Şimdi Ara

Hattımın alabileceği max hız nedir? Hat değerleri içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 aydır 2mbit kullanıyorun ttnet netlimitsiz 8mbit ile acaba aramalı mıyım? reklamda ttnetle bu hıza ''alış'' türkiye diyordu :D

hat değerleri :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 17 Şubat 2012; 17:14:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

2-3 aydır 2mbit kullanıyorun ttnet netlimitsiz 8mbit ile acaba aramalı mıyım? reklamda ttnetle bu hıza ''alış'' türkiye diyordu :D

hat değerleri :

hat değerleriniz çok kötü.port değişikliği isteyebilirsiniz santralden
  • hocam kesinlikle arayın arkadaşımında bahsettiği gibi port değişimi isteyin hatta forumun TTnet Destek bölümü var oraya yazarsanı daha etkili olur. Port değişimi talebinizi iletin işi yokuşa sürerlerse ki çoğu zaman yapıyorlar bunu biraz sert çıkın. Komşularınızda internet bağlantısı varsa onlarla karşılaştırın onları örnek gösterin. Bende sizin gibi yaptım(epey uğraştım ama ) şuanda çok şükür 8 Mb. internet kullanıyorum.
  • 2 Mbit bile alman mucize O derece
  • quote:

Orijinalden alıntı: tothecore

hocam kesinlikle arayın arkadaşımında bahsettiği gibi port değişimi isteyin hatta forumun TTnet Destek bölümü var oraya yazarsanı daha etkili olur. Port değişimi talebinizi iletin işi yokuşa sürerlerse ki çoğu zaman yapıyorlar bunu biraz sert çıkın. Komşularınızda internet bağlantısı varsa onlarla karşılaştırın onları örnek gösterin. Bende sizin gibi yaptım(epey uğraştım ama ) şuanda çok şükür 8 Mb. internet kullanıyorum.

Hocam peki bu iş için ücret alınıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

quote:

Orijinalden alıntı: tothecore

hocam kesinlikle arayın arkadaşımında bahsettiği gibi port değişimi isteyin hatta forumun TTnet Destek bölümü var oraya yazarsanı daha etkili olur. Port değişimi talebinizi iletin işi yokuşa sürerlerse ki çoğu zaman yapıyorlar bunu biraz sert çıkın. Komşularınızda internet bağlantısı varsa onlarla karşılaştırın onları örnek gösterin. Bende sizin gibi yaptım(epey uğraştım ama ) şuanda çok şükür 8 Mb. internet kullanıyorum.

Hocam peki bu iş için ücret alınıyor mu?

Hayır bir ücret almıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.