Bildirim
'Hattınız pepsiden 20.000 TL kazanmıştır'

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Uzak durun.... (ve pepsinin internet sitesine bakın)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 15 Mart 2010; 21:46:04 > -
aynen uzakkk dur. -
Misal aradik. Onlar kontor isticek bende vercem ha :D -
mesajı okuyunuz seçenekler/mesajı sil/mesajı silmek istediğinizden eminmisiniz? Evet - Hayır EVET' i seçin -
Pepsi yetkilide 531 numara kullanıyo :D banada geliyo bol bol hergün direk siliyorum... -
Artık bu durumlarda, konu bile açmaya gerek kalmamalı direkt mesajı siliniz. Akıllarınca çakallık yapmaya çalışan adı insan olan şerefsizler bunlar. -
Yorumlarınız için teşekkürler. -
Bedavaysa sen ara santaj yap onlar kontor yollasin :D -
Bence ara dolandırılan okadar insan adına bir güzel dümdüz git stres at :) -
mesajın giriş kısmını (eskiden yaşatır seni kampanyası diyorlardı) ve ödül miktarını (eskiden 10.000 TL idi) değiştirmişler.
Güncel kalmak istiyorlar anlaşılan :) -
bence ücretsiz dakikan varsa ara bir güzel küfret stresini atmış olursun hem :) -
Ben olsam saglam dalga gecerdim:D
Bi video da vardi adam iyi dalgasini geciyo -
Harbiden -
quote:
Orijinalden alıntı: wishmaster_s7
bence ücretsiz dakikan varsa ara bir güzel küfret stresini atmış olursun hem :)
Adamlar her türlü memnun olur arankazan'dan kontör kazanacklar. En iyisi ciddi bir şekilde şikayette bulunmak. -
Banada bedava check-up kazandınız diye mesaj gelmişti.
http://www.ensonhaber.com/teknoloji/257253/bu-check-up-caninizi-yakabilir.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel42 -- 23 Mart 2010; 8:24:24 > -
bana da geldı 20 bınlık mesaj... -
Para ödülünü bir misli arttırmışlar banada 10 binlik versiyonu gelmişti
-
arkadaşlar ödeme alan oldu mu ? -
bu olaya kanıp karşı tarafı arayan ve de atm'den bankasız havale yöntemiyle dolandırıcıya binlerce lira para yollayan bir sürü müşteri geliyor her gün bankaya.
adamlar 10.000 TL veya 20.000 TL kazandınız diye mesaj atıyor bir de kendilerini aratıp bize şu kadar parayı atm'den şu şu şu şekillerde yolla diyor ve de bizim saf vatandaşlarımız buna inanıp yolluyor
bir iki olayı şans eseri bir şekilde hallettik ama gerisi hep yalan oldu. dolandırıcı atm'den anında çektiği için paraları, geri dönüşü mümkün olmadı.
Benzer içerikler
- hat taşıma süresi
- turkcell mi vodafone mu
- turkcell faturasız paketler
- 0850 numara engelleme turkcell
- voip istediğin numaradan arama
- wifi araması nedir
- telsiz kullanım ücreti 2025
- e sim nedir
- akıllı fatura nedir
- arama sonlandırıldı ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X