Şimdi Ara

hata-bir program masaüstünüzde ileti görüntüleyemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarın masaüstünde 5 dakkada bir gelen hata uyarısı hakkında yardım isteyecektim bilgisayarın çalışmasında bir sorun yok ama devamlı hata uyarısı sinir bozuyor.

Hata Şöyle;

''bir program masaüstünüzde ileti görüntüleyemiyor''

hata-bir program masaüstünüzde ileti görüntüleyemiyor

• bilgisayarınız özellikleri nedir laptop mu kullanıyorsunuz ? bu sorun genelde hp laptoplarda görülebiliyormuş
  • Bilgisayarım Dizüstü Hp Pavilion Dv5 işlemci: Vista Premium İntel pentium dual core t3400 2.16 Ghz , 32bit Genel olarak özellikleri böyle
  • http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericSoftwareDownloadIndex?cc=us&dlc=en&lc=en&softwareitem=ob-65444-1&jumpid=reg_R1002_USENftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp40501-41000/sp40669.exe

linkte hpnin yayınlamış olduğu küçük bir yama var vista kurulu hplerde oluyormuş bu sorun yamayı kurduktan sonra sorunun çözülüp çözülmediğini cevaplarsanız diğer kullanıcılarda faydalanmış olur

• Düzeldi teşekkürler yardımlarınız için
  • aynı sorunu bende yaşıyorum lütfen yardım edin

bilgisayarıma ""FolderAccess2.1FreeVersion"" isimli klasör şifreleme programı kurdum vista home basic kullanıyorum

ileti başlığı: LckFldService
    Program yolu: sytem32\LckFldService.exe

bu hatayı verip duruyor
    birde asıl bu programı yükleme sebebim olan şifrelediğim klasörü geri açamıyorum
    bu dosya açık olan bir program tarafından kullanılmaktadır diyor

lütfen yardım edin o dosya benim için çok önemli :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.