Şimdi Ara

Hata mesajı vermeden, açılmayan programlar. Çıldırmak üzereyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 2 haftadır sebepsiz yere bu durum baş gösterdi. Bazı programları açmaya çalıştığım zaman otomatik olarak kapanıyor. Açıldığını biliyorum çünkü bir tür işlem yöneticisi kullanıyorum, orada programın açıldığı görünüyor fakat çok çok kısa bir süre sürüyor bu. Pencereyi bile göremeden bir şekilkde kapanıyor. Kurulum gerektirmeyen bazı programcıklar ise eğer zipli dosyanın içinden yeni çıkardıysam çalışıyor. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra yine açılmamaya başlıyor. Kurulum yaptığım zaman çalışan bir program, bilgisayarı yeniden başlatınca niye bozulur ki

Şu ana kadar Windows'u yeniden yüklemeyi, virüs-spy taraması yapmayı denedim. Ayrıca sabit diskimde 2 adet bozuk sektör var ama bununla alakalı olacağını zannetmiyorum çünkü öyle olsa pc kitlenip kalır, program kapanması söz konusu olmaz.

En ufak fikirlerinize dahi ihtiyacım var. Yakında pencereden aşağı atıcam aleti

Açılmayan programlar : Subtitle Workshop , MV2Player... Zipden çıkartmam gereken ise : Http File Server

İşletim sistemi : Windows XP Porfessional + SP2

• Hocam Ctrl+Alt+Delete kombinasyonunu kullanıp görev yöneticini açın ve işlemler sekmesinden sizin kullandığınızın dışında hangi uygulamalar var onlara bakın..
  • Windows'u kurduktan sonra sadece ekran kartı sürücüsünü kurdum. Programı kurduğumda sorunsuz çalışıyordu fakat yeniden başlattığımda açılmadı
    Şu anda kullandığım kurulum için dediğini yaptım. Bir bakın bakalım,ters bişeyler görünüyor mu?

http://img253.imageshack.us/my.php?image=snap005sh2.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 18 Şubat 2007; 17:59:19 >
  • Yukarı çıksın, daha fazla insan görsün. Hâlâ çözüm bulunamadı
  • ben virüs ya da trojanlardan şüpheleniyorum ki büyük ihtimal öyledir.

Aşağıda adı geçen programı kur, bilgisayarı tarat ve sonucu aynı linke gönder bakalım,arkadaş hemen cevap veriyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm
  • Hiç uğraşmadan format atmakta yarar var.Ama sonra true image türü bir prog. ile imaj alki 10 dakikada yeniden herşey yüklensin.Bencede virus var.
  • Orada çok fazla uygulama var gibi geldi. Belki yazılımlardır ama fazla gibi..

Onları bir de isme göre sıralayıp SS koyar mısın? Böyle seçmek zor oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıskra

Hiç uğraşmadan format atmakta yarar var.Ama sonra true image türü bir prog. ile imaj alki 10 dakikada yeniden herşey yüklensin.Bencede virus var.

Zaten onu da denedim. Yeni windows ile internete bağlanmadan, ilk olarak programı kurup denedim. Yeniden başlattığımda çalışmıyordu. Sırf bu gıcık sorun yüzünden yeni hdd alıcam. Şüphelendiğim tek şey kaldı.O da bad sector
  • bak arkadaşım bendede bu sorun vardı program açılıo ama görünmüyor kapanıyordu hatta bu foruma bu yuzden kayıt oldum 1 sene sonra ki formatta anladım ki yüklediğim codec bu programın çalışmasına engel oluyormuş k-like codec pack bu sorunu verdiriyormuş acemega codec kurdum düzeldi

sendede olurmu bilemem
    denemende fayda var
  • Beyler codec falan sorun olamaz. Bir kez daha yazayım. Yeni kurulmuş windows üzerinde denedim, hiçbir şey kurmadan. Sadece ve sadece bu saydığım programları kurup denedim. Olmuyor işte
  • Yok mu beni öldürecek birisi

Sırf böyle sorun çıkarıyor diye gittim yeni hdd aldım. Yine aynı, yine aynı

Klavye, mouse falan değiştirip mi denemek gerekiyor

Son 3 yıldır kurduğum xp mi bozuldu?

Programların setuplarını internetten tekrar indirip denedim

Bu ne pis bişeydir yaaaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.