Şimdi Ara

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
544
Cevap
62
Favori
185.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, aynı şekilde düşünüyorum.Ben bu oyunu bozarım deyip dün başka bir bayiye gittim ve bu defa oyun oynamaya çalışmadılar.Devir ücretinin 28 lira olduğunu söylediler.En kısa zamanda oraya tekrarda gidip devralma işlemini gerçekleştireceğim.
  • hardy boyz kullanıcısına yanıt
    Numaranız vodafone’dan alınma mı yoksa başka bir operatörden mi vodafone’a geçtiniz? Ben de numaramı devralmak istiyorum. Devir işleminden sonra bilgilendirme amaçlı buraya yazabilir misiniz acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Hattım Turkcell idi ve sonradan Vodafone'a taşıdık.Toplamda 3 Vodafone bayine sordum.Son bayi hariç diğerlerine özellikle hattı devralmak için Turkcell'e geri dönmem gerekiyor mu diye sordum ve bana hayır dönmene gerek yok dediler. Son bayiye ana bayi idi ve buraya sadece ilk bayinin faturasızı faturalıya taşırız sözünün ne kadar doğru olduğunu sormak için gittim. Her bayi farklı bir ücret istedi ve ortak söyledikleri tek şey hat sahibini de kimliğiyle birlikte orada istemeleri.İşlemleri halleder halletmez tüm süreci burada paylaşabilirim.
  • hardy boyz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, sabırsızlıkla bekliyorum.
    Benim de hattım Turkcell’de açıldı. 18 yaşını doldurur doldurmaz devralacağım. Hattım şuan Vodafone’da bekliyorum.

• 1 ay önce devraldığım hattı şu an başkasına (şirkete) devredebilir miyim? Bunun bir süresi var mı?
  • Arkadaşlar babamın üzerine kayıtlı olan vodafone faturasız hattımı dün 15 dakikalık bir işlem ile 27.5 TL karşılığında kendi adıma devir aldım. Daha sonrasında hattı başka bir operatöre taşımak istersem 1 ay beklemem gerektiğini belirtti işlemim ile ilgilenen arkadaş. Sonrasında gidip Turkcell'e bana böyle böyle bir bilgi verildi ama doğru mudur değil midir diye bir teyit alayım dedim ve böyle bir bekleme süresinin olmadığını ve hattımı hemen taşıma işlemlerini başlatabileceklerini belirttiler. Taşıma işlemim tamamlandıktan sonra bugün turkcell'den mesaj geldi. Hattınız 15.03.2020 tarihinde saat 05:52 de taşınacaktır diye.
  • İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Yaşadığım şehirdeki neredeyse tüm bayilere sordum. 30 tl diyen bayi bugün 60 tl diyor devir ücretine. Neden böyle diye sorduğumda ise kart ücreti vs diyor net bir Bilgi veremiyor. Çoğu bayi 60 tl diyor bazıları ise 50 tl. Peki devir işleminden sonra şebeke kesintisi yaşadınız mı? Ayrıca e devlet üzerinden numara taşıma sorgulaması yaptığınızda numara taşındı uyarısı mı veriyor yoksa direk hizmet aldığı işletmeci: Vodafone telekominikasyon AŞ mi diyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC1C520B1

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Yaşadığım şehirdeki neredeyse tüm bayilere sordum. 30 tl diyen bayi bugün 60 tl diyor devir ücretine. Neden böyle diye sorduğumda ise kart ücreti vs diyor net bir Bilgi veremiyor. Çoğu bayi 60 tl diyor bazıları ise 50 tl. Peki devir işleminden sonra şebeke kesintisi yaşadınız mı? Ayrıca e devlet üzerinden numara taşıma sorgulaması yaptığınızda numara taşındı uyarısı mı veriyor yoksa direk hizmet aldığı işletmeci: Vodafone telekominikasyon AŞ mi diyor?
    Devir işleminden sonra şebeke kesintisi 2-3 dk. kadar oldu. Daha sonra tekrar şebeke geldi. E devlet üzerinden sorgulama yaptığımda direk hangi operatörde olduğunu gösterdi sadece numara taşındı uyarısı yada buna benzer bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Normalde numaranız Turkcell’den alındığı için ve şuan vodafoneda olduğunuz için sorgulama yaptığınızda
    53x xxx xx xx numarası taşındı, hizmet aldığı işletmeci Vodafone telekomünikasyon AŞ demesi gerekiyor.
    Dediğiniz gibi numara taşıma sorgulama yaptığınızda numara taşındı uyarısı vermeden direk hizmet aldığı işletmeci Vodafone telekomünikasyon diyorsa, devirden kaynaklı numarayı vodafonedan almışsınız gibi görünüyor. Bu sefer de Turkcell’e taşıdığınızda numara taşındı uyarısı verecektir. Numarayı Turkcell’den almanıza rağmen çünkü devir yapıldı.

