Şimdi Ara

Hatayi Anlama ve Helallesme Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bazi olaylar insanin basina gelmeden anlasilmaz, dunku olaydan sonra 3 buyuk kulubunde tamamen haksizligin peskes cekmenin nasil bir sey oldugunu iyice anladigini dusunuyorum. Su 3 kurusluk dunyada birbirimizi kirmanin bos oldugu dusuncesindeyin. Bugun variz yarin yoguz eger kalbini kirdigim, yanlis konustugum zamanlar olmustur herkesten ozur dilerim. Haklarinizi helal edin, edenlere benden yana helal olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serotonin seviyen yükselmiş dostum. Böyle durumlarda mutlaka 1 - 2 saat bekleyin harekete geçmeden önce. Yaşadığınız duygu durumu muhtemelen değişecek vücuttaki hormon salgılarında değişiklik olduğu için. Yok eğer değişmediyse ve hala aynı duygu durumu devam ediyorsa o zaman eyleme dökebilirsiniz duygularınızı. Hani şu "o zamanlar ne aptalmışım" falan durumları hep bu beynin nörokimyasal yapısından dolayı oluyor. Aslında o zaman aptal falan değildik. Sadece bugün o zaman salgıladığımız kimyasalların seviyesi düştü ya da az salgıladıklarımızın yükseldi. O yüzden sanki eski biz şimdiki biz değilmişiz gibi geliyor. Halbuki ikiside aynı biz. Değişen hiçbirşey yok.
  • Yarın Feyenoord fark atsa yine dalga geçeceksin. Bu kadar samimiyetsizliğe gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

serotonin seviyen yükselmiş dostum. Böyle durumlarda mutlaka 1 - 2 saat bekleyin harekete geçmeden önce. Yaşadığınız duygu durumu muhtemelen değişecek vücuttaki hormon salgılarında değişiklik olduğu için. Yok eğer değişmediyse ve hala aynı duygu durumu devam ediyorsa o zaman eyleme dökebilirsiniz duygularınızı. Hani şu "o zamanlar ne aptalmışım" falan durumları hep bu beynin nörokimyasal yapısından dolayı oluyor. Aslında o zaman aptal falan değildik. Sadece bugün o zaman salgıladığımız kimyasalların seviyesi düştü ya da az salgıladıklarımızın yükseldi. O yüzden sanki eski biz şimdiki biz değilmişiz gibi geliyor. Halbuki ikiside aynı biz. Değişen hiçbirşey yok.

Guzel bilgi meslek ne hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

serotonin seviyen yükselmiş dostum. Böyle durumlarda mutlaka 1 - 2 saat bekleyin harekete geçmeden önce. Yaşadığınız duygu durumu muhtemelen değişecek vücuttaki hormon salgılarında değişiklik olduğu için. Yok eğer değişmediyse ve hala aynı duygu durumu devam ediyorsa o zaman eyleme dökebilirsiniz duygularınızı. Hani şu "o zamanlar ne aptalmışım" falan durumları hep bu beynin nörokimyasal yapısından dolayı oluyor. Aslında o zaman aptal falan değildik. Sadece bugün o zaman salgıladığımız kimyasalların seviyesi düştü ya da az salgıladıklarımızın yükseldi. O yüzden sanki eski biz şimdiki biz değilmişiz gibi geliyor. Halbuki ikiside aynı biz. Değişen hiçbirşey yok.

Guzel bilgi meslek ne hocam

ben yazılımcıyım dostum yalnız insan konusunda çok okuyorum.

• samplus kullanıcısına yanıt
    Taraftarlık da fanatizmin bir rengidir, evrimsel olarak sosyalleşme ihtiyacımız toplumsallığa vurulmuş hali, bir yere ait olma ihtiyacı. Demem o ki, bizi biz yapan temelde ne olduğumuz değil sonrasında neler ile renklendiğimiz, o gün bu arkadaşa güzel bir renk kattı, belki dediğin gibi kısa dönemli olarak da olsa farklı renkleri gördü, gelip bunu realist açıdan gösterip kırmaya gerek yok bana kalırsa.
  • Forumu bırakıyor musun çok sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gün önce feyenorda başarılar diye konu açıp editleyem değilmisin sen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Taraftarlık da fanatizmin bir rengidir, evrimsel olarak sosyalleşme ihtiyacımız toplumsallığa vurulmuş hali, bir yere ait olma ihtiyacı. Demem o ki, bizi biz yapan temelde ne olduğumuz değil sonrasında neler ile renklendiğimiz, o gün bu arkadaşa güzel bir renk kattı, belki dediğin gibi kısa dönemli olarak da olsa farklı renkleri gördü, gelip bunu realist açıdan gösterip kırmaya gerek yok bana kalırsa.

