Bildirim
Hat Zayıflaması Ne kadar Olmalı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
0 dB - 20 dB Santrale çok yakın.
20 dB - 30 dB Santrale yakın
30 dB - 40 dB Santral mesafesi iyi
40 dB - 60 dB Santral mesafesi ortalama
60 dB - 65 dB Santrale uzak -
hocam ne olacak cihaz filan alsam düzelmez mi ? -
@hayaller diyarı
senin yapabileceğin pek bişe yok şu durumda..saha panosuna bi hayli uzaksın,ya da panoyu çok uzağa koymuşlar:)
ev değiştiririm dersen o başka -
quote:
Orijinalden alıntı: hayaller diyarı
Arkadaşlar Benim Modemde Yazdığına Göre Hat Zayıflaması 66 db Çok Fazla Değil mi Ayrıca En Fazla Kaç Olmalı ?
santrale çok uzaksın.
https://siparis.vodafone.net.tr/Query/FiberAvailable buradan sorgulatınca ne diyor ?
-
-
hocam vdsl onu gibi birşey yokmuş boşta öyle dediler turk telekom gelen arkadaşlar -
Yaşadığın bölgeye kurtuluş savaşından beri heralde yatırım olmamış bölgede altyapı calışması şart eğerki iç tesisatında sıkıntı yoksa. -
-
Sinyal demek istemiştir telekom müdürlüğüne gidip konuyu detaylı görüşün. -
anladım hocam size bilgi verim yardımlarınız için teşekkür ederim. -
Önemli değil. -
-
8 mbite çektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 8 Mbps olsun yeter dedim santral uzakmış 4Mbps kopma olmaz diyorlar ve sokakta tum aboneler hızını 4 Mbps yapmışlar ayrıca hocam ttnet iptal edip de superonline ve vodafone supernet geçenlere port vermiyorlarmış öyle söyledi müşter hizmetler aradım hız yuksetmesi yapamıyoruz arza kaydı alalım diyorlar sizce ne yapem hocam
Koparsa kopsun diyin ben öyle kullanmayı daha cok seviyorum diyin şikayet gelmemesi için yapmışlardır hiç yapmazlarsa btkya yaz. -
anladım hocam tekrar teşekkür ederim arza kaydı bırakcam bakalım
Önemli değil. -
Hocam benim hat zayıflaması da 60'in üzerinde. Vodafone da sorgulattığımda max 17 mbps diyor. 60''ın üzerinde olanlarda bug var sanırım. Ayrıca 13 mbps max destekleyen hat 8 mbps'i çok rahat kaldırır ısrarla arayıp 8'e çektirin.
quote:
Orijinalden alıntı: hayaller diyarı
hocam 8 Mbps olsun yeter dedim santral uzakmış 4Mbps kopma olmaz diyorlar ve sokakta tum aboneler hızını 4 Mbps yapmışlar ayrıca hocam ttnet iptal edip de superonline ve vodafone supernet geçenlere port vermiyorlarmış öyle söyledi müşter hizmetler aradım hız yuksetmesi yapamıyoruz arza kaydı alalım diyorlar sizce ne yapem hocam
Bu değerlerle 8 alırsın.
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- paket kaybı testi
- türk telekom cayma bedeli
- cihazınızın wan bağlantısı kesilmiştir türk telekom
- cayma bedeli yasal mı
- türk telekom taahhütsüz internet
- internet hızlandırma
- ağda kayıtlı değil ne demek
- türk telekom altyapı çalışması
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X