şuan kullandığım hattı 2001'den beri kullanıyorum hatta aria hat. o zaman 18 yaşımı doldurmamış olduğum için hattın kimin üzerine yaptırdığımı hatırlamıyorum. daha doğrusu açık hattı. ama birinin üstüne görünüyor ve ben hattımın üzerinde hiçbir değişiklik yapamıyorum tarife vs. bu hattı kendi üzerime nasıl alabilirim? yıllardır kullandıgım hat olduğu için değiştirmekte istemiyorum
online işlemlerden kimin üzerine kayıtlı olduğuna bakabilirsin.
bakıyorum fakat tanımıyorum.. bi imkanı yok mu kendi üzerime almak için
aynı sorun bendede var .
yardımcı olabilecek yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: VictorMature
yardımcı olabilecek yok mu
muhtemelen kullandığınız açık hat ve yasal değil! en kısa sürede kendi üzerinize yeni bir hat satın almanızı öneriyorum.
muhtemelen açık hat. dediğim gibi 2001den beri bu hattımı kullanıyorum haliyle birçok kişide bu numaram var ve değiştirmek istemiyorum. sadece hattı üzerime almak istiyorum o kadar.
Hattın gerçek sahibini bulmadıkca (yasal olarak) alamazsınız. Bunun illegal bir yolunun olacağınıda sanmıyorum, çünkü hat sahibinin kimliği lazım.
Hat sizin uzerinize degilse fatura kime geliyor ki.adreste kim yazıyor.ben de18 den ufakken almıştım ancak kendi adıma almıştım sorun olmamıştı
Neden anne veya babanıza aldırtmadınız ki hattı reşit değilken?
Açık hat çok riskli bir olay, hattın sahibi kendine yeni bir sim kart çıkarttığı, ya da numarasını taşıdığı an siz devreden çıkarsınız.
Bence bütçenize ve kullanımınıza uygun kendi adınıza bir hat alın. Tüm rehberinize birer mesajla yeni numaranızı duyurun. Bu dertten kurtarın kendinizi. Kullandığınız hat ergeç başınıza dert açar.
quote:
Orijinalden alıntı: ayfoncu4 Hat sizin uzerinize degilse fatura kime geliyor ki.adreste kim yazıyor.ben de18 den ufakken almıştım ancak kendi adıma almıştım sorun olmamıştı
Açık hatlari faturasiz hatlara açıyorlar. Aksi jalde açan kisin basi bayağı yanabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: sondemir
Bence bütçenize ve kullanımınıza uygun kendi adınıza bir hat alın. Tüm rehberinize birer mesajla yeni numaranızı duyurun. Bu dertten kurtarın kendinizi. Kullandığınız hat ergeç başınıza dert açar.
+1
ben de sizin gibi 18 yaşından küçükken bir aria almıştım..sonradan bir ara sanırım bu şekilde satılan hatların coklugunu farkettiler..Bir sure uzerimize almamıza izin verdiler..O zaman üzerime alıp yırtmıştım...Tabi bu soyledigim 5-6 yıl önce falan olmuştu..
quote:
Orijinalden alıntı: sondemir
avea 5Tllik hatlar burada 20TL uygun gibi yer:Eskişehir gerçekten ileride sorun çıkabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme