Şimdi Ara

Hat değerleri ve düşük hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, normalde hattım 4mbit olarak kullanabiliyordum ve kopmalar yaşanmıyordu. Ancak geçen yaz ne olduysa kopmalar olmaya başladı ve hattı 2mbite sabitlediler. Uzun bir süredir 2mbit olarak kullanıyorum. Son zamanlarda aktif olarak kullanmaya başlayınca bu hız canımı sıkmaya başladı. Tekrardan 4mbit olarak kullanmak istiyorum, 8mbitten umudum yok zaten.

hat değerleri aşağıda. sanırım kötü değerler bunlar. arayıp 4mbite sabitletirsem kopmalar yaşanır mı?
    diğer yandan ev telefonu çalışmıyor. telfondan dolayı mı yoksa hattan dolayı mı bilmiyorum. bu interneti etkileyen bir faktör mü?

Yukarı yönde hat hızı (kbit/s) 487
    Aşağı yönde hat hızı (kbit/s) 2047
    Yukarı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 8
    Aşağı yönde gürültü güvenliği katsayısı (dB) 9.9
    Yukarı yönde aralık derinliği 1
    Aşağı yönde aralık derinliği 1
    Hat standardı ADSL2+
    Yukarı yönde hat zayıflaması (dB) 34
    Aşağı yönde hat zayıflaması (dB) 56
    Yukarı yönde çıkış gücü (dBmV) 12.3
    Aşağı yönde çıkış gücü (dBmV) 18
    Kanal türü Fast
    Yukarı yönde CRC 0
    Aşağı yönde CRC 177
    Yukarı yönde FEC 0
    Aşağı yönde FEC 1492

• Hocam bedava dakikaniz varsa arayin musteri hizmetlerini 4mbite yukseltmek istediginizi soyleyin. Kopmalar yasanirsa arayip tekrar 2mbite dusurmek istediginizi soylersiniz denemekten zarar cikmaz :)
    Bedava dakikaniz varsa dememin sebebi de 2 saat telesekreterde oyaliyor o yuzden :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berninger07 kullanıcısına yanıt
    Maks 3 mbps alabilir. Santrale uzaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o adam nasıl 4 ü denettirecek akıl var mantık var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

o adam nasıl 4 ü denettirecek akıl var mantık var.

Teknik işi bilmediğimdem dolayı dedim zaten, buradan cevap bekleyeceğine ara 4mbit yükselttir, kopmalar yaşanırsa 2'ye aldırırsın diye anlayamadın mı bunu?

• Yükseltilemez onu düşünemedinmi ? yükselmez o şekilde.
  • quote:

Yükseltilemez onu düşünemedinmi ? yükselmez o şekilde.

Müşteri hizmetlerini arayıp söylersin 4 mbite yükseltmek istiyorum diye yükseltmeme gibi bi seçenekleri yok. Daha 1 ay önce arayıp kendim denedim, kaldırmıyor ama deneyelim dedi ve yükselttirdim. Kopmalar yaşayınca da tekrar arayıp düşürttüm hızı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pffff aksam aksam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pffff aksam aksam.

Senin akşam akşam kafan güzel herhalde, bi kendine gel yarın cevaplarsın

• sana diyorumki alamaz alamaz sen hala bildiğini okuyorsun senin snr biraz daha yüksektir her hız artışında 2 db snr düşüyor hesapla 3 az çok zorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 5 Ekim 2014; 10:15:16 >
  • @BonezCrusher, @cemal_balcik dün aradım ttneti hat değerleriniz çok kötü ama yine de güncelleme olacak mı deneyeyim dedi ama güncelleme olmadı ve arıza kaydı bıraktı. Telefona mesaj geldi arızanızı kontrol ettik en kısa sürede arayarak sizi bilgilendireceğiz diye ama daha aramadılar bakalım. Umarım kısa süre içinde halledilir. Çünkü normalde 4mbiti görüyordu hatta 8mbiti de görüyordu ama kopma yaşanıyordu. 4mbiti kopma yaşamıyordu 2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berninger07 -- 5 Ekim 2014; 10:59:36 >
    Muhtemelen hurcalayıp daha kötü yaptılar veyada bölgede int kullanıcıları çoğaldı umarım çözerler ama pek düzelteceklerini sanmam onlara göre int sinyali gelsin yeter.
  • quote:

Muhtemelen hurcalayıp daha kötü yaptılar veyada bölgede int kullanıcıları çoğaldı umarım çözerler ama pek düzelteceklerini sanmam onlara göre int sinyali gelsin yeter.

bölgede benden ayrı 1 kişide internet var o da süper online sanırım. Bi ara kötü hava şartlarından telefon etkilenmişti o olabilir mi bilmiyorum. Ttnet ile sözleşmem yok şu anda aslında süre bitti. Süperonline geçsem mi? Bilginiz var mı o nasıldır
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Biliyorum kardesim de bi umut yani, 2mbit internet kullanmayi bilirim asiri kotu bir sey. Hic degilse arayip sansini denemis iyi yapmis bence

• quote:

Orijinalden alıntı: berninger07

@BonezCrusher, @cemal_balcik dün aradım ttneti hat değerleriniz çok kötü ama yine de güncelleme olacak mı deneyeyim dedi ama güncelleme olmadı ve arıza kaydı bıraktı. Telefona mesaj geldi arızanızı kontrol ettik en kısa sürede arayarak sizi bilgilendireceğiz diye ama daha aramadılar bakalım. Umarım kısa süre içinde halledilir. Çünkü normalde 4mbiti görüyordu hatta 8mbiti de görüyordu ama kopma yaşanıyordu. 4mbiti kopma yaşamıyordu 2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyordum.

Dogrudur kardesim ben de basta 5mbit goruyordum her sene azaliyor hiz degerim, su an neredeyse 2ye kadar dustu. Asiri kotu bir sey fakat elden de bir sey gelmiyor altyapi calismasi yapilmasi gerek, bu da tamamen onlarin elinde

Fiber yoksa gene aynı olacak altyapı aynı olmadı telekoma gider port değişikliği istersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.