Şimdi Ara

Hattım kapanmış!! Kontör yüklesem açılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
17.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır kullanmadığım hattımı denedim doğal olarak kapanmış soruda başlıkda olduğu gibi açık kontör alsam açılırmı ?
    Şimdiden teşekkürler ;)

• arkadasım kapanmısta baska binodan kendını çaldır o zaman aradıgınız kişiye ulasılamıyor derse yüklersen acılır ama iptalolmussa 16 ytl karsılıgında yenıden aktıvasyon yaptırıp aynı numaranı kullanabilirsin

en son ne zaman kontor yükledin bu konuda bilgi verırsen daha net bılgı verebilirim
  • Eski bir konu basligi ama sorun hala benim gibi devam edenler icin yaziyorum.

Yaklasik 1.5 yildir kullanmadigim Avea hattimin acikmi kapalimi oldugunu merak ediyordum. Baska bir numaradan kendi Avea numarami aradim,hic bir belirti olmadi. Bakiye yetersiz oldugu icin zaten arama yapamiyorum

Interaktif şifrenizi JetŞifre uygulamasını kullanarak
    *952# yazıp arama tuşuna basarak Jet hızıyla öğrenebilirsiniz.

Bir sekilde internet hesabima giris yapabildim.Online Islemler kismindan " Lira Islemlerim" Sonra "Kalan Bakiye" en son secenektede "Hat Durumunun" Aktif oldugunu gordum. Kontur yukledim .

Acildi. :)
  • Eski bir konu basligi ama sorun hala benim gibi devam edenler icin yaziyorum.

Yaklasik 1.5 yildir kullanmadigim Avea hattimin acikmi kapalimi oldugunu merak ediyordum. Baska bir numaradan kendi Avea numarami aradim,hic bir belirti olmadi. Bakiye yetersiz oldugu icin zaten arama yapamiyorum

Bir sekilde internet hesabima giris yapabildim.Online Islemler kismindan " Lira Islemlerim" Sonra "Kalan Bakiye" en son secenektede "Hat Durumunun" Aktif oldugunu gordum. Kontur yukledim .

• quote:

Orijinalden alıntı: Oz83

Eski bir konu basligi ama sorun hala benim gibi devam edenler icin yaziyorum.

1,5 yil boyunca hic yukleme veya tl transfer etmeniz mi? Cunku normalde 9. ayin sonunda iptal olmasi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.