aynen dediğin doğru. aslında temelde aynı şey olduğumuz ama sonradan renklere ayrıldığımız. Ama işte muhabbet kuşum var ya bildiğin karakteri var hayvanın. Önceki kuşlar gibi değil. Aynı tür aynı cins ama bu biraz farklı. Aynı şey olsa scriptlerden ibaret olur tepkileri. Temelde direkt aynı şeyiz demek yanlış oluyor gibi. Gen aktarımıda rengi değiştiriyor sanki biraz. Arkadaşıda kırmadım aslında sadece dikkat etmek gerekiyor. Oksitosin salgılayıp aşık olup evlenenler var üj bej ay sonra ayrılıyorlar. Halbuki duyguda demlenmek lazım biraz. Yoksa çok hata yapıyor insan.

• samplus kullanıcısına yanıt
    Hayat o hatalarla güzel, o hatalarla renkli. Şu klişe dram olmasa mutlu olamazdık mevzusu yani, aşık olup evlenenler mevzusu tam olarak o, hayatta renk olmayınca insan belli scriptler çerçevesinde kendisini ilk mantıklı alternatife kaptırıp oksitosine bağımlı hale geliyor, şahıslar burada araç tabiki de, bu konuda öyle aslında takımlar bir araç ihtiyacımız olan duygular yolunda, aslında bakarsak deterministik evrenin toz kadar canlılarıyız, en nihayetinde ilk dediğimin arkasındayım, uçup gitmeden önce olabildiğince renkli bir hayat yaşamak en güzeli, Futbol olsun, anlık heycanlarla yapılan hataları olsun(Arkadaş gibi), hatta bir eş olsun büyük bir hata niyetine, siyah da bir renktir dimi ama.(Basit bakalım bu cümleye. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

Hayat o hatalarla güzel, o hatalarla renkli. Şu klişe dram olmasa mutlu olamazdık mevzusu yani, aşık olup evlenenler mevzusu tam olarak o, hayatta renk olmayınca insan belli scriptler çerçevesinde kendisini ilk mantıklı alternatife kaptırıp oksitosine bağımlı hale geliyor, şahıslar burada araç tabiki de, bu konuda öyle aslında takımlar bir araç ihtiyacımız olan duygular yolunda, aslında bakarsak deterministik evrenin toz kadar canlılarıyız, en nihayetinde ilk dediğimin arkasındayım, uçup gitmeden önce olabildiğince renkli bir hayat yaşamak en güzeli, Futbol olsun, anlık heycanlarla yapılan hataları olsun(Arkadaş gibi), hatta bir eş olsun büyük bir hata niyetine, siyah da bir renktir dimi ama.(Basit bakalım bu cümleye. )

şekspirin sanırım bir sözü vardı. hayalinizdeki ruhları beğendiğiniz bedenlere giydirip aşık oluyorsunuz gibi bir şeydi. Mecnunun leylayı görünce benim aradığım sen değilsin demesi gibi. Katılıyorum yazdıklarına yalnız hayatın o hatalarla güzel olduğunu düşünmüyorum. Takım olsun, karşı cins olsun ne olursa gönül verdiğin şeyin karşında duran şey olmadığını farkettiğin anda ciddi bir yıkım ya da acı bir kabullenme süreci başlıyor. Sonunda büyüyor musun büyüyorsun ama büyümek ne işe yarıyor büyümesen ne oluyor gerekli mi bilmiyorum. Bu hayattan keyif almak istiyorsan hayatı uykuda yaşayacaksın. Dostoyevski diyor ya st. petersbourgta hayatını devam ettirmek için ortalama bir akıl yeterli. Fazlası acı verir diyor. Birde 40 yaşından fazla yaşamak alçaklıktır diyordu sanırım. Bu adam birşeyler yakalamışta eğer bu adamı okuyorsan öğüdü almak için zaten iş işten geçmiş demektir. İlginç bir paradoks işte bu da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.