Şimdi Ara

Hat değerleri hız sorunu yardım rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hattım 100mbit kaldırıyor türknet bana 88mbit tanımlamış ama gel görki 20mbit üstüne çıkamıyorum. Yeni modem aldım ihtiyacımda vardı ama gene aynı değerlerim aşağıda sorun neden olabilir acaba

Hat değerleri hız sorunu yardım rica ediyorum.

• Merhabalar, hat değerlerinizi kontrol ettiğimde alt yapınızın çok iyi olduğunu görebiliyorum. Evet 100 Mbps ile hizmet kullanabilirsiniz ancak bazı durumlarda VAE santrallerinden hizmet alan kullanıcılarımız bu hızlara ulaşamıyor. Bunun sebebi ise yerel operatörlerin tanımlarında yaşanılan sorun...

Bu arada neden 20 Mbps sinyalleri ile hizmet aldığınızı kontrol edelim. Bunun için öncelikle bize Online İşlemlerimiz üzerinden kayıt oluşturun. Daha sonra bana PM'den müşteri numaranızı veya açmış olduğunuz destek kaydınızın numarasını gönderin. Ben size yardımcı olmabilmek için elimden geleni yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhabalar, hat değerlerinizi kontrol ettiğimde alt yapınızın çok iyi olduğunu görebiliyorum. Evet 100 Mbps ile hizmet kullanabilirsiniz ancak bazı durumlarda VAE santrallerinden hizmet alan kullanıcılarımız bu hızlara ulaşamıyor. Bunun sebebi ise yerel operatörlerin tanımlarında yaşanılan sorun...

Bu arada neden 20 Mbps sinyalleri ile hizmet aldığınızı kontrol edelim. Bunun için öncelikle bize Online İşlemlerimiz üzerinden kayıt oluşturun. Daha sonra bana PM'den müşteri numaranızı veya açmış olduğunuz destek kaydınızın numarasını gönderin. Ben size yardımcı olmabilmek için elimden geleni yapayım.
    İlginize teşekkürler kaydı oluşturup pm attım.
  • Bir türlü çözülemeyen hız sorunu. Hattım 100mbit üstü alıyor 100mbit için başvuru yaptım bana tanımlanan 88 mbit ama aldığım hız en fazla 20 mbit modemde sorun var dediniz gittim en iy modemi aldım vr2800 1500tl para verdim hız gene aynı hattınızda sorun var dediniz gittim telefoncu getirdim hiçbir sorun olmamasına rağmen ana hattan modeme hat çektim gene aynı bir de telefoncuya para verdim. Bakalım şimdi nasıl bir şey uydurup beni masrafa sokacaksınız. Beceremiyorsanız olmuyor diyin bizde başka iss geçelim yeter ama . Destek kaydı da açtım 26881264

Hat değerleri hız sorunu yardım rica ediyorum.Hat değerleri hız sorunu yardım rica ediyorum.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Bendede benzer sorun vardı sizin cihazlarda sıkıntı var dediler direk iptal ettim iyiki boşuna ugrasmamisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Bendede benzer sorun vardı sizin cihazlarda sıkıntı var dediler direk iptal ettim iyiki boşuna ugrasmamisim
    Yazlıkta kullanıyorum yaz bitiminde direk iptal edeceğim. Para karşılığı servis istiyorum oda yok peki telekomdan gelsinler diyorum oda yok delirttiler valla tüm sorun kendilerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guguk -- 14 Temmuz 2019; 18:12:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX. HIZ KONUSUNDA YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.