çok yakın demektir:))

takımınıza zayıf antrenörlüğü olan bir hoca verecekler.en kısa zamanda onu kovup yeterli antrenörlükte kötü liderlikte bir antrenör alın..
    antreman yüzdesini %100 yapın..
    konferansları bol bol okuyun..
    elinizdeki gereksiz adamlara boşa maaş verip tutmayın.kovun gitsin.gözlerinin yaşına bakmayın...

bu yazdıklarım konferanslardan ve önceki sayfalardan derlemedir...
    sadece maaş olayı pek yazmaz.bu da benden kıyak:)y281nbl senin söylediğin kıyak değil yani:D

yanlışlarım ve eksiklerim varsa daha tecrübeli arkadaşlar tamamlarlar. arkadaşlar tamamlayabilirler

maşallah konferansların genel bir özetini yazmışsın

• bu hafat yenmişiz zaten.insanlara yardım etmek istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: vampireboy42

Ya benim takım gelmiyorrrrrrr

Ne yapacam??

bekleyeceksin

4-5 günde verirler merak etme

Gelmiyor aradan günler,aylar,yıllar geçti hala ve hala gelmiyor
  • Ohh bea sonunda anladım
  • quote:

Ohh bea sonunda anladım

anlayamadığın konu neydi?

bu arada takımın adı ne?bir bakalım
  • Nerdesiniz yav?Maçlar oynandı bitti yoksunuz!

Bu hafta liderliğimizi sürdürdük.Sakin oyna ile çıkmıştım ve 3-0 aldım maçı.Haftaya 2.sıradaki rakibimle yapıyorum ve arada 1 puan fark var.O maçada sezonun maçı çıktık mı tamamdırzaten VI.ligi garantiledik.Lider çıkalım para ödülümüz artsın
  • bu hafta 7-0 yendim hemde birinciyi
  • yaw bende 6-0 kazandım... klasik 4-4-2 stili ile oynuyorum her zaman...
  • birde artık 6.LİG umudum pek kalmadı ama olsun benim için çokta önemli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bertuğ_ -- 25 Şubat 2007; 19:41:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros

quote:

Orjinalden alıntı: MU.ZAFFER

quote:

eveeet altyapıdan gelen oyuncuları görelim
    bu hafta çıkan
     Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi]

bunu da satarsam altyapıdan bu sezonluk gelirim 1 milyon TL olur

Abi ne şanslısın bea. Herkese gelmez böle

şans işte napalm

bu arada bu oyuncunun, resimi nasıl çıkıyo böyle... ne yapmak lazım resim için.......

• chiller ;

ht taraftarlık alman lazım.3 aylık 14 ytl olması lazım.1 seneliğide var

bu arada geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucizevi -- 25 Şubat 2007; 21:21:40 >
  • quote:

chiller ;

ht taraftarlık alman lazım.3 aylık 14 ytl olması lazım.1 seneliğide var

bu arada geçmiş olsun

ben banka hava lesi ile almıştım ödemedim hala parayı :) ee banka havale için 10 ytl istiyor e 4 ytl daha koyar 3 ay daha alırım. kredi kartım da yok :(
  • ya ben defans antrenmanı vericem.alt yapıdan genç birini de çektim.hattrick coach programından baktım antreman verilcek oyuncularda bi sayfa war orda 4 defans oyuncum yazıyo. Ve o genci nası antremana sokcam ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozge_fb -- 25 Şubat 2007; 21:48:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

geldim y281nbl..:)sadece HT ye.ya birde travian başlığı var burada onada bakmak lazım..

yeni arkadaşlar var galibabiz eskidik y281nbl

antrenman konusunda her hafta ayrı antrenman vermeyin arkadaşlar.
    defans ve orta saha antrenmanı farklı özellikler istediğinden yeni başlayan arkadaşlar şimdilik hiç buılaşmasın...
    kalecilik ve kanat bana göre yeni başlayanlar için çok ideal..
    antrenman vereceğiz oyuncular en fazla 18 yaşında olsun(3 hafta sonra lig bitiyor yaşlar 1 yaş büyüyor)
    kalecilik için en az yeterli kaleci alın..
    ben kanat veriyorum.4 tane 17 yaşında ya da 18 yaşında..kanat özellikleri yeterli(en az)oyunkuruculukları vasat(en az ) kanat özellikleri yeterli ya da kaliteli oyuncu alın...
    ben kanatı yeterli,pas ı yeterli o kuruculuğu vasat ya da yeterli alıyorum...
    yeterli kanat alırken maaşının 720tl yakın olmasına dikkat edin(pskotsi kullanmıyorsanız)skill atlamaya çok yakın demektir:))

takımınıza zayıf antrenörlüğü olan bir hoca verecekler.en kısa zamanda onu kovup yeterli antrenörlükte kötü liderlikte bir antrenör alın..
    antreman yüzdesini %100 yapın..
    konferansları bol bol okuyun..
    elinizdeki gereksiz adamlara boşa maaş verip tutmayın.kovun gitsin.gözlerinin yaşına bakmayın...

bu yazdıklarım konferanslardan ve önceki sayfalardan derlemedir...
    sadece maaş olayı pek yazmaz.bu da benden kıyak:)y281nbl senin söylediğin kıyak değil yani:D

yanlışlarım ve eksiklerim varsa daha tecrübeli arkadaşlar tamamlarlar. arkadaşlar tamamlayabilirler

sen yeni başladıysan defans verme.alıntıyı oku...

• quote:

Orjinalden alıntı: chiller

birde artık 6.LİG umudum pek kalmadı ama olsun benim için çokta önemli değil...

1 milyon tL lik takıma 6.lig yakışırdı yaf
  • beyler,
    www.cupmanager.org dan bi DH-Cup düzenleyelim en yakın zmnda
  • oo evet kupa fikri güzel olur,forumcular arasında.Bende bu hafta yenilmişim yaf nasıloldu bende anlamadım.alltid de en şanslı maçlara koymuş.Neyse kalan 2 maçıda alırsam direk IV. ligdeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theforza -- 26 Şubat 2007; 8:56:29 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: theforza

selam gençler
    bende hattrick çiyim 1 senedir falan...
    bu sene 4. ligdeyiz inşallah beklerim:-)
    takımımın ismi theforza isteyenle hazırlık maçına hazırım grşrzzzz

o nasıl bir takımdır yaa
    o takımla hazırlık maçı yapmak bir şereftir benim için
    haftaya oynayalım ya

kardeş senle maçı ayarlayamadım,başkasına basmışım
    haftaya yapsak olurmu kusura bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theforza -- 26 Şubat 2007; 9:00:05 >

• arkadaslar meraba ben de hattrick oyuncusuyum.bı sorum olcak ya bu mozıllada FoxTrıck yamasını kurdum.ama bu skıns olayını beceremedım nası yapcamı ayrıntılı sekılde anlatcak olan varmı skınslerı ındırdım pc ye.ama uyguluyamıyorum.

sey bırde FB skınsı varmı ? hihi
  • quote:

quote:

Ohh bea sonunda anladım

anlayamadığın konu neydi?

bu arada takımın adı ne?bir bakalım

Bismilla
    Daha takım makım gelmedi.
    Adını galiba Salvarspor koymuştum

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.