Şimdi Ara

hatsan-h-1911 yeni model nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.bozkurtav.com/hatsan-h-1911-havali-tabanca-pmu13684

    alan varmı guclu ve pellet atıyor ucuz hatsan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 5 Haziran 2018; 3:34:31 >







  • Kardeşim almadım lakin inceleme yaptım.

    Ben muadilleri olan diğer ithal ürünleri almaktansa bunu alırım diyorum. Blowback özelliği yok olmaması daha iyi çünkü hava harcaması düşmüş olur. İkinci olarak horoz tetiği çekerken yarı inip öyle vuruyor yani görüntü olarak var diyebiliriz her hangi bir işlevi de yok.

    Alınmasını etkileyen faktörlerden biri de bakımının ve her şeyinin Hatsan firması tarafından karşılanması... Aradan 5 yıl geçsin Hatsan gene tüm bakımlarını yapar. 30 yıllık havalı tüfeğe ücretsiz bakım yapmışlıkları var. Güç olarak diğer tabancalarla aynı sayılır arada çok bi fark yok. zaten bu tip tabancalar da öyle aşırı fark olmuyor. İthal tabancalar isabet atış hava harcama konularında bir tık bile önde olsa ben yine Hatsan derim. Çünkü diğer markalar bozulunca muhatap bulmak baya zor oluyor. Bunda ise kargolayıp gönderiyorsun 10 gün içinde tüm bakımları yapılmış ve genelde ücret ödemeden geri kavuşuyorsunuz.
    6+6 şarjör kapasitesi olan ben başka bir tabanca görmedim bu da büyük bir avantajdır. ikincisi isabeti iyidir.

    Alınır mı? Kesinlikle alınır!!

    son olarak bb atan tabancalar daha hızlı atar ve şişe kırıcılığı daha fazladır. eğer 15 metre içinde hedef atışı yapacaksanız pellet atan tabancalar her zaman 1 adım öndedir ama ben şişe vurucam kırıcam derseniz kesinlikle BB atan tabancaları tavsiye ederim boşuna pellet atan bir tabanca almayın. sınıfının en güçlüsü olan Daisy powerline 5170 i önerirdim 500 fps yi aşan atışları bulunmaktadır. Lakin artık ülkemizde satışta bulunmuyor. Fiyatı da oldukça uygundu. Şu an ikinci el bulsam düşünmeden alırdım sırf gücünden ve fiyatından dolayı..
    Buna muadil olarak o kadar güçlü olmasa da fiyat açısından ve servis bakım açısından Hatsan 250 xt yi öneririm. Bu tabanca bb atmakta ve Hatsan olmasıyla 1 adım öndedir. Sevgilerle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen692 -- 1 Temmuz 2018; 3:36:40 >




  • bunların fıyatlarıda cok arttı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.