Merhaba,
    Sanırsam şuan turkcelldesiniz. Rica etsem e devlet üzerinden numara taşıma sorgulama yeniden yapabilir misiniz? Normalde 53x xxx xx xx : hizmet aldığı işletmeci Turkcell iletişim hizmetleri demesi gerekiyor. Numaranızı taşısanız bile çünkü numaranın açıldığı operatöre geri dönünce numara taşındı uyarısı vermeden hizmet aldığınız operatörü gösterir. Şuan sorgulama yaptığınızda ne diyor acaba taşındı dememesi lazım. Diyorsa devirden kaynaklı öyle oldu. Birkaç kişiye sordum ama cevap alamadım. Cevaplarsanız sevinirim.

• Merhaba,

Tam olarak dediğiniz gibi gözüküyor.

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU

HAT DEVİR ÜCRETİ 10.75 TL OLDU

Çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.

• Herkese merhaba,
    Bulunduğum ildeki sorduğum tüm bayilerde söylenen ücrete uyulmuyor. 50-60 tl talep ediliyor. Konu ile ilgili defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen olumlu bir sonuç alamadım. Bayiler ile ilgili şikayet kaydı oluşturdu müşteri temsilcisi yine de olumlu bir sonuç yok. Kendileri devir için zaten belirlenen ücret doğrultusunda hareket ettiğini söylüyor. Bu insanlar neden böyle? Birinin artık bu haksız kazanca dur demesi gerekiyor. Bu sadece devir için değil tüm konularda böyle. Defalarca bildirmeme rağmen herhangi bir sonuç alamadım. Üstelik birkaç gün önce devir için bayilere sormama rağmen sistem yok diyerek işlemimi yapmadılar. Müşteri temsilcisi o gün sistemin olduğunu söyledi. Başlarından savmak için yalan söylediler. Yani görüyoruz ki ülkemizdeki insanların çoğu “nasıl daha fazla ücret alırım?”ın peşinde. İşleri güçleri dalavere, haksız kazanç. Kârı olmadığı bir işlemi yapmıyorlar bile. Şuan diyorum ki keşke İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşasaydım 30 TL’ye yapan bir yer mutlaka bulurdum. Küçük şehirde yaşayınca olmuyor.

• bu gidişle hat deviri hat almaktan pahalı olacak
  • nefes almak da parayla mı
  • Vodafone hat sahibi değiştirme ne kadar şu anda? Hala 80-90 tl mi? Neden bu kadar yüksek ki ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EC1C520B1

Devrettiniz mi hocam? Bende kendi üzerime devralmak istiyorum da vodafone da ücreti nedir bilmiyorum(faturalı hat)
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

Arkadaşlar babamın üzerine kayıtlı olan vodafone faturasız hattımı dün 15 dakikalık bir işlem ile 27.5 TL karşılığında kendi adıma devir aldım. Daha sonrasında hattı başka bir operatöre taşımak istersem 1 ay beklemem gerektiğini belirtti işlemim ile ilgilenen arkadaş. Sonrasında gidip Turkcell'e bana böyle böyle bir bilgi verildi ama doğru mudur değil midir diye bir teyit alayım dedim ve böyle bir bekleme süresinin olmadığını ve hattımı hemen taşıma işlemlerini başlatabileceklerini belirttiler. Taşıma işlemim tamamlandıktan sonra bugün turkcell'den mesaj geldi. Hattınız 15.03.2020 tarihinde saat 05:52 de taşınacaktır diye.
    faturalı vodafonelar ın fiyatı daha mı yüksek oluyordur?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.