Şimdi Ara

Hat değerlerim normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese.Umarım iyisinizdir.Hat değerlerim aşağıdaki gibi.Ancak son 3-4 gündür internetim akşam 4-5 den sonra sürekli yavaşlıyor.Sebebi ne olabilir acaba ? Şimdiden teşekkürler herkese.

• Hat değerlerin fena değil pingin yüksek biraz. Onun dışında bölgesel yoğunluktan olabilir o yavaşlama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bydeprem

Hat değerlerin fena değil pingin yüksek biraz. Onun dışında bölgesel yoğunluktan olabilir o yavaşlama.

Hocam kafayı yicem.3-4 gündür böyle.Gerizekalılar sürekli ev içini kontrol edin ev içini kontrol edin diyip duruyorlar.

• Bende Türknette yaşıyorum buna benzer bir sıkıntıyı.( Türknetin kendi altyapısı yok telekom yani) . Akşam saatlerinde böyle bunun çözümü mağlesef yok. Saçma sapan hayalet reklamı yapacağına hayalleri ile geleceği yazanların önüne yetersiz altyapıları ile engel olmasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Bende Türknette yaşıyorum buna benzer bir sıkıntıyı.( Türknetin kendi altyapısı yok telekom yani) . Akşam saatlerinde böyle bunun çözümü mağlesef yok. Saçma sapan hayalet reklamı yapacağına hayalleri ile geleceği yazanların önüne yetersiz altyapıları ile engel olmasınlar.

hocam aman daha triggerlama gözünü seveyim.En sonunda şikayet attım hangi değerinize küfür etmem gerekiyor bu problemi gidermeniz için diye.Umarım bana sert bir üslup ile cevap verirler.
  • hizmet kalitesindendir,

bu konuda dünyanın 1 numaralı hizmetini alıyorsun türktelekomdan,

çok kalitesiz hizmet sunuyorlar, dünyada bunu başarabilen tek firma türktelekom, (değerlerin bunu gösteriyor)

isterse santrala 2 metre yakın ol direkt en kaliteli kablodan hat çek hizmet olmayınca olmuyor,

not:buarada ne derlerse kaale alma,

''sorun sende değil bende'' diyemeyen bunu şirket politikası haline getiren bir firma türktelekom,

''ev içi tesitı kontrol edin'' demeleri bundandır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TD-W9970_V3

hizmet kalitesindendir,

bu konuda dünyanın 1 numaralı hizmetini alıyorsun türktelekomdan,

çok kalitesiz hizmet sunuyorlar, dünyada bunu başarabilen tek firma türktelekom, (değerlerin bunu gösteriyor)

isterse santrala 2 metre yakın ol direkt en kaliteli kablodan hat çek hizmet olmayınca olmuyor,

not:buarada ne derlerse kaale alma,

''sorun sende değil bende'' diyemeyen bunu şirket politikası haline getiren bir firma türktelekom,

''ev içi tesitı kontrol edin'' demeleri bundandır....

Yav birkaç ay önce 4 güne yakın internet alamadık.telefon hatlarında problem vardı.O sorundan önce sürekli 50-55mbps görüyordum.Arızadan sonra hiç bir şekilde 38mbps nin üzerine zaten çıkmadı :D . Birkaç gün önce modem değişti işte eski modemde de oluyordu bu son 3-4 gündür işte bu sorun var.Salaklar aklımı oynatıcam dün nasıl bağırmışsam farkında bile değilim yan daireden halam geldi noluyo bir şey mi oldu diye :D Laf anlatamıyorum adamlara.Sürekli ev içi tesisat da ev içi tesisat.Hayır tamam eski kablolar ama hiç bir şekilde problem yoktu niye olmaya başladı bu ne ben bunu anlatabiliyorum onlara ne de onlar bunu anlamak istiyor.Gerçekten zoru başarıyorlar yahu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerlerim nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Modem değerleri normal mi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben adsl kullanıyorum aynı sorun bendede var tesisatla uzaktan yakından alakası yok 50 mbps hat değeriniz var buna türk telekom hiçbir hakla bahane bulamaz bende de olduğu gibi akşamları yavaşlıyor hız sorun türk telekom santralinde ve bunlar insanları çıldırtmaya meraklılar!
  • Hat değerleri şahane. 100 mbit bile alabilir.

Hız düşmesi AKN Güncellemesi için hazırlık yapılıyor ondan kaynaklabilir. Olsaydı MH Söylerdi dediğini duyar gibiyim, söylemezlerdi çünkü yeni AKN'den bile haberleri yok.

1 Mayıstan sonra düzelmezse port değişimi talebinde bulunun sorun porttan kaynaklanıyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuna152 kullanıcısına yanıt
    Sinir hastası oldum 3-4 gündür :)
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmıyorlar.Port değişimi bile yapmıyor huyunu suyunu züttülerim.Bundan önce de söylemiştim port değişimi yapmıyorlar.Kafayı yemek üzereyim.Bu internete 95 ₺ para ödüyorum.
  • mugenn1422293 M kullanıcısına yanıt
    1 Mayıstan sonra BTK'ya yazın düzelmezse.

Bakalım.Diyorsunuz ki bu kanser 1 mayısa kadar devam yani
  • mugenn1422293 M kullanıcısına yanıt
    Dua edin 1 Mayıstan sonra düzelsin yoksa daha çok baş ağrıtır..

birde port değişseler bari 1 mayısı bırakın 1 nisanda kötü hizmet var bu altyapıyla 1 mayıstan sonra tüm gerçekler ortaya çıkacak diye düşünüyorum daha bu türk telekomun yaptığı ne oyunlar var ah ah!
    aynı sorun bendede var aslında sorunun portla alakası fazla yok sorun bölgedeki herkesi etkiliyor yani santraldeki yoğunluk kaynaklı bu sorunlar genelde.
    hocam 2-3 gün daha devam ederse tüketici hakem heyetine başvuracağım zaten artık.Ayrıca Türk Telekomdan bahsediyoruz.Bu it oğlu itler illa ki kılıfına uydurur bir şey yapar ve 1 mayısdaki süreçten yararlandırmazlar.Demedi demeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugenn1422293

hocam 2-3 gün daha devam ederse tüketici hakem heyetine başvuracağım zaten artık.Ayrıca Türk Telekomdan bahsediyoruz.Bu it oğlu itler illa ki kılıfına uydurur bir şey yapar ve 1 mayısdaki süreçten yararlandırmazlar.Demedi demeyin :)

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.