Şimdi Ara

hattımı değiştireceğim (önerileriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea'lıyım şahsi fikrim hiç iyi olmadığı yönünde ısrarcı davranıyor hiçbir yerde iyi çekmiyor (Ankara)

önceden devamlı olarak Ankara'da ikametgah ediyordum fakat eğitimim için Kırıkkale'ye gitmem gerek ailemden ayrı olacağım
    beni her aradıklarında bana ulaşabilmelerini istiyorum

not:özellikle Kırıkkale kampüste bulunmuş arkadaşlarımdan öneriler bekliyorum şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ala geyik -- 27 Ağustos 2013; 19:55:59 >

• turkcell geneceterekecelele 250 her yöne 250 turkcellilerle konu kilit üye ban forum silinebilir
  • ptt cel sınırsız internet 200dk 250 sms 250mb hızlı internet sadece 14 tl tahattüt yok ben aileme aldım onlarlada ücretsiz konuşma şuanda pttcel harici bi hat taşıma aptallık bence biraz araştır forumda konusu var
  • Turkcello konuda iyi ama Avea da fiyatları en uygun olan gibi geliyo bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell geneceterekecelele 250 her yöne 250 turkcellilerle konu kilit üye ban forum silinebilir
  • bimcell forever
  • Vodofone'a geçtim geçen gün 30 tl 500 dakıka 5000 sms .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Venganza kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum bakacağım
  • Avea kullanıyorum memnunum. Tarifeleri daha ucuz. Ama en iyisi Turkcell çekim gucunde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 27 Ağustos 2013; 21:15:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone faturayi asmayan tarife 25 tl her yone 500 dakika + 5000 sms var icinde. +7 liraya 500 mb internet var. Internet hizini cok sevdim gayet tatmin edici. Cekme sikintisi yasamadim.

Kayserideyim, turkcellden vodafone a gectim, telefon note 2

• quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

Avea kullanıyorum memnunum. Tarifeleri daha ucuz. Ama en iyisi Turkcell çekim gucunde

yok hocam ya hiç memnun değilim hele bi de vodafone dan geçtim avea ya hiç sevmedim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ala geyik

Avea'lıyım şahsi fikrim hiç iyi olmadığı yönünde ısrarcı davranıyor hiçbir yerde iyi çekmiyor (Ankara)

önceden devamlı olarak Ankara'da ikametgah ediyordum fakat eğitimim için Kırıkkale'ye gitmem gerek ailemden ayrı olacağım

not:özellikle Kırıkkale kampüste bulunmuş arkadaşlarımdan öneriler bekliyorum şimdiden teşekkürler...

Kampuste her hat çekiyo sıkıntı olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: srvt71

quote:

Avea'lıyım şahsi fikrim hiç iyi olmadığı yönünde ısrarcı davranıyor hiçbir yerde iyi çekmiyor (Ankara)

kırıkkale de misin sen de hocam?
  • Bimcell üçlü paket. 19 tl 250 dk, 5000 sms, 500 mb internet. Ama aveanın altyapısını kullandığı için sende yine çekmez. Vodafone 30 liralık tarifeye geç o zaman.

•  hattımı değiştireceğim (önerileriniz)
  • quote:

quote:

quote:

Evet orada oturuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet orada oturuyorum

sağol kardeş :)

• avea karabüktede bazı yerlerde cekmiyor sonra hep sıkıntı çıkartıyor telefon avea hatta sıkıntı cıkartıyor vodofone turkcell de cıkartmıyor . Tl sıfır olunca kendi sms hakkınızıda kullanamadığınız oluyor bazen . mesajlarda bazen geç gidiyor bulaşmayın
  • bende vodafone dan avea ya gecıs ıcın basvurdum,
    1000 dk 1000 sms 1 gb net vodafone da 59 tl
    1000 dk 1000 sms 2 gb net avea da 44 tl

bakalım memnun olmazsam degısırım yıne
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayy78

avea karabüktede bazı yerlerde cekmiyor sonra hep sıkıntı çıkartıyor telefon avea hatta sıkıntı cıkartıyor vodofone turkcell de cıkartmıyor . Tl sıfır olunca kendi sms hakkınızıda kullanamadığınız oluyor bazen . mesajlarda bazen geç gidiyor bulaşmayın

bulaştık bi kötü hal ettik hocam da şimdi düzeltmeye çalışıyorum giderayak işte :)
    ama sağol:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.