Şimdi Ara

Hat Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bu değerlerle maksimum ne kadar hız alabilirim bir bilginiz var mı?

Bağlantı Durumu
    Bağlantı var
    Upstream Hızı (Kbps)
    512
    Downstream Hızı (Kbps)
    2048
    Upstream Sınırı
    18
    Downstream Sınırı
    17
    Trained Modulasyon
    ADSL_G.dmt
    LOS Hataları
    0
    Downstream Hat Zayıflaması
    53
    Upstream Hat Zayıflaması
    31
    Peak Cell Rate
    1207 cells per sec
    CRC Rx Fast
    1
    CRC Tx Fast
    2
    CRC Rx Interleaved
    0
    CRC Tx Interleaved
    0
    Path Mode
    Fast Path

• Modemim AirTies RT-211 yani ADSL2+ yı destekliyor fakat anlayamadığım bir şekilde G.dmt kullanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjk_1903

Modemim AirTies RT-211 yani ADSL2+ yı destekliyor fakat anlayamadığım bir şekilde G.dmt kullanıyor

portunuz ADSL2+ desteklemiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Modemim AirTies RT-211 yani ADSL2+ yı destekliyor fakat anlayamadığım bir şekilde G.dmt kullanıyor

Ne yapmam gerek bir bilginiz var mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Ne yapmam gerek bir bilginiz var mı

Dostum ADSL2 Geçmen İçin TTNET DEĞİL Türk Telekoma Şikayet Talebinde Yada Dilekçede Bulunucaksın Neden Olarak Santraldeki Portunun Değiştirilip ADSL2 Statüsüne Geçmek İçin ... Hat Zayıflama Değerin Yüksek Bunu Düşürebilirsen Daha Fazla Hız Alabilirsin .. Evdaki Tesisatını Bi Kontrol Eti Bakım Olarak ..

• Evet arkadaşlar yıllardır değiştirmek isteyipte değiştiremediğim 2MB sınırsız ve kotasız tarifemi dün Netlimitsiz'e geçirdim, ama hiçbir şekilde hız artışı olmadı, hem türktelekom hız ölçerden hem modeme gelen bilgilerim hala 2048/512 olduğumu söylüyor.

Yani bu durumda tarife değiştirerek dez avantaja girdim çünkü hızım aynı kaldı ve kota geldi. TTnet hat değerlerimin zayıf olduğunu söyledi, bende ADSL2+ portuna geçmek istediğimi söyledim fakat, mesafe vs vs bir sürü ıvır zıvır söyledi ve bunun mümkün olamayacağını belirtti. İşin komik yani buraya TTNet'ten başka hizmet veren yok mobil internet sağlayıcıları dışında, İstanbul - R. Hisarüstünde oturuyorum yani Boğaziçi Üniversitesinin dibindeyim, buraya adam gibi servis veremeyecekse nereye verecek meraklar içerisindeyim.

Ben Türkiye'nin en büyük kentinin ortasında daha hızlı internet için 2-3 yıl altyapı çalışması bekleyeceksem bunda bir sorun var demektir(Ki zaten 3 yıldır bekliyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjk_1903 -- 24 Eylül 2011; 17:04:03 >

• quote:

Evet arkadaşlar yıllardır değiştirmek isteyipte değiştiremediğim 2MB sınırsız ve kotasız tarifemi dün Netlimitsiz'e geçirdim, ama hiçbir şekilde hız artışı olmadı, hem türktelekom hız ölçerden hem modeme gelen bilgilerim hala 2048/512 olduğumu söylüyor.

Yani bu durumda tarife değiştirerek dez avantaja girdim çünkü hızım aynı kaldı ve kota geldi. TTnet hat değerlerimin zayıf olduğunu söyledi, bende ADSL2+ portuna geçmek istediğimi söyledim fakat, mesafe vs vs bir sürü ıvır zıvır söyledi ve bunun mümkün olamayacağını belirtti. İşin komik yani buraya TTNet'ten başka hizmet veren yok mobil internet sağlayıcıları dışında, İstanbul - R. Hisarüstünde oturuyorum yani Boğaziçi Üniversitesinin dibindeyim, buraya adam gibi servis veremeyecekse nereye verecek meraklar içerisindeyim.

Ben Türkiye'nin en büyük kentinin ortasında daha hızlı internet için 2-3 yıl altyapı çalışması bekleyeceksem bunda bir sorun var demektir(Ki zaten 3 yıldır bekliyorum.)

forumun üstünde ttnet destek forumu var hocam bence ordan mesaj at enazından 3 mbit alabilirsin 1 mbit 1 mbittir.Son 1 aydır sistemlerde sorun olduğundan hızlar artmıyor yani hattınız çok iyide olsa hızınız artmayacaktı ki sizin hattınız evet kötü değerlere sahip santrale epey uzaksınız falan ama 3 mbit alabilmeli hattınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hat değerlerim nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.