Bildirim
Hatchback araçlarda niye elektrikli arka cam yok?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
nasıl yok
araca göre değişir -
quote:
Orijinalden alıntı: cduman
nasıl yok
araca göre değişir
-
Benim aracım da HB ama 4 cam otomatik -
benim araç da cam da yok elektiriği buldular mı yok -
pekii HB araclarda neden far yok? -
Benim araçta hb 4 cam otomatik.
98 model öyle yeni falan değil
Asıl soru; sedan araçlarda neden arka cam sileceği yok?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 22 Eylül 2010; 21:42:35 > -
Sanırım en arkadakı bagajın camıondan bahsedıyor arkadas. -
quote:
Orijinalden alıntı: forumusr
pekii HB araclarda neden far yok?
-
Artık bircok aracta arka camda elektrıklı.Donanıma gore degısıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: fezalii
quote:
Orijinalden alıntı: wurtz
Benim aracım da HB ama 4 cam otomatik
senin araba üretim hatası falan olmasın sakın
İlk önce cam vardı elektrik yoktu. Yeni bağlattım elektriği öyle otomatik oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Benim araçta hb 4 cam otomatik.
98 model öyle yeni falan değil
Asıl soru; sedan araçlarda neden arka cam sileceği yok?
Nası yok.Daha önce tartışılmıştı ve gereksiz olduğuna kanaat getirilmişti.
-
şu araçlarda yok:
opel corsa
mitsibushi colt
ford fiesta-fusion
honda jazz
en gelişmiş donanımda 2010 modelinde vs. de yok şaka gibi -
Parasını verirsen elbette arka kapılarda da elektrikli camlar olur.
Aslında tamamen maliyet ve paket sebebiyle konulmuyor. Aracı ucuz paket ve pahalı paket (donanımsız/baz donanımlı ve donanımlı/lüks donanımlı) arasındaki farkı ortaya çıkarmak için yapılan ve bence maliyete çok az fark eden bir uygulama. Boyasız tamponlar, boyasız dış aynalar, manüel arka camlar, ön sis farlarının yerinde plastik kapak olması vb. Halbuki bunların maliyeti aracı iki ayrı pakette üretmekten daha az. Diğer bir değişle baz model ve üst model üretmek için gerekli lojistsik düzenlemenin maliyeti baz modeli üst model olarak üretmek için gerekli maliyetten daha az çünkü imalat bandında çalışan işçiler her aracı aynı şekilde üretecek, araçtan araca fark gözetmeyecek.
TEMPRA'mızda da arka cam sileceği vardı. Araç aslında SEDAN ve HATCHBACK karışımı ilginç çizgilere sahip bir araçtı ama arka cam sileceği her zaman işe yaramıyor da değildi yani. Gerçi hep kırılacak ve bozulacak diye korkuyorduk, o ayrı.
-
Eminim Türkiye'ye getirilen modellerde yoktur. Muhakkak surette büyük pazarlarda satılan versiyonlarında vardır. Gerçi 25 yıl önce MERCEDES BENZ 200 E modelde 4 vites standart ve 5 vites opsiyon, ön ve arka camlar manüel, otomatik de opsiyondu. Hatta o kadar çok özellik standart yerine opsiyon olarak sunuluyordu ki Auto Motor & Sport (AMS) dahi "Utan Mercedes!" ("Schäm dich Mercedes!") konulu başlık atmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: HITM@N
şu araçlarda yok:
opel corsa
mitsibushi colt
ford fiesta-fusion
honda jazz
en gelişmiş donanımda 2010 modelinde vs. de yok şaka gibi
-
quote:
şu araçlarda yok:
opel corsa
mitsibushi colt
ford fiesta-fusion
honda jazz
eminmisiniz olmadığına
web sitelerini biraz dikkatli inceleyin bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 22 Eylül 2010; 22:39:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Eminim Türkiye'ye getirilen modellerde yoktur. Muhakkak surette büyük pazarlarda satılan versiyonlarında vardır. Gerçi 25 yıl önce MERCEDES BENZ 200 E modelde 4 vites standart ve 5 vites opsiyon, ön ve arka camlar manüel, otomatik de opsiyondu. Hatta o kadar çok özellik standart yerine opsiyon olarak sunuluyordu ki Auto Motor & Sport (AMS) dahi "Utan Mercedes!" ("Schäm dich Mercedes!") konulu başlık atmıştı.
quote:
şu araçlarda yok:
opel corsa
mitsibushi colt
ford fiesta-fusion
honda jazz
taner abi sana tek birşey söylüyorum asfalt duruşuna yollar gidişine hayran.....
-
arka cam sileceği gereksiz ve boşuna maliyet lastiği biter yeni silecek alırsın falan bas arka cam rezistans düğmesine silecekten daha etkili -
Arka cam sileceğinin lazım olduğu sırada orada olduğunu bilmek çok rahatlatıcı
Özellikle rezistansı açmamışsanız ve yağmurda hızlı akan trafik sizi tedirgin etmeye başlayıp ta bi görebilsem arkayı dediğinizde. -
aracım 91 model lakin 4 camım da otomatik arka cam sileceğimde, rezistansım da mevcut 2010 modellerde olmaması hayretengiz bir durum
Benzer içerikler
- opel insignia 1.5 dizel kronik sorunları
- alfa romeo giulietta 1.4 170 hp
- chevrolet cruze alınır mı
- en sorunsuz otomatik suv
- bmw 418i kronik sorunlar
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X