Bildirim
HAT TAŞIMA İLE İLGİLİ BİR SORUM VAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkant19
Ben 1 ay önce turkcell den vodafone geçmiştim yalnız pişmanım çekmiyor hiç bir yerde tekrar turkcell e geçebilir miyim yoksa 3 ay beklemem mi gerek ?
hemen beklemeden geçebilirsiniz. 3 ay bekleme şartı turkcellin bir kampayasından faydalanmak istiyorsanız onun için.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Duygularımı şiirle aktaramam, şair değilim; kendimi gölgeler ve ışıkla ifade edemem,ressam değilim; düşüncelerimi hareketlerle de açıklayamam,
dansçı değilim ama bunların hepsini müzikle yapabilirim.Ben bir müzikçiyim.
MOZART
İnsanlara faydalı olmayı seven bir kişilik. -
Teşekkürler arkadaşım çok sağol en yakın zamanda geçicem hem sarjı çok yiyor hemde hiç bir yerde çekmiyor ya
_____________________________ -
Diğer operatörlerde kampanyalardan yararlanmak için 90 gün geçmesi gerekiyor. Ama Turkcell'de 30 gün geçmesi yeterli bildiğim kadarıyla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell sms gelmiyor
- askercell iptal etme
- content sms services nedir
- eşimin üzerine olan hattı kendi üzerine alma
- turkcell internet hızlı bitiyor
- türk telekom arama bekletme
- vo wifi ne demek
- bir kişi üzerine kaç tane hat alabilir 2026
- e devlet tarife karşılaştırma
- ağda kayıtlı değil ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler