Şimdi Ara

hata raporu!!! (microsoft visual studio) resime bakın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar virtual cd die bir program yükledim (sanal cd) oyunu 1 kez cdsiz açtım fakat oyunu kapattım ve bir süre sonra bu resmdeki şey çıktı (bu programla mı alakalı bilmiyorum ama bu programdan sonra çıktı) virtual cd programını sildim ekle kaldırdan sildim sanal cd yi sildim bilg. a reset de attım ama yine her 10sn de bir bu çıkıyor kapatıorm yine 10 sn de bir çıkıyor ne yapmam gerek? format at demeyin!!!

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 4 Haziran 2007; 0:39:14 >

• Microsoft Visual Studio programı yüklüyse, Onar/Değiştir seçeneklerinden Runtime Library kaldırabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Microsoft Visual Studio programı yüklüyse, Onar/Değiştir seçeneklerinden Runtime Library kaldırabilirsin

anlamadım nsl yapabilirim bunu
  • Microsoft visual studio programı yüklü mü ?
    Daha önce yüklendi mi yada.

Muhtemelen yüklenmiştir .
    Onu program ekle kaldır dan, onar diyeceksin ve uygulama listesinden Runtime Library işareti kaldır.
    Daha sonra gerekirse tekrar kurarsın.
  • evet heralde öle bişe yüklemiştim converter yada onn gibi bişe olması lazm aradım buldum ancak içi boş sadece common gibi bişeler var başka bişe de yok içinde programı da bulamadım ekle kaldırdan anlamadım gitti ne iş ya şimdi nerden çıktıysa
  • yazıyı çevirttim saolsun bir arkadaş çevirdi şey yazıyormuş :

bir buffer bilgisayara şiddetli bir şekilde yüklenmiş, bu da programı çökertmiş, bu yüzden program güvenli bir şekilde çaliştirilamazmiş ve bu yüzden kapatilmak zorundaymiş

ne yapmak lazım korkmaya başladım inşallah çöken windows deildir

HELP ME PLEASE!!!
  • Nega gerekeni soylemis , baska yonlere gitmeye gerek yok.
    Bu arada ne oldugunu bilmeden Visual Studio gibi bir programi makinaniza nasil kurarsiniz anlamiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CorelDRAW X7 Hatası ve Çözümü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programın ne olduğunu biliyordum kurarken ancak şimdi hatırlamıyorum negative teşekkür edrim ancak program ekle kaldırda görünmüyor visual studio sen de negative gibi yardımcı olabilirsin böle ayaklanacağına
  • visual studioyu tekrar kurabilirsin.
    program falan yazarsin hazir kurmusken.
  • programı intden arayip kuriim bi o zmn
    bide soriim tam olarak ne işe yarıor bu program

teşekkürler olmazsa bakacaz artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 4 Haziran 2007; 2:10:59 >
  • microsoft un sitesinden visual studio c++ basic 2005 buldum yüklüorum şuan aldığım yerde ücretsiz demişti çocuk ancak programı kurarken kullanım sözleşmesinde şöyle birşey buldum :

19. LIMITATION ON AND EXCLUSION OF REMEDIES AND DAMAGES. YOU CAN RECOVER FROM MICROSOFT AND ITS SUPPLIERS ONLY DIRECT DAMAGES UP TO U.S. $5.00. YOU CANNOT RECOVER ANY OTHER DAMAGES, INCLUDING CONSEQUENTIAL, LOST PROFITS, SPECIAL, INDIRECT OR INCIDENTAL DAMAGES.

kabul edip next diim mi oradaki $ kafamı karıştırdı bi ara böle bişe yüzünden kazık yemiştim ancak bu orijinal microsoft sitesi ama paralıdır die güvenemiorum ne diim arkadaşlar ? (ne yazıo anlamıoruz ki ing. öğrenmek farz oldu!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 4 Haziran 2007; 2:26:36 >
  • sadece runtime library bulup kaldirmak da cozebilir.
    bu arada Visual Studio 2005 yaklasik 600 mb ve ucreti oldukca dolgun bir komple cozum sistemidir.
    hatta rakip olarak kendilerine VisualAge, IBM WebSphere Studio, BEA WebLogic Workshop, Oracle Developer Suite, Oracle JDeveloper, Borland C++Builder, Borland Enterprise Studio, Borland JBuilder, Borland Delphi, Borland Kylix, WebGain Studio, WebGain VisualCafe, TogetherSoft Together ControlCenter, Sun ONE Studio, Macromedia Studio gibi cozumleri görüyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuilderX

sadece runtime library bulup kaldirmak da cozebilir.

o zmn ben yanlış şey yükledim bu arada program ekle kaldır da görünmüyor ya visual studio kafayı yiycem program files da da içi boş neyi siliim ki daha nsl kaldırabilirim runtime librayi offf
  • aramada bunları buldum ne yapmam gerek

[img=http://img516.imageshack.us/img516/9638/adszdfsdfdsfdsfbb3.th.jpg]

(üstteki linke tıklayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 4 Haziran 2007; 23:48:37 >
  • yardım edebilecek kimse yok mu ya ne bu runtime library
  • ok ok halletim
  • microsoft visual studio denilen program k-pack gibi bişey bir defedan fazla kurulursa kalan bir kaç kalıntı bir dafaki kurulumda sorun çıkmasına neden oluyo ama kurmadanda olmuyo kolay gelsin ..
  • ilgilenen herkese çok teşekkürler...ilgilenmeyenlere de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.