Şimdi Ara

Hat değerleri neden böyle?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve 200 metre mesafede tip9 kabin var. Kabine fiber geliyor, oradan buraya bakır kablo geliyor. 3 sene önce yapılmış yani yeni bir altyapı.

Hat değerleri neden böyle?

VSDL ile 100 Mbite kadar internet hızı almamız gerekmiyor mu?

DSL Modulasyon Türü: ADSL_2plus yazıyor modem arayüzünde. Galiba bu yüzden. VDSL'e geçiş yapılmamış.

TTNET'in taahhütünün bitmesine 2 ay kaldı. Taahhüt uzatmadan VDSL'ye geçebilir miyim? En azından VDSL ile hat değerlerimi görmüş olurum böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 24 Haziran 2020; 20:17:56 >

• ADSL portunda olduğunuz için VDSL değerlerini göremiyorsunuz. Normalde bir üst pakete geçebilirsiniz, ancak az taahhütünüz kaldığı için Müşteri hizmetleri taahhüt yenilemenizi isteyebilir. Eğer TT'den devam etmek istiyorsanız yapabilirsiniz. Milelnicom'dan sorgulayın altyapınızı, 75Mbps alabilirsiniz gibi geliyor o mesafeden.
  • joster35 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Daha yüksek upload hızı veren bir sağlayıcı düşünüyorum. Upload olarak kaç görülebiliyor bu sistemlerde?
  • design.code kullanıcısına yanıt
    Mesafenize bağlı olarak değişebiliyor, ben şuana kadar yanlış hatırlamıyorsam 40-50 Mbps upload kullanabilen görmüştüm Türknet Yapa altyapısında. Ancak dediğim gibi bunun için santral'e veya saha dolabına yakın olmak çok önemli(VDSL için tabi fiber'de böyle bir şey önemli değil). 1 Temmuz'a kadar Türk Telekom uploadları 8 Mbps yaptı eğer kalıcı yapmaya karar vermezse tekrar 4Mbps olacak, alternatif İSS'ler bu konuda şuan daha fazla upload veremiyor. Ekim gibi SAYE sistemi üzerine çalışmalar başlayacak, o zaman daha yüksek upload hızları görebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joster35 -- 24 Haziran 2020; 21:4:16 >
    Vay be yapa neymiş öyle?

Yapa olan yerden ev kiralayayım madem. Kocaeli'de varsa. 40 mbit upload süper bir şey.
    https://turk.net/blog/turknet/aktif-altyapi-yapa-donusumlerimiz-hizla-devam-ediyor/

Kocaeli'de 10 Farklı santral'de var olarak gözüküyor.
    Evet bu sayfayı ben de gördün az önce, ancak tam olarak nerede olduğunu bulmak nasıl mümkün acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem değerleri normal mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Onların nerede olduğunu en iyi şehrinizdeki Türk Telekom çalışanları bilir. santralin ismini yazıp nerede diye de aratabilirsiniz, bazen DH'de daha önce başka konularda konuşulmuş olabiliyor. Mesela ben bağlı bulunduğum santrali öyle öğrenmiştim.
  • Hat değerleri neden böyle?

Saha dolabına uzaklığım 100metreyi geçmez. Sizin VDSL hat değerleriniz de benimki ile yüzde 90 benzer olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 41 mbit upload alabiliyorsunuz ve 8 veriyorlar içler acısı ya
    Türk Telekom sağolsun...

• Bunu biz hackleyip değiştiremiyor muyuz?
    Hayır tabiki.

• 200 metre mesafedeki kabine bağlıysanız 65+ mbps alabilirsiniz. Telekomu arayıp taahhüt bozmadan üst pakete geçmek istediğinizi belirtin, onlar fiyat ve hız verecektir.
    1 temmuz itibariyle standart 4 mbps'dir upload (TT karar değiştirmesse)(50+ üstü için).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 24 Haziran 2020; 23:31:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.