Şimdi Ara

Hat Açılışında Anne kızlık soyadı isteniyormu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün bizimkilerden türk telekoma geçmek için kimlik fotokopisi ve altına telefon numarası ile anne kızlık soyadı yazmış bayi.

Bana çok riskli ve saçma geldi.

Bu normalmi arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güvenlik kelimesi olarak istiyorlar. Başka bir kelime belirleyip o kelimeyi söyleyin anne kızlık soyadı olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet istiyolar. Ama yasal gerekcesini bilmiyorum.

• Bilgiler için teşekkürler.Sözleşme yola çıkmadan bayiden gidip evraklarımı geri alıp imha ettim.Başka bir güvenlik kodu ile başvuracağım.

• Tekel bayilerden birinde hat değişimi yapıyordum bayan anne kızlık soyadı sordu babamın hattını taşıdığım için bilmediğimi söyledim tamam dedi yinede hat taşındı.
  • Tüm bilgilerimiz internette cirit atıyor. Siz de kendinizce önlem alıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

Tüm bilgilerimiz internette cirit atıyor. Siz de kendinizce önlem alıyorsunuz.

Doğru diyorsunda anne kızlık soyadı ve telefon değil. Çok zengin birini dolandırmak istiyorsan o bilgilere de ulaşılır ama biz o kadar uğraşılacak adamlarda olmadığımız için riski minimumda tutmaya çalışıyoruz işte.
    Yani dikkatli olmakta fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çince İsim ve Kimlik Numarası
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARCadaS

quote:

Orijinalden alıntı: heathrow is humanist

Tüm bilgilerimiz internette cirit atıyor. Siz de kendinizce önlem alıyorsunuz.

Doğru diyorsunda anne kızlık soyadı ve telefon değil. Çok zengin birini dolandırmak istiyorsan o bilgilere de ulaşılır ama biz o kadar uğraşılacak adamlarda olmadığımız için riski minimumda tutmaya çalışıyoruz işte.
    Yani dikkatli olmakta fayda var.

haklısın. babamın bir operatörde iki tane hattı var. iki hattın da anne kızlık soyadları farklı. iki hat aynı operatörde, aynı kişiye ait...
  • ARCadaS A kullanıcısına yanıt
    Vermeyin hocam üzerinize herşey açarlar Tc kimlik fotokopisini ikametgah adresinizi alıyorlar birde kızlık soyadı isterseniz bayiye kredi çekin tam olsun.
  • Daha düzgün bir yerw gittim bu defa.Kimlik fotokopi üstüne kaşe vurdu.Ayrıca verdiğim bilgileri direkt olarak sözleşmeye yazıp bir kopyasını da bana verdi.Izledim ve çalışma şekli profesyonel.Tabi ona rağmen o gizli bilgiyi farklı verdim.
    Eğer hat taşıma aşamasında bunların havuz sistemi gibi birşey varsa bilgi teyit ettikleri, o zaman işlem onaylanmaz.Sonuçla alakalı yazarım.

• evet istiyorlar daha sonra siz çağrı merkezini aradığınızda güvenlik sorularından biri olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.