Şimdi Ara

Hat Değerlerim Nasıl Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar hat değerlerim bunlar . İnternetimde ise sinir bozucu düzeyinde kopma sorunları , yavaşlık vs vs . TTNET 16mbps'e Kadar olan paketten kullanıyorum . Bu hat değerlerimi düzeltmek için Telekomumu aramam gerek yoksa TTNET Bunu halledebilirmi ?

Kendi başıma halletmem için ne yapabilirim ? Apartman içi kablo düzeltme konusunda

• snr degeri cok dusuk crc hatasi fazla kablolarini kontrol et..Kabloda ek yerleri varsa korozyon varmi.kontrol et imkan varsa telekomun kablosundan ( evine gelen kablo). modeme kadar tekrar temizce bi kablo cek.Eger splitter varsa kaldir duz bagla bakalim.bi degisiklik olmazsa telekom ekiplerini ararsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: savliilker

snr degeri cok dusuk crc hatasi fazla kablolarini kontrol et..Kabloda ek yerleri varsa korozyon varmi.kontrol et imkan varsa telekomun kablosundan ( evine gelen kablo). modeme kadar tekrar temizce bi kablo cek.Eger splitter varsa kaldir duz bagla bakalim.bi degisiklik olmazsa telekom ekiplerini ararsin

Hocam servis sağlayıcısını aradım . Ufak bi güncelleme yaptılar yeni değerlerim bunlar ;
     Hat Değerlerim Nasıl Arkadaşlar

Fakat halen yavaş internetten sayfaların gerçekten gecikmeli açılmasından şikayetçiyim . Telekomun kablosu dediğiniz hocam sistemi şu şekil anlatayım size . Telefon yok evimizde DSL Kablosunu duvarki girişten direkt olarak modeme bağladım . Fakat alt kattaki kablolar cidden allaha emanet duruyor şuanki değerlerim net yavaşlığını gösteriyormu acaba ? Gösteriyorsa eğer kabloları toptan değiştireceğim

DN : Telefon olmadığından telefon desteğinide TTNET Üzerinden alıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krowner -- 12 Kasım 2014; 19:37:34 >

• hiziniz 4 megabite sabitlenmis.yavas yani ama.crc hatalari halen devam.ediyor kablolarini kontrol etmeniz sart hocam.bi.elektrikciden.yardim.alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hiziniz 4 megabite sabitlenmis.yavas yani ama.crc hatalari halen devam.ediyor kablolarini kontrol etmeniz sart hocam.bi.elektrikciden.yardim.alabilirsiniz

Hocam gece gece başınızı ağrıttım ama apartmandaki Telefon kutusundaki kabloyu söksem direkt olarak ek olmadan bi kablo ile çekip direkt modeme bağlasam diye düşündüm . Çünki diğer tüm Cat 5 Kabloları kontrol ettim bence sıkıntı telefon hattından . Sizcede bu olabilirmi ? . Yapacağım bu uygulama sorunu düzeltebilirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krowner

quote:

hiziniz 4 megabite sabitlenmis.yavas yani ama.crc hatalari halen devam.ediyor kablolarini kontrol etmeniz sart hocam.bi.elektrikciden.yardim.alabilirsiniz

Hocam gece gece başınızı ağrıttım ama apartmandaki Telefon kutusundaki kabloyu söksem direkt olarak ek olmadan bi kablo ile çekip direkt modeme bağlasam diye düşündüm . Çünki diğer tüm Cat 5 Kabloları kontrol ettim bence sıkıntı telefon hattından . Sizcede bu olabilirmi ? . Yapacağım bu uygulama sorunu düzeltebilirmi acaba ?

aslında tamda bunu demeye çalışıyordum hocam bu dediğinizi yaparsanız kesin sonuç alırsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerlerim nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    VDSL hat değerleri nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.