Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
294.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros

satılmış yaf

taze bitti

ileride bu elemanı da satacağım.böyle bir kaleci almak istermisin peki ? büyük bir ihtimalle yarın çok iyi olacak.3-4 hafta içerisinde satılığa çıkaracağım.belkide daha az bir süre içerisinde

Sile Marina
    TSI = 5 140 , 19 yaşında, kaliteli formda
    Tecrübesi felaket ve vasat liderliğe sahip

Kondisyon: berbat Kalecilik: kaliteli
    Oyunkuruculuk: felaket Pas: felaket
    Kanat: felaket Defans: felaket
    Golcülük: felaket Duran Toplar: felaket

• ben 9 bin e aldığım kaliteli oyunkuruculuğu olan bi oyuncuyu çok iyi yapıp 176 bin e satmıştım. okadar genç de değil di hani.. hemde berbat oynuyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

ben 9 bin e aldığım kaliteli oyunkuruculuğu olan bi oyuncuyu çok iyi yapıp 176 bin e satmıştım. okadar genç de değil di hani.. hemde berbat oynuyodu

• quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: eros

satılmış yaf

taze bitti

ileride bu elemanı da satacağım.böyle bir kaleci almak istermisin peki ? büyük bir ihtimalle yarın çok iyi olacak.3-4 hafta içerisinde satılığa çıkaracağım.belkide daha az bir süre içerisinde

Sile Marina
    TSI = 5 140 , 19 yaşında, kaliteli formda
    Tecrübesi felaket ve vasat liderliğe sahip

Kondisyon: berbat Kalecilik: kaliteli
    Oyunkuruculuk: felaket Pas: felaket
    Kanat: felaket Defans: felaket
    Golcülük: felaket Duran Toplar: felaket

bu sezon bitsib paralar gelsin alıcam
    şimdi görkemli oyun kurucu için kasıyorum da :)

• geçen hafta altyapıdan çektiğim 18 yaşındaki kalecim bu hafta kaliteli oldu.
    diğer kalecim ise çok iyi oldu
  • o değilde . böyle hazırlık maçi için gittiğim 6. lig takımları var yurt dışında. adamların ortasahası yeterli falan oluyo. ben daha kötü seviyesine taşıyamadım orta sahayı . hep berbat(çok yüksek) oluyor.
  • Arkadaşlar bu soruma acil cvp arıyorum. 1 yeterli kalecim birde kaliteli kalecim vardı. Biri çok iyi oldu. Diğeri yeterlide kaldı. Ekonomik durumum düzelmeye başladı. Adamı satsam mı satmasam mı bi türlü karar verermiyorum. Bi el atsanız.
  •  Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi]
  • ekonomik durumun düzelmeye başladıysa kalecilik antrenmanını değiştir başka bir antrenman tipini seç bence.

geçenlerde 20 yaşında 4050 tsi kaleciliği çok iyi olan bir oyuncuyu 143000 e sattım.senin kalecin 23 yaşında daha az para eder büyük bir ihtimal.kaleciliğe devam edeceksen eğer,şuanki kalecileri sat bence ama piyasanın biraz altında fiyat ile satışa çıkar çünkü şuan kalecilik piyasası durgunsattıktan sonra 17-18 yaşında yeterli kaleci al yetiştir.
  • son 11 macımda yenılmedım varmı ben le yapacak babayiğit
  • quote:

Orjinalden alıntı: kiki_kirs

son 11 macımda yenılmedım varmı ben le yapacak babayiğit

takımın ismi ne?

duruma göre kapışabilirz
  • ya 1 den fazla yani 2 veya 3 tane palyanco oyuncu olmazının bir zararı varmıdır takıma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

ya 1 den fazla yani 2 veya 3 tane palyanco oyuncu olmazının bir zararı varmıdır takıma...

birden fazla palyanço olmaz
  • evet arkadaşlar, yeni yerimiz burası

yarın maçlar lig maçlarımız var, Ligin bitmesine kaldı 3 hafta (bu haftayı saymazsak)

benim takım şuan 3. VI lige yükselmen için bu kalan maçları kazanman gerekiyor...
  • quote:

quote:

ya 1 den fazla yani 2 veya 3 tane palyanco oyuncu olmazının bir zararı varmıdır takıma...

şimdi bu palyanço KALİTELİ lider, ve popüler bir oyuncu olması gerekiyor dimi.....
  • ben yeni başladım bu oyuna buradaki topiçlerin hepsini okuyamam bana şu yazı cıktı ne yapmam gerekir
    Bekleme listesi

Başvurunuz başvuru sırasında göre - e-posta onaylama tarihinize göre - değerlendirilmeye alınacaktır. E-posta adresinizi şu tarihte onayladınız: 2007-02-18 02:32:00.

Normal şartlarda bir hafta içinde takımınızı almanız beklenir. Eğer liginizde takım almayı bekleyen sayısı çoksa birkaç gün daha uzun sürebilir. Lütfen GM'lere bu konu hakkında mesaj atmayın, çünkü onların bu işlemi hızlandırma veya size kesin bir tarih sunma gibi bir imkana sahip değiller.

Takım alma sırası size geldiğinde, gereken bilgilerle birlikte bir e-posta alacaksınız.
  • e-posta onaylamasını yaptıysan o tarihten itibaren 1 hafta sonra sana ative maili gelir,
    yani oyuna artık girebilirsin.. Ama dediğim gibi Ativasyon KOD u diye bişey var onu yapman gerek yaptıysan
    1 hafta sonra oyuna gir....
  • quote:

quote:

quote:

şimdi bu palyanço KALİTELİ lider, ve popüler bir oyuncu olması gerekiyor dimi.....

quote:

Palyaço

Palyaço diye tabir edilen oyuncular kaliteli liderlikli/popüler oyunculardır.

Palyaçolar tüm takımların takım ruhuna en olumlu katkıyı yapabilecek oyuncular olarak kabul edilirler, ancak eğer takım lideri olabiliyorsa vasat liderlikli popüler oyuncu da sizin takımınız için takım ruhuna bir palyaço gibi etki yapabilir.

Takımınızda kaliteli liderliğe sahip başka bir oyuncu daha varsa takımınızdaki palyaço artık takım lideri olmayabilir.

Anti-Palyaço: Kaliteli liderlik/kavgacı oyunculardır. Takım ruhuna palyaçonun tam aksi yönde etki eder.
    Yarı-Palyaço: Kaliteli liderlik/sempatik oyunculardır. Takım ruhuna palyaço kadar olmasa da olumlu bir katkısı olur.

Palyaço, Anti-Palyaço, Yarı-Palyaço tanımları kurallarda geçmeyen ama kullanıcılar tarafından yakıştırılmış özel tanımlardır.

Palyaçoları transfer marketinde kolay bulabilmek için eskiden 79500 Lira'dan listelerlerdi. Zamanla ölen piyasa palyaçoları da vurdu ve fiyatlarını 39500'e geriletti. Bu sezonki yeniliklerle (yani liderlik yeteneğinin de arama kriterlerine eklenmesiyle) bu fiyat da artık cazibesini yitirdi ve palyaçolar çok cuzi fiyatlara satılır oldu.

• Maçlar başlıyorrrr......
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.