Şimdi Ara

Garanti Bankası 2,49 faizli 13-36 ay arası 50.000 kredi (kişiye özel olabilir)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil2 iOS
5 sn
181
Cevap
19
Favori
15.031
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kontrol ettiğimde 50 bin e 13-36 ay arası 2,49 faizli kredi verdiğini gördüm. İlgilenenler kontrol edebilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Garanti bankası kadar değişik bir banka görmedim 50 bin kredi için 2 defa şubeye çağırıyolar gidiyorum, kimlik bilgilerini güncelleyeceğiz diyorlar, bekleyin 24 saat içinde onaylanır diyorlar ertesi gün bakıyorum yok birşey tekrar şubeye gelin sgk dökümü diyorlar, gidiyorum veriyorum, yine bir 24 saat bekleyin, araya hafta sonu girdi şimdi olmaz diyolar bu sefer de, nasıl ödeyeceksiniz diyorlar söylüyorum çalıştığım belli herşey ortada yok 2 haftadır vermediler diğer bankalar çat diye 250 bin tl onaylıyorlar adamlar 50 bin tl için elli tane belge istiyor, halen daha da vermediler, hesaplarımın hepsini kapatıcam en son.

• 3.49 çıktı hocam 13 ay 50 bin seçiyorum. Bende mi hata var kişiye özel mi acaba.

• Gazoz Kapağı G kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı. Kişiye özel muhtemelen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kişiye özel

• 12 ay 3.50 / 24 ay 3.40 / 36 ay 3.19 normali kişiye özel ve günlük oran değişir ayin 1 ile 15 i arasi kredi çekmeyin hep yüksek oran çıkar

• İhtiyacınız yoksa çekmeyin arkadaşlar faizler sistematik olarak düşmeye devam edecek gibi görünüyor çok değil 1 yıl sonra 1,49 'dan kredi vermek için kapınızda yatıcaklar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana 3,70 çıkıyor. Halbuki findex notumda baya iyi (1680) anlamadım ki neden böyle....

• bende 4.15 cıkıyor maaş musterısıyım

• 13 ay seçeneğinde 2.49 çıkıyor banada. Kredi puanı 1892. Ve tabiki çekmeyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigorta iptali yaptırabiliyor muyuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt
    neden hocam, biliyorum faizler düşecek ama 24 ay olsa makul olmaz da 13 ay iyi değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de 2.49 gözüküyor ama çekmem. Daha da düşecek diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • makine433 M kullanıcısına yanıt

çok iyi oran. faiz düşmesini beklese bile buralara çok sonra düşer.

• %2,49 faizli olunca ne kadar geri ödemesi oluyor?

Hiç anlamıyorum şu kredi faizi hesabından

• Bilgi için teşekkür ederim. Yüksek faizli krediyi kapattım bu sayede.

• yurtbeyi kullanıcısına yanıt

3 ay önce garantiden çektiğim kredi için sigorta iptali oldukça rahat aldım. Mobil uygulamadan "mevcut sigortalarım" kısmından sigortamı iptal et diye başvuruyorsun. 3 iş günü içinde hesabıma iade almıştım.

• banada verdi şimdi 50000 TL 13 ay 270 tl mi ne işlem ücreti 2200 küsür tl sigorta ile. bu sigortayı kredi ödeme bitimindemi iade alıyoruz?

hangi aşamada iade alınabiliyor yardımcı olur musunuz?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.