Bildirim
Hattımın alabileceği max hız nedir? Hat değerleri içerde
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: FenoMachine
2-3 aydır 2mbit kullanıyorun ttnet netlimitsiz 8mbit ile acaba aramalı mıyım? reklamda ttnetle bu hıza ''alış'' türkiye diyordu :D
hat değerleri :
hat değerleriniz çok kötü.port değişikliği isteyebilirsiniz santralden -
hocam kesinlikle arayın arkadaşımında bahsettiği gibi port değişimi isteyin hatta forumun TTnet Destek bölümü var oraya yazarsanı daha etkili olur. Port değişimi talebinizi iletin işi yokuşa sürerlerse ki çoğu zaman yapıyorlar bunu biraz sert çıkın. Komşularınızda internet bağlantısı varsa onlarla karşılaştırın onları örnek gösterin. Bende sizin gibi yaptım(epey uğraştım ama ) şuanda çok şükür 8 Mb. internet kullanıyorum.
-
2 Mbit bile alman mucize O derece -
quote:
Orijinalden alıntı: tothecore
hocam kesinlikle arayın arkadaşımında bahsettiği gibi port değişimi isteyin hatta forumun TTnet Destek bölümü var oraya yazarsanı daha etkili olur. Port değişimi talebinizi iletin işi yokuşa sürerlerse ki çoğu zaman yapıyorlar bunu biraz sert çıkın. Komşularınızda internet bağlantısı varsa onlarla karşılaştırın onları örnek gösterin. Bende sizin gibi yaptım(epey uğraştım ama) şuanda çok şükür 8 Mb. internet kullanıyorum.
Hocam peki bu iş için ücret alınıyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sandasian
quote:
Orijinalden alıntı: tothecore
hocam kesinlikle arayın arkadaşımında bahsettiği gibi port değişimi isteyin hatta forumun TTnet Destek bölümü var oraya yazarsanı daha etkili olur. Port değişimi talebinizi iletin işi yokuşa sürerlerse ki çoğu zaman yapıyorlar bunu biraz sert çıkın. Komşularınızda internet bağlantısı varsa onlarla karşılaştırın onları örnek gösterin. Bende sizin gibi yaptım(epey uğraştım ama) şuanda çok şükür 8 Mb. internet kullanıyorum.
Hocam peki bu iş için ücret alınıyor mu?
Hayır bir ücret almıyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X