Şimdi Ara

Hastane Randevusuz Muayene

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu lanet olası hastaneden randevu almıştım şimdi tekrar kontrole gitmem gerek ama 2 haftadır randevu alamıyorum dolu hep, sabahın köründe hastaneye gitsem randevu verme ihtimalleri var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Randevusuz Hastaneye Gidilir mi?

Acil olmayan sağlık sorunları için randevu almadan hastaneye gitmek genellikle mümkün değildir. Çoğu hastane, hastaların önceden randevu almasını gerektirir.

Ancak, aşağıdaki durumlarda randevusuz hastaneye gidebilirsin:

• Acil tıbbi yardım gerektiğinde (örneğin, kalp krizi veya felç geçirme).
    • Acil olmayan sağlık sorunları için, hastanenin acil servis bölümüne gidebilirsin. Ancak, bekleme sürelerinin uzun olabileceğini unutma.
    • Bazı hastanelerde, randevusuz hastaları kabul eden poliklinikler olabilir. Bu poliklinikler genellikle daha kısa bekleme sürelerine sahiptir, ancak daha sınırlı hizmetler sunabilir.

Randevusuz hastaneye gitmeden önce, hastanenin randevu politikasını kontrol etmen önerilir. Ayrıca, acil olmayan sağlık sorunları için randevu almak zaman ve hayal kırıklığını önleyebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gelmeyenlerin yerine alıyorlar ama erkenden gidip beklemen lazım artık kim gelmezse onun yerine girersin.

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Gelmeyenlerin yerine alıyorlar ama erkenden gidip beklemen lazım artık kim gelmezse onun yerine girersin.

Neyse iyileşmesem de olur

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Geçen cildiyede işim olmuştu 1 hafta sonrasınaydı en yakın. Gittim hastaneye 1 hastadan sonra direk sıra verdiler.

Orijinalden alıntı: Pengarox

Geçen cildiyede işim olmuştu 1 hafta sonrasınaydı en yakın. Gittim hastaneye 1 hastadan sonra direk sıra verdiler.

Benim de cildiye, yarın kalkmaya üşenmezsem gidip bi şansımı deniyim bakalın

SONY XPERIA™ Z5 | White
  • Git hastaneye zaten cogu gelmiyor onlarin, bedava randevu diye aliyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam annem sabahın 6 sında hastaneye gitmişti orda direk verdiler randevusuz yapmışlar sabahın köründe gitmek sanırım tek çözüm

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.