Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
294.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: y281nbl

maçlar başlayacak kimse yok

ben Trabzonspor un maçını izlemeye gidiyorum...herkeze başarılar..

bu hafta yenersem takımda köklü değişikliğe gidecem.yenilsemde gidecem gerçi.y281nbl biraz düşününce 6.lige seneye çıkmak daha iyi.taraftarı artırmak lazım.
  • 12000 kişi maçı izlemeye gelmiş

79000 TL'cik hasılat elde etmişim
  • photoshoptan logo yapamıyorum.
  • bu hafta ki maçı 4-1 almışım. önümüzdeki maça sakin çıkıcam. takım sahipsiz. Sakin çıkalım takım ruhu yükselsin de Mengen maçında iyi performans sergiliyelyim. Ayrıca 2. yarıda orta sahada top kaydı kondisyon dan mış. Sezon arasında kondisyon vericem. Fazla verirsek form yerlerde sürünürmüş.
  • quote:

altyapıdan

TSI = 2 930 , 18 yaşında, "yeterli" kaleci çektim

çok iyi olan kalecimide 140000 den satılığa çıkardım onuda bir satarsam

aa ben alırım ya para dışarı gitmesin bu arada şu bmw posterini buldum plakası ''y281nbl''

@YasiN® senin takımın ismi ne ?

• quote:

Orjinalden alıntı: eros

quote:

altyapıdan

aa ben alırım ya para dışarı gitmesin bu arada şu bmw posterini buldum plakası ''y281nbl''

@YasiN® senin takımın ismi ne ?

• quote:

quote:

altyapıdan

aa ben alırım ya para dışarı gitmesin

valla kalecim diye söylemiyorum çok manyak kurtarışları vardıralırsan memnun olurum

• quote:

quote:

quote:

altyapıdan

aa ben alırım ya para dışarı gitmesin

valla kalecim diye söylemiyorum çok manyak kurtarışları vardıralırsan memnun olurum

ilerde mondragonun yerine bile geçer ben kefilim

benimde o.saha,kanat,bek 6 oyuncum satılık.ihtiyacı olanlar baksın..
    gigi frunzayı hagi tavsiye etti tee romanyadan getirmiştim.vast formda 3 yıldız çıkartıyor.pası kanadı oyun kuruculuğu kondisyonu yerinde.

• @eros Hayal SK

Senin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

@eros Hayal SK

Senin ?

Drowning Pool
  • 4-5 hafta GENEL ANTREMAN vermek daha iyi olmazmı yaa....
    yoksa tek tek;
    4-5 HAFTA GÖLCÜLÜK
    4-5 HAFTA OYUNKURUCULUK
    4-5 HAFTA KANAT yani oo ooo aylar yıllar geçecek ben diyorum ki sürekli GENEL seçili kalsa ne olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

4-5 hafta GENEL ANTREMAN vermek daha iyi olmazmı yaa....
    yoksa tek tek;
    4-5 HAFTA GÖLCÜLÜK
    4-5 HAFTA OYUNKURUCULUK
    4-5 HAFTA KANAT yani oo ooo aylar yıllar geçecek ben diyorum ki sürekli GENEL seçili kalsa ne olur?

genel antrenman verip ne yapacaksınki? genel antrenman oyuncunun formunu yükseltir.oyunkuruculuk,kanat,kalecilik gibi antrenman verip oyuncunu geliştirirsin ve ileride satarak para kazanman daha mantıklı.yani genel antrenman vermenin bir mantığı yok zaten sezon sonunda oyuncuların tüm formları siliniyor en azından ben böyle biliyorum.kondisyon ver daha mantıklı ama uzun süreli antrenman olarakda takımındaki oyunculara bakarak bir fikir edinebilirsin ancak.hangi mevkide daha fazla genç oyuncun varsa o mevkiye antrenman ver yada 2 tane 18 yaşında yeterli kaleci al birini lig,birinide hazırlık maçında oynat enaz 1 sezon boyunca devam et.sonra 2-3 skill atladığında satarsın.gerçi biz öyle yaptıkda alıcı yok şuan halbuki piyasanın altında fiyat :) transfer piyasası durgun özelliklede kaleci mevkinde

anlamadığın bir konu varmı?yada anladığın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: chiller

