Şimdi Ara

Hatırlayamadımmm Flash TV ya da Samanyolu TV filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatırlayamadığım bir film var. Chat GPT bile bulamadı.

Türk yapımı, kalitesiz, acıklı klasik dram filmi
    2010 sonrası (bence), renkli, temmuz-eylül 2025 de izledim.

Annesiyle yaşayan bir hurdacı sokaklarda hurda satmaya çalışırken annesini kaybetmiş küçük bir kız görür ve annesini bulmaya çalışırlar. Eve geldiklerinde hurdacinin annesi sorun çıkarır, istemeyerek de olsa annesini bulana kadar kalmasına izin verir. Hurdacı sabah hurdaya çıktığında evde anne kıza zorla ev işleri yaptırır. Bu yüzden sonraki günlerde hurdaciyla gelmek ister, birlikte bir gün kızın annesini parkta yerde ağlarken bulurlar ve kız annesine kavuşmuş olur ama annesiyle kızı sokağa düşmüştür. Birlikte yaşamaya karar verirler, eve geldiklerinde hurdacinin annesi daha çok kızar. Hurdacı kadınla kızını sahiplenmek ve aile olmak ister ama hurdacinin annesi onları istemez ve sorun çıkarır.

Konu bu şekilde klasik çöp bir konu ama tekrar izleyip gülmek istedim, bilen varsa yazsınnn.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu arada filmi babaannemin evinde izlemiştim yani kanal kesin samanyolu ya da flash tv gibi kanallardan biriydi. flash diye hatırlıyorum zaten ama kesin değil. oyuncuların hepsi melek yüzlü nur yüzlü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hurdacının annesinin hezeyanlarını izlemek komik olabilirmiş.Bu Kalp gözü vb...bir programın bir bölümü ya da TV filmidir.Bunu anca direkt izleyip hala hatırlayan biri bilebilir.Chatgpt vs mümkün değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ua-87 -- 6 Ekim 2025; 0:2:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.