Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
294.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: YasiN®

sezonun maçı talimatını vermekten kaçının arkadaşlar. sonraki rahat alırım dediğin 3 maçta dağıtabilirler takımın toplanması uzun sürebiliyo. ayrıca kimseyi hafife almayın bakarsın elemanın oyuncuları skill atlamıştır sana patlar

haklısında.. gelecek haftaki rakibim ahım şahım değil.maç kendi sahamda.o sahayı çok farklı alırım.sonraki maç takım sahibi oyuna girmiyor tek puanı bile yok.sonraki hafta ise adam iflas etti 0 oyuncu ile maça çıkıyor.

• ggss - sokespor09 (75 dakika oynandı) 4 - 0
    74 dakika: 74. dakikaya girilirken skor tabelası 4 - 0 oldu. ggss lehine kazanılan penaltı sonucunda, Cabbar Vakkas kaleciyi ters köşeye yatırarak golü bulan isim oldu. Geride kalan dakikalar ardından, galibiyeti korumak ggss için daha önemli bir hale geldi ve savunma önlemlerini arttırdılar.

sakin oyna ile çıkmıştım.mucize ötesi bir durum olmazsa VI.ligdeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

şuan ki maçlarda ev sahibi olan arkadaşlar maç hasılatını yazabilirlermi

benim 33 883 TL

hava yağmurlu fazla hasılat elde edemedik

benim görünmüyor.işyerindeyim.ama stad full çekmiş.12.050 kişi90.000TL gelir en azından

sen benden sonra üye olmuştun sanırım nasıl stadın hepsi doldu.ben en fazla 6813 doldurabilirken.yoksa sen bedava biletmi dağıtıyorsun

• lig atalyınca taraftarlar otomatikman artıyo. sanada bildiriyo zaten
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emhotep

quote:

benim 33 883 TL

benim görünmüyor.işyerindeyim.ama stad full çekmiş.12.050 kişi90.000TL gelir en azından

sen benden sonra üye olmuştun sanırım nasıl stadın hepsi doldu.ben en fazla 6813 doldurabilirken.yoksa sen bedava biletmi dağıtıyorsun

80.375TL hasılat var.maç önemli,havada güneşli,taraftarda uçmuş en önemlisi çok cefakar taraftarım var.eve ekmek almaz maça gelir sağolsunlar

• emhotep

son dakikalar ve 3-3
  • 3-3 oldu yaw.
  • senin takım id si ne emhotep ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

senin takım id si ne emhotep ?

amasyaTS
    1714816
    VII.lig 588.küme
  • benm kaleci sonunda skill atlamış kaliteli olmuş!! antremanın faydasını gördm sonunda
  • artık herkesi çatır çatır yenersin
  • quote:

benim 33 883 TL

ben hep 12.000 e oynuyorum kafadan 79.000 geliyo her hafta , bi stad yapmam lazım yaf :)
  • hattrick forever programını indirdim. fakat bağlantı hatası veriyor. Tüm xml dosyalarını indiriyor. Fakat dünya xml dosyalarında takılıyor. Yardımcı olun fütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mellli

hattrick forever programını indirdim. fakat bağlantı hatası veriyor. Tüm xml dosyalarını indiriyor. Fakat dünya xml dosyalarında takılıyor. Yardımcı olun fütfen.

İnternetinde bir sorun vardır. Kablosuz kullanıyosan olabilir. Arkadaşlar bu topici ben açtım ne zmndır girmiyordum. Bi baktım 21 sayfa olmuş. Baya bi ilerledik yaw. DH deki en iyi grup bizizzzz...
  • Arkadaşlar bir de şu imza işine dikkat edelim ortak bi imzamız olsun. İlk sayfada verdiğim ..::Hattrick Türkiye::..'yi ya da yapabilen varsa imza kurallarına uygun bi arkadaş yapsın.
  • hattrick taraftar buldum ama takımıma logo bulamuyorum nasıl bulabilirim
  • pardon hattrick taraftar aldım diyecektim
  • Logo bulamıyorum derken yapamıyorum mu diyosun yoksa koyamıyommu diyosun. Yapamıyosan photo shop var onu dene. Koyamıyosan takım bilgileri sayfasından logo yükle de.
  • maçlar başlayacak kimse yok
  • altyapıdan

TSI = 2 930 , 18 yaşında, "yeterli" kaleci çektim

çok iyi olan kalecimide 140000 den satılığa çıkardım onuda bir satarsam
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.