4-5 hafta GENEL ANTREMAN vermek daha iyi olmazmı yaa....
    yoksa tek tek;
    4-5 HAFTA GÖLCÜLÜK
    4-5 HAFTA OYUNKURUCULUK

genel antrenman verip ne yapacaksınki? genel antrenman oyuncunun formunu yükseltir.oyunkuruculuk,kanat,kalecilik gibi antrenman verip oyuncunu geliştirirsin ve ileride satarak para kazanman daha mantıklı.yani genel antrenman vermenin bir mantığı yok zaten sezon sonunda oyuncuların tüm formları siliniyor en azından ben böyle biliyorum.kondisyon ver daha mantıklı ama uzun süreli antrenman olarakda takımındaki oyunculara bakarak bir fikir edinebilirsin ancak.hangi mevkide daha fazla genç oyuncun varsa o mevkiye antrenman ver yada 2 tane 18 yaşında yeterli kaleci al birini lig,birinide hazırlık maçında oynat enaz 1 sezon boyunca devam et.sonra 2-3 skill atladığında satarsın.gerçi biz öyle yaptıkda alıcı yok şuan halbuki piyasanın altında fiyat :) transfer piyasası durgun özelliklede kaleci mevkinde

anlamadığın bir konu varmı?yada anladığın

ok saol, anladım.. benim 2tane ÜSTÜN seviyede oyun kurucum var bari onları biraz daha yükselteyim..
    yani benim oyuncuların çoğunun TSI si iyi sayılır, bazen düşüyorl bende kızıyorum..
    mesela Oyunkurucularımın 3600 TSI den 3450 oldu sinir oldum, Forvet 2300 TSI düşücek diye ödüm kopuyo..
    kanatlar 2000TSI oluyo bi 2200 TSI ye çıkıyoo, bende o yüzden deim bari Genel atreman vereyimde düşmesin TSI değerleri.. ama demek istediğini iyi anladım....

• tsi ye fazla takılma..
    oyuncunun formu düşmüşse ya da kondisyonu düşmüşse tsi düşer.
    2 oyuncu için oyunlkuruculuk antrenmanı vermeye değmez.yaşları ne bu arada.
    oyunkuruculuk için 6 oyuncu,pas,kondisyon,oyunkuruculuk,defansta ta olabilir...bir sürü özellik lazım...
    sen en iyisi 2 tane yeterli 18 ya da 17 yaşında kaleci al onlara antrenman ver.

en önemli şeyi unuttuk.ilk işin yeterli antrörlüğü olan kötü liderlikli bir antrenör al.daha iyileride olur tabii.(yoksa eğer)

kalecilik antrenmanı verirken bol bol HT deki konferanslara gir orayı devamlı oku..
  • satılığa çıkardığım "çok iyi" olan kalecime teklif var.en kötü ihtimalle 140000 para geliyorilk defa yetiştirdiğim bir elemanı satıyorum
  • hayırlı ossun
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

hayırlı ossun

sağol

alışık değilim ben böyle toplu paralarahadi bakalım inşallah diğer kaleciyide satarız.altyapıdan bir tanede iyi bir oyuncu çektikmi.

elemanın biri felaket altyapıyla 18 yasında 3130 tsi li yeterli kaleci çekmiş 165000 e satmış.ben böyle şansın..

• konferansta okudum..M.JORDAN yani
    senin sorunun cevabı:öyle birşey yok.şans işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

konferansta okudum..M.JORDAN yani
    senin sorunun cevabı:öyle birşey yok.şans işi.

öyle birşeyler duymuştumda kafam karıştı
  • quote:

satılığa çıkardığım "çok iyi" olan kalecime teklif var.en kötü ihtimalle 140000 para geliyorilk defa yetiştirdiğim bir elemanı satıyorum

ben alsammı acep ? :D
    aslında lazım bi tane bana kaleci